Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#447967 BigRabbit Előzmény: #447958

Igen. A helyzet kicsit osszetett. En is ugy gondolom van problema, hianyoznak a beigert strukturalis reformok, ezeket meg kellett volna mar regen tenni. Sajnos a valasztasok utan hozza kellett volna nyulni a szent tehenekhez. Szarpofozassal nehez tulelni (persze nagy mozgaster nincs a magas allamadossag, illetve folyamatos koltsegvagasok mellett, mert ugye vagy koltseget vagsz eszetlenul, es adot szedsz be, vagy penzt pumpalsz a gazdasagba hogy meginditsd a gazd-i nov-st, csak itt most a nincs mobol helyzet allt elo). De azert lassuk a masik iranyt is, hogy annyira nem szar a helyzet, mint amilyennek be van allitva. Ha most korulottunk egy nyugodt Europa lenne, ha nem is szarnyalnank mint az allat, de egy tuti, nem lett volna leminosites sem, fokepp nem ugy, mint ahogy a Moody csinalta. (A F. legalabb megvarja az IMFes dolgokat, hogy merre haladnak.) Persze annak is orulhetunk, hogy nem napkozben, kereskedes idejen tortent mindez :D

Re: gk

#447965 Frontin Előzmény: #447962

Ha ez a Bandzsa f@sz nem büfögött volna múlt héten, szerintem shortos is, longos is jobban jár. Shortos már zárta volna a pozik jó részét, és nem lenne ennyi beragadt longos sem. Köszönjük az elmúlt egy hetet, a többiről nem is szólva.

gk

#447962 Waszeitung

Amúgy most pont ott vagyunk mint amikor jött a leminősítés para..csak aztán valóság lett belőle :(

Re: Sárga lap

#447960 Oszol Előzmény: #447951

nem sult be az olasz kotvenyaukcio, volt lefedettseg is, csak azok a franya hozamok lettek magasak. 6 honapos papir, 6,5%hozam.

Ehhez kepest tegnapi dkj kb 6 honap hatralevol lejarattal 6,75% volt, ma mondjuk meg 1%-al feljebb.

Szoval a kulonbseg szerintem nagyon alacsony.. nem lennek meglepodve, ha 2heten belul meg tovabb emelkednenek a magyar hozamok. Persze egy kamatemeles szinte biztosan lesz.

#447958 sbbacsi Előzmény: #447935

Mert a gonosz ufók shortolják a forintot. Csak úgy kedvtelésből, mert ennyire g*cik. Alapja az nincs.

"Mivel a Moody's értékelésének semmilyen valós alapja nincs, a magyar kormány nem tudja azt másképp értelmezni, mint a Magyarország elleni pénzügyi támadások részeként - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium pénteki közleményében."

#447957 sbbacsi Előzmény: #447915

Nem, ezt most ne haragudj, de személyes sértésnek veszem és kikérem magamnak!

Lehetőleg ne személyeskedj, mert akkor nekem is meg kell állapítanom, hogy az orrodnál sem látsz tovább és borzasztóan gyenge a felfogásod, ha nem látod, hogy ami magyar gazdaságpolitika és annak kommunikációjaként zajlik az szellemileg egy óvodában is gyenge színvonalú lenne.

Végre próbáld meg kinyitni a szemed és lásd, hogy mit értünk el az elmúlt 1.5 évben:

1. 942168db új különadó

2. Horribilis méretű mnym pénzek egyszeri bevonása.

Kimeneten pedig a serpenyő két oldalán a következő áll: gazdasági növekedés és az államadósság.

Az előbbi nulla, semmi, nincs. Meg lehet nézni jövőre (de az ideit is). A másodikra tettek fel mindent... és azt is meg lehet nézni hol tart.

Ennyi a lényeg. Két szék közé!

És ÉN, talán te és ki tudja hány balek fizeti meg.

Mondtam már sokszor, hogy hosszútávon rohadtul lesz*rom a short pozimat, engem az érdekel, hogy még 30-40 évig itt élhessek normálisan. És most azt látom, hogy 5 évem se lesz ilyen. Meg az érdekel még, hogy ne hazudjanak a pofámba a lehető legostobább módon... főleg ne minden nap mást.

#447951 BudFox Előzmény: #447947

A marketwatch írja hogy olasz kötvényaukció is besült ? Európai krízis..stb...

lehet hogy ma van a következő : "Fekete Péntek" ?

#447947 Frontin Előzmény: #447916

Ha a Mol nem tud zárásig 17.400, Otp 2850 fölé visszamászni, akkor további csúszda. Amennyiben igen, és utána csinálnánk egy emelkedő aljat is, akkor lehet egy kis korrekció a nagy pánik után.

#447945 BudFox Előzmény: #447929

hát igen...1 hétig szembe mentünk felfelé a piaccal..a média is hajtotta fel nekik...akik meg jól értesültek voltak magasabbról eladtak mindent.

#447942 BudFox Előzmény: #447877

igen...csak már sokkal korábban vártam..én már 2009 decembere-2010 tavaszára vártam a leminősítést.. ... közbe sokat is buktam a shortolással..

most idén nyáron visszajött...

14.000 -es célárat tartom..

Egont is elolvasom most.

#447935 Waszeitung Előzmény: #447933

"Az IMF-tárgyalásokról a kormányszóvivő azt mondta: most sokkal kedvezőbb feltételekkel lehet megállapodni a Valutaalappal, mint a 2008-2010-es időszakra, hiszen szerinte azt senki nem vitatja, hogy az előző IMF-szerződés előnytelen volt. Ismét hangsúlyozta: csak biztonsági megállapodásról van szó, Magyarországnak nincs szüksége hitelre, a piacról is tudja magát finanszírozni."

Giró-Szász András mai nyilatkozata - és csak megy tovább ugyanaz a lemez,vazz ezek nem látnak a szemüktől?Hiteles kommunikáció..minek azt? Tök mindegy mit mond a Magyar kormány,a következmény világosan látszik!

#447930 Ibiza Előzmény: #447890

vagy meglévő pozidat berakod extrém értékre.. visszavonásig..esetleg lifo-kkal játszol..

Remélem jó nagyot bukott…

#447929 Alexander

Remélem jó nagyot bukott az a pár barom, aki tartotta a piacunkat, mert jól értesült volt az IMF tárgyalásról... Tőkeáttétes Oti long finom lehetett ma reggel nekik.... Utána lehet írni a hőbörgő cikkeket, hogy ez Magyarország megtámadása....

#447928 Frici Előzmény: #447919

Szerintem ez shortnál ez nem jó. Legalábbis most hogy nincs stop az biztos.

Ezt már megszívtam kb. 1,5 hete. Sortban voltam, és el kellett mennem a gép mellől. Beadtam egy jó magas vételi ajánlatot ami sokkal alacsonyabban leteljesült (legalább 200 ponttal alatta), pedig közelébe sem járt az árfolyam, mert a kereskedési rendszer azt nézi, hogy venni akarsz 900-on? de tudok neked venni 600-on? hú az milyen jó neked, mert megspórolok 300 pontot és teljesíti a kötést. Nekem legalábbis így magyarázták, és ez valahol érthető is.

#447927 Hathor Előzmény: #447917

Szerintem van értelme, csak tudni kell használni. Az egy hetes oldalazásban 16500-17.xxxben jól lehetett játszani vele.

#447919 Ibiza Előzmény: #447890

vagy meglévő pozidat berakod extrém értékre.. visszavonásig..esetleg lifo-kkal játszol..