Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#442733 Ibiza Előzmény: #442727

nem érdekel TA.. 720-730nél szokott pattanni.. 700alatt..longot építek.. 650nél sokat..

egy short pakkot lezárta…

#442720 Ibiza

egy short pakkot lezártam.. jól hozott..

#442606 TrendMan Előzmény: #442327

Eddig jó, sőt még reggel is jó volt, mert nyitásban sikerült egész 'olcsón' vennem.

Most viszont nem tudom mitévő legyek?

Délelőtt nem tudtam egyből eladni (internetes mizéria), most meg filózok, hogy tényleg megy-e feljebb?

#441523 TrendMan Előzmény: #441141

Nem tudom az órás doji meddig van érvényben, de eddig az esés nem jött be.

Ha most kellene tippelnem, egy visszatesztre szavaznék 1768-ig, majd onnan megint fel.

#441133 TrendMan Előzmény: #441014

Ezt én is olvastam, de mivel kontrproduktiv jelzéseket szoktak adni, nem tulajdonitok neki nagy jelentőséget.

Annál inkább az órás dojinak, amit most láttam a grafikonján. (kis hiján már beszálltam longba...

#441012 TrendMan Előzmény: #440299

Érdemes lesz figyelni, ha USD bemegy az 1,368 ellenállás alá, arra hogyan reagál az arany.

Mostantól kezdem nagyon longosnak érezni, délután jöhet meg a végső megerősités?

Ez a 'jóslat' egyenlőre …

#440299 TrendMan

Ez a 'jóslat' egyenlőre nem jött be, de még nyitott.

Viszont jellemző módon épp az 1758-as ellenálláson táncol továbbra is, tegnap már úgy tett, mintha átmenne, ma meg úgy tesz, mintha mégse.

Ez elmond mindent a piaci lehetőségekről a'la kisbüfi.

Mintha a PF-en megint az…

#439803 TrendMan

Mintha a PF-en megint az arany szép perspektiváiról cikkeznének.

Ezek szerint nemsokára esni fog - mielőtt emelkedne:-DDD

#437334 Bakiba Előzmény: #437279

Adok én, sőt kéket, zöldet, stb. csipkelődni szabad és jó, de ne menjünk át RFV-be:))

Nem neked szól, általánosan. Adtam 1 kis xagot mert vérszagra gyűl az ......., meglátjuk, stop már vagyon:)

#437279 hosszhuszár Előzmény: #437228

egészen pontosan, a margin emelésekkor történt esésekre gondoltam, amik olyan 10%-ok voltak.....

"nem egészen.. 45 körül mondta a 27,5öt..."

két malomban őrlünk, szerintem....

"van egy megfigyelésem de az már emeltszintű. és fizetős is lenne ,)"

nosza, csináld azt a fizetős blogot, Te is..)), én nem fizetek elő, mivel emelt szintű....

úgysem érteném..))

(nyugi, csak a piros pontokra megyek)

:DD

#437228 Ibiza Előzmény: #437118

nem egészen.. 45 körül mondta a 27,5öt...sajna nem voltam pont akkor de onnan szökkent...

aranyba jól nyúltam..sokat vettem elszórtam a 75%-át.. nyitóban a maradékot.. ha jól kezd..

jaksity szerint a dollár alul értékelt.. ha válság valuta lesz..(persze ha lokális eu-s válság alakul) akkor elreppenhet a gold.. van egy megfigyelésem de az már emeltszintű. és fizetős is lenne ,)

#437176 Bakiba Előzmény: #437153

Mondjuk nem vagyok napra kész, mert Moammer halála óta az oil spread van a homokozómba, azzal játszogatok:))

#437153 Bakiba Előzmény: #437141

Voltak:)) most kérdéses hogy sávváltás van, vagy jó short lehetőség. Holnap opciós nap az is kavar, na meg amit az eu művel, és habnak még ott az Usa gdp. Szóval óvatosan mert lehet itt még eső dögivel, mondjuk ősz már csak illen:))