Számomra azt hogy komoly vevő nincsen...csak unatkozó brokik akik nem a brokijukkal játszanak :D
Számomra azt hogy komoly vevő nincsen...csak unatkozó brokik akik nem a brokijukkal játszanak :D
szoktátok mostanában látni az OTP -ben például a furcsa vételi darabszámokat a könyvben ?
mit jelentenek ezek szerintetek ? brókerek üzennek egymásnak ?
1111
17.777
28.888
stb..ami csupa egyforma számból áll...valami előre megbeszélt kód ? vagy csak szórakoznak nagy unalmukban ők is ? :
Én még nem adtam rá ma, csak zártam reggel. Magasabban szeretnék, 17K fölött nyitogatnám újra, vagy ha letörünk a csökkenő háromszögből egyértelműen.
Off
Na ez számomra is nagyon érdekes kérdés. 90-n rátört a kapitalizmus a világra a keletiek létrehozták a maguk börzéit. Törpe államok törpe börzéit az hogy egy ekkora országokban nincs elegendő vállalat aminek a papirjai egészséges életben tartanák az már nem érdekel senkit. A börze kell a nyugatiak is igy csinálják kész! Jól mutatja az egész keleti régióban az irányvonalat. Megyünk mint a vakló függetlenül attól hogy valami jó e nekün vagy nem. A tömegpszihó országszinten is müködik:-) Vannak tőlünk sokkal kissebb államok is kissebb börzével. Na ott mit gondolnak a tréderek:-)
Jaja, Egis lenne az 5. legnagyobb részvényünk, amiben ma 12db a forg.
6 részvény :-)) az már mindjárt sokkal jobb :DD Vicc ez a BÉT:
én is most adtam rá itt a tetején..16.830 on..kicsit.
azért nagy tréfa.. 4részvényünk van ami 10milka fölötti forgalmat produkál..
Futikat javítják...
Az elmúlt hét történésit tekintve az ortodox védőhálóból nem tudunk kiesni! :D
Bár tegnap gyönyörűen visszaütötték 17100 ról...
Hati 15 percesen lassan elfogy a hely a csökkenő háromszögben. Vajon merre óhajt kilépni? Elvileg lefelé kéne, de mostanság mindegy milyen irányba mutat az alakzat, csak felfelé tudtuk elhagyni.
Egészen elképesztő hogy mozdulni se tudunk lefelé...és a forgalom legalább ekkora gyalázat.Lehet célszerű lenne vmelyik teszkóval egybeolvasztani ezt a piacot akkor talán lenne vmi forgalom.
Pedig most már az olajár emelkedésére sem lehet hivatkozni.
http://www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/folytatodhat_a_bux_felulteljesitese.158826.html
és milyen határozottsággal jelentik ki hogy : felülteljesítők vagyunk, illetve folytatódhat is...ész megáll..és mire föl ? no mindegy.... most nem adok rá....majd ha feljebb jön...úgyis felülteljesítők vagyunk. :D
16750 es bux,itt voltunk mialatt kinn estek -5% ot,vááá...Molly mint egy kőszikla áll.
Jó reggelt! 700-on zártam párat, ha külföld korrekciózna az elmúlt napok esése után, akkor talán magasabban újra tudom nyitni. Ha meg nem, akkor is ez már zsebben van.
Kend is már csak röhögni jár ide? :DDD
Kinti piacokon eléggé elromlott a jókedv,vajon imf-el kéz a kézben mennyire vesszük ezt figyelembe?
Könnyen lehet Rozsdáskilincs shortsetupja is megvalósul! :D
perverz :)