Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#446534 Zotya32 Előzmény: #446533

ezt ismeri zeeh is... :))

BCs kedvenc szavajárása volt... látjuk mi lett az eredménye... együttműködött a ......kal :))

#446267 Zotya32 Előzmény: #446262

lehet, bár gyanítom, hogy az e-star-ban is volt egy jó kis tömés, és egy darabig nem lesz az 12e ft...

#446262 rbbj11 Előzmény: #446249

ha már kockázatos sztorit keresel, akkor sztem e-star sokkal jobb választás, mint ez, pláne hosszúra

#446249 Zotya32 Előzmény: #446247

annyiból nem, hogy itt lehet esélye egy nagyobb rallynak 300 ft-ig; phylben 30% fel az lassan kizárt lesz. nem csinálnak azok semmit... ott csak egy dolog lehet árfolyamfelhajtó, ha az a szerencsétlen TP lemond, és elhúzza a csíkot, mint itt BCs.... De még erre is képtelen...

#446217 Zotya32 Előzmény: #446177

egy speki rally lehetne benne... a számok kedvezőek... szerintem 1/3-ad phylt átcserélek.... itt mégis csak van vhonnan bevétel, működik a cég, a mesegyárnál meg már lassan papírra sem futja, vszínű ezért nem születnek újabb esti mesék kedvenc szerzőnk tollából...

#446177 macika Előzmény: #446170

ennyire azért ne legyél optipista

100-200m nyereség is gyenge eredmény . az 1 rv-re jutó nyereség az szinte semmi

ami a veszélyes az a sok beragadt kisröfi, sokan tizedelték - ötödölték a befektetésüket

szóval a névérték körül vacakolhat ez sokáig ,mert továbbra sincs benne az a bizonyos "nagy story", de legalább elhárult a csődveszély

hosszú vegetálás lesz sztem

#446176 rbbj11 Előzmény: #446170

reorganizáció ide v. oda, szinte bármennyin megéri az apportosoknak szórni, csakúgy, mint ahogy ez phylnél történt

#446173 Lew82 Előzmény: #446170

egyet értek veled, szvsz a mostani árfolyam még mindíg "csődközeli" az egy évvel korábbi árhoz képest. zajlik a reorganizáció (úgy tűnik némi eredménnyel), szóval lehet benne év végéig felértékelődési potenciál, az apportokról majd többet akkor tudunk, ha kiderül mikor lesznek bevezetve

#446170 Zotya32 Előzmény: #446153

"csak a harmadik negyedévet tekintve 44 millió forint üzemi szintű nyereséget könyvelt el, szemben az egy évvel korábbi 95 millió forint veszteséggel. "

azért ez jelez némi változást... és végülis innen lenne a lényeg, hisz a III. negyedévben már nem voltak rádiók... ha az utolsó negyedév is pozitív lesz, akkor van remény.... nem hinném, hogy az apportosok most szórni fognak, ha láthatóan javuló tendencia lesz, akkor simán mehet felfelé, és ráérnek apránként szórni, árfolyamgyalázás nélkül...

lehet, érdemes lenne váltani a phyl-ről... még agyalok rajta, necces lenne, de itt úgy tűnik most komolyan veszik a reorganizációt.... még ez az apportos hígítás zavar, mert az tényleg nem lesz kicsi....

#446158 Zotya32 Előzmény: #446153

annyira nem tűnt rossznak, ha folyamatosan javuló lesz tendencia, akkor jövőre már kedvező megítélése lehet a cégnek... szerintem hétfőn rally lesz, bár nekem most nincs, de hétfőn még lehet, ha úgy tűnik, hogy érdemes beugrani... (és lehet is)

#446153 zeeh_ Előzmény: #446138

Szép színes lett megint a Q3, mint egy bulvár magazin, de tovább etetik a népet.