Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#447146 Waszeitung Előzmény: #447145

Számomra azt hogy komoly vevő nincsen...csak unatkozó brokik akik nem a brokijukkal játszanak :D

#447145 BudFox Előzmény: #447131

szoktátok mostanában látni az OTP -ben például a furcsa vételi darabszámokat a könyvben ?

mit jelentenek ezek szerintetek ? brókerek üzennek egymásnak ?

1111

17.777

28.888

stb..ami csupa egyforma számból áll...valami előre megbeszélt kód ? vagy csak szórakoznak nagy unalmukban ők is ? :

#447144 Frontin Előzmény: #447137

Én még nem adtam rá ma, csak zártam reggel. Magasabban szeretnék, 17K fölött nyitogatnám újra, vagy ha letörünk a csökkenő háromszögből egyértelműen.

#447142 Rozsdáskilincs Előzmény: #447139

Off

Na ez számomra is nagyon érdekes kérdés. 90-n rátört a kapitalizmus a világra a keletiek létrehozták a maguk börzéit. Törpe államok törpe börzéit az hogy egy ekkora országokban nincs elegendő vállalat aminek a papirjai egészséges életben tartanák az már nem érdekel senkit. A börze kell a nyugatiak is igy csinálják kész! Jól mutatja az egész keleti régióban az irányvonalat. Megyünk mint a vakló függetlenül attól hogy valami jó e nekün vagy nem. A tömegpszihó országszinten is müködik:-) Vannak tőlünk sokkal kissebb államok is kissebb börzével. Na ott mit gondolnak a tréderek:-)

azért nagy tréfa.. 4rész…

#447135 Ibiza

azért nagy tréfa.. 4részvényünk van ami 10milka fölötti forgalmat produkál..

#447115 Waszeitung Előzmény: #447112

Az elmúlt hét történésit tekintve az ortodox védőhálóból nem tudunk kiesni! :D

Bár tegnap gyönyörűen visszaütötték 17100 ról...

#447112 Frontin Előzmény: #447106

Hati 15 percesen lassan elfogy a hely a csökkenő háromszögben. Vajon merre óhajt kilépni? Elvileg lefelé kéne, de mostanság mindegy milyen irányba mutat az alakzat, csak felfelé tudtuk elhagyni.

#447106 Waszeitung Előzmény: #447099

Egészen elképesztő hogy mozdulni se tudunk lefelé...és a forgalom legalább ekkora gyalázat.Lehet célszerű lenne vmelyik teszkóval egybeolvasztani ezt a piacot akkor talán lenne vmi forgalom.

#447099 Frontin Előzmény: #447097

Jó reggelt! 700-on zártam párat, ha külföld korrekciózna az elmúlt napok esése után, akkor talán magasabban újra tudom nyitni. Ha meg nem, akkor is ez már zsebben van.

#447097 Waszeitung Előzmény: #447081

Kend is már csak röhögni jár ide? :DDD

Kinti piacokon eléggé elromlott a jókedv,vajon imf-el kéz a kézben mennyire vesszük ezt figyelembe?

Könnyen lehet Rozsdáskilincs shortsetupja is megvalósul! :D