ezt ismeri zeeh is... :))
BCs kedvenc szavajárása volt... látjuk mi lett az eredménye... együttműködött a ......kal :))
ezt ismeri zeeh is... :))
BCs kedvenc szavajárása volt... látjuk mi lett az eredménye... együttműködött a ......kal :))
lehet, bár gyanítom, hogy az e-star-ban is volt egy jó kis tömés, és egy darabig nem lesz az 12e ft...
ha már kockázatos sztorit keresel, akkor sztem e-star sokkal jobb választás, mint ez, pláne hosszúra
annyiból nem, hogy itt lehet esélye egy nagyobb rallynak 300 ft-ig; phylben 30% fel az lassan kizárt lesz. nem csinálnak azok semmit... ott csak egy dolog lehet árfolyamfelhajtó, ha az a szerencsétlen TP lemond, és elhúzza a csíkot, mint itt BCs.... De még erre is képtelen...
uh :(
Akkor végülis mindegy, melyikben tartod innentől
egy speki rally lehetne benne... a számok kedvezőek... szerintem 1/3-ad phylt átcserélek.... itt mégis csak van vhonnan bevétel, működik a cég, a mesegyárnál meg már lassan papírra sem futja, vszínű ezért nem születnek újabb esti mesék kedvenc szerzőnk tollából...
ennyire azért ne legyél optipista
100-200m nyereség is gyenge eredmény . az 1 rv-re jutó nyereség az szinte semmi
ami a veszélyes az a sok beragadt kisröfi, sokan tizedelték - ötödölték a befektetésüket
szóval a névérték körül vacakolhat ez sokáig ,mert továbbra sincs benne az a bizonyos "nagy story", de legalább elhárult a csődveszély
hosszú vegetálás lesz sztem
reorganizáció ide v. oda, szinte bármennyin megéri az apportosoknak szórni, csakúgy, mint ahogy ez phylnél történt
hát nem tudom, én inkább eladtam 218-on, és sztem jól jártam vele
egyet értek veled, szvsz a mostani árfolyam még mindíg "csődközeli" az egy évvel korábbi árhoz képest. zajlik a reorganizáció (úgy tűnik némi eredménnyel), szóval lehet benne év végéig felértékelődési potenciál, az apportokról majd többet akkor tudunk, ha kiderül mikor lesznek bevezetve
"csak a harmadik negyedévet tekintve 44 millió forint üzemi szintű nyereséget könyvelt el, szemben az egy évvel korábbi 95 millió forint veszteséggel. "
azért ez jelez némi változást... és végülis innen lenne a lényeg, hisz a III. negyedévben már nem voltak rádiók... ha az utolsó negyedév is pozitív lesz, akkor van remény.... nem hinném, hogy az apportosok most szórni fognak, ha láthatóan javuló tendencia lesz, akkor simán mehet felfelé, és ráérnek apránként szórni, árfolyamgyalázás nélkül...
lehet, érdemes lenne váltani a phyl-ről... még agyalok rajta, necces lenne, de itt úgy tűnik most komolyan veszik a reorganizációt.... még ez az apportos hígítás zavar, mert az tényleg nem lesz kicsi....
annyira nem tűnt rossznak, ha folyamatosan javuló lesz tendencia, akkor jövőre már kedvező megítélése lehet a cégnek... szerintem hétfőn rally lesz, bár nekem most nincs, de hétfőn még lehet, ha úgy tűnik, hogy érdemes beugrani... (és lehet is)
Szép színes lett megint a Q3, mint egy bulvár magazin, de tovább etetik a népet.
http://bet.hu/newkibdata/108993048/2011.III.negyed_ves_jelent_s.pdf
"A 2011Q3 üzemi eredménye meghaladja a 44 millió forintot, míg az EBITDA-ja csaknem 97 millió forint. Ez az előző év azonos időszakához képest 140, illetve 156 millió forintos javulást jelent."