nem érdekel TA.. 720-730nél szokott pattanni.. 700alatt..longot építek.. 650nél sokat..
nem érdekel TA.. 720-730nél szokott pattanni.. 700alatt..longot építek.. 650nél sokat..
Eddig jó, sőt még reggel is jó volt, mert nyitásban sikerült egész 'olcsón' vennem.
Most viszont nem tudom mitévő legyek?
Délelőtt nem tudtam egyből eladni (internetes mizéria), most meg filózok, hogy tényleg megy-e feljebb?
eddig jó..))
Nem tudom az órás doji meddig van érvényben, de eddig az esés nem jött be.
Ha most kellene tippelnem, egy visszatesztre szavaznék 1768-ig, majd onnan megint fel.
Ezt én is olvastam, de mivel kontrproduktiv jelzéseket szoktak adni, nem tulajdonitok neki nagy jelentőséget.
Annál inkább az órás dojinak, amit most láttam a grafikonján. (kis hiján már beszálltam longba...
Érdemes lesz figyelni, ha USD bemegy az 1,368 ellenállás alá, arra hogyan reagál az arany.
Mostantól kezdem nagyon longosnak érezni, délután jöhet meg a végső megerősités?
Ez a 'jóslat' egyenlőre nem jött be, de még nyitott.
Viszont jellemző módon épp az 1758-as ellenálláson táncol továbbra is, tegnap már úgy tett, mintha átmenne, ma meg úgy tesz, mintha mégse.
Ez elmond mindent a piaci lehetőségekről a'la kisbüfi.
Mintha a PF-en megint az arany szép perspektiváiról cikkeznének.
Ezek szerint nemsokára esni fog - mielőtt emelkedne:-DDD
Adok én, sőt kéket, zöldet, stb. csipkelődni szabad és jó, de ne menjünk át RFV-be:))
Nem neked szól, általánosan. Adtam 1 kis xagot mert vérszagra gyűl az ......., meglátjuk, stop már vagyon:)
egészen pontosan, a margin emelésekkor történt esésekre gondoltam, amik olyan 10%-ok voltak.....
"nem egészen.. 45 körül mondta a 27,5öt..."
két malomban őrlünk, szerintem....
"van egy megfigyelésem de az már emeltszintű. és fizetős is lenne ,)"
nosza, csináld azt a fizetős blogot, Te is..)), én nem fizetek elő, mivel emelt szintű....
úgysem érteném..))
(nyugi, csak a piros pontokra megyek)
:DD
nem egészen.. 45 körül mondta a 27,5öt...sajna nem voltam pont akkor de onnan szökkent...
aranyba jól nyúltam..sokat vettem elszórtam a 75%-át.. nyitóban a maradékot.. ha jól kezd..
jaksity szerint a dollár alul értékelt.. ha válság valuta lesz..(persze ha lokális eu-s válság alakul) akkor elreppenhet a gold.. van egy megfigyelésem de az már emeltszintű. és fizetős is lenne ,)
Mondjuk nem vagyok napra kész, mert Moammer halála óta az oil spread van a homokozómba, azzal játszogatok:))