Az is lehet hogy a hosszú hétvégéjükre való tekintettel nem csak a pulykát tömik, hanem a békesség kedvéért a vevőket is a nap folyamán.
Az is lehet hogy a hosszú hétvégéjükre való tekintettel nem csak a pulykát tömik, hanem a békesség kedvéért a vevőket is a nap folyamán.
Lövésem sincs mit csináljak shorttal...semmire nem jó,talán ha az általad leírt feltételek létrejönnének,bár ma reggel -0,5% ambi záró és -1% közeli futikra mi történt? Semmi...ilyenkor támad az a belexarok az egészbe hangulatom.
Amúgy mire és kinek jó ez a sehová nem megyünk 3napja történet?
Annál kicsi jobb a helyzet, mert reggelre úgy ébredtem, hogy alatta volt, aztán amikor 580-ról jött lefelé, nyitottam egy shortot 540-en, és lezártam 500-on. +40 pont ajándék :D
Néha bohóckodtam 40 pontokért, amikor ment fel vagy le, így eléggé jól állok :)
..és ebből gondolom h dax 5500alatt van. :))
(meg is néztem, és tényleg!)
Többek között ezért is zártam reggel párat 700-on, mert nem hittem abban, hogy van az a sz@r hangulat amire mi esni tudunk. Egyelőre ez bebizonyosodott, persze zárásig még sok minden történhet. Talán ha ma amcsik bezárnának ezen a szinten ahol most vannak, és egy szép nagy mínuszos futi lenne reggel, akkor talán. Meg ha kapnánk egy leminősítést.
Ebből az lesz...imf parádé szívatás volt felfelé most meg nem megy lefelé pedig már két lábbal ugrálok a monitoron :D Lesz némi nyugalmas időm felkeresem daxli kereskedési topikodat lesz pár laikus kérdésem mert ez itt vállalhatatlan,hiába akarok én jó hazafiként jó pösti parketten kereskedni :(
Indexkereskedésnél van ott is ilyen kamattartalmas szívatás vagy 1 az 1 ben kereskeded az indexet,elszámolás napi vagy T+3 ?
Már pedig igen nagy esélye van annak, hogy a jenkik zárásig felrángatják az indexeket. Azért naked shortban se jó ülni a pulyka mellett.
Wasi, meséld már el, értelmes ember lévén mit tökölsz a magyar piacon? Segítsek átmenni máshová?
Meg van ugye eladó is :D
Olyan rúghatnékom támadt...ötletem is van rá.
BUX még tartja magát..egyfelől az IMF megállapodás miatt, még mindig egy kicsit...és van egy nagy vevőnk az OTP -ben aki úgy gondolja hogy itt most jól bevásárol..évekre előre.
majd lesz még lejjebb..ha USA zuhan még..
Amúgy ha kibekkeljük az esést és utána megyünk fel a kinti korival akkor nem tudom mit csinálok,de lehet felköpök és aláállok,világ szégyen újra ami itt megy.
ÉS most ugyanaz van mint tegnap,szép zakónál nem mozdulunk én meg hagyjam a tétet az asztalon hogy vajon estére visszazárnak-e,és reggel milyen plusszban lesz a futi.
Ha zárok akkor tuti záró lekötés nálunk és reggel réssel le nyitás várható...daxli sem parázza össze magát túlzottan.
Köszi Ricsi! :D
lehet azért nyerni is...csak nagyon nehezen..és van legalább 10 szabály amit be kell tartani, különben veszteni fogsz az adott üzleten...
nagyon nehezen de lehet azért keresni....és kell sok rutin is..
Napelem nekem is jól jönne, összefoghatunk páran, ha nem is imf segitséggel, de egy jobb árat hátha ki tudunk alkudni a gyártótól.
Nem tudom másnak mik a szintjei, nekem 1210 feletti záró már nem nagyon tetszene, esetleg napon belül felszúrhat 1220-ig, de aztán vissza.
hehe...:-)) ha az IMF ilyen könnyen dobálja a milliókat, akkor nekem is adhatnának 10 milliót napelem beruházásra-fejlesztésre :)))
Azt hiszem kezdem megérteni, miért is javasolták többen a magyar parkett elhagyását. Ennél a kaszinó is biztosabb...
elemzésben azt olvastam hogy "némi" támaszt az 1160 adhat, erős támasz az 1220..."utolsó mentsvár" az 1180 volt, ha alá esik - márpedig esik - akkor folytatódhat a medve szakasz...
hát majd meglátjuk
Nem hisz már senki hambinak,semmi kedvünk az eséshez...ilyet is ritkán látni!