Jaaa, TE itt is Itthon vagy?
minden hátsó gondolat nélkül tettem, amit tettem...:))
A nem tudom hány, tán 3, margin emeléskor azért voltak pottyok....
Jaaa, TE itt is Itthon vagy?
minden hátsó gondolat nélkül tettem, amit tettem...:))
A nem tudom hány, tán 3, margin emeléskor azért voltak pottyok....
Őőő, most cikizel? Vigyázz, kimoderállak mostanában úgyis ez kezd divatos lenni:)))
Margin emelésekkor pláne...))
igen, szerintem könnyen kereskedhető.. de nem nagyon érdekel ha valaki görbéket nézeget..
Bakiba a mestere főleg ezüstnek.. pengén megmondta az alját..
Szerintem lehetetlen a ranyat technikailag analizálni. Egyáltalán nem viselkedik úgy, mint egy más instrumentum.
qrva jól hoz.. nem tudom mi lett megy mint állat 75%ot eladtam ma..
Ez egyébként mennyire normális, hogy a letörési háromszöget kezdi visszatesztelni?
Hát nem tudom mi lesz jövő héten, de én ma kis plusszban kistoppolódtam a shortból.
Tegnap este volt egy órás doji 1610-nél, alighanem az tartja még ... meg a szentlélek...
Előfordulhat hogy igy lesz,nézd meg a hetest ott úgy tűnik beborult az ég.Meglássuk.
Látok egy nagy forditott fülescsészét, de ha hiszek neki, akkor nagyon vad célárat kapok.
Olyan 1350 körül, de mindenképpen 1400 alatt ??????
Szép rajz, én már 1685 óta benne vagyok, de még nem gyorsult be az esés.
1480-at meredeknek tartom, 1540-et célzom.
Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy a hétvégi csúcsról kiszivárgó esetleges jó hirek (kockázatkerülés csökkenése) vagy rossz hirek (dollár erősödése) kedvez inkább az esésnek...
Shortos jel:
http://www.kephost.com/images4/2011/10/20/a5c51vrip5r1npb95kuf.png
Mit gondoltok róla?
Trenderősítő ék, csökkenő trendben!!!
Célár 1480 környéke lehet!
Megint jön a 3. péntek, és múlt héten volt egy hangzatos közlemény.
Ha holnap a pf-en megjelenik egy cikk, hogy XY guru vételre ajánlja az aranyat, az biztos shortos jel lesz komoly perspektivával péntekig.
Figyelem!
15.00 óránál közlemény:
Oriási iramban veszik az aranyat a jegybankok!
Shortos jel, árcsökkenés lesz! (elöször, aztán meg jó long beszálló)
Sajnos a nevezett cikket nem, de sok hasonlót olvastam én is.
Nem szabad az ilyen cikkek alapján dönteni, vagy inkább kontraindikátorként kell használni őket.
Egy példa:
"gold gefällt mir besser als Silber" = az arany jobban tetszik nekem, mint az ezust, mondja egy guru.
Ez alapján már-már vennél aranyat, de olvasni kell a sorok között és árértelmezni, hiszen:
gefällt = tetszeni
DE!
fallen = esni
azaz egyenlőre arany esésre lehet számitani, korai még venni :-DDD
Sehol nem találom neten azt a cikket, amiben az egyik FED kormányzó nyilatkozik az aranyról, hogy ez csupán őrület, és semmi értéke nincs... Nem tudja valaki, hol olvashattam?
egy másik cikk:
http://idokjelei.hu/2011/09/az-arany-arfolyamanak-esese-a-gazdasagi-hadviseles-resze/