Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Humor

Az EU új kezdeményezése:…

#438130 kosami

Az EU új kezdeményezése: 500 euróért fogadj örökbe görögöt!

Ezért a pénzért ÖN helyett megcsinálja mindazt, amire nincs ideje!

- délig alszik;

- újságot olvas;

- kávézgat;

... - beszélget a politikáról és sportról;

- délután szundikál;

- bárokba és éttermekbe jár;

- táncol;

ÉS ÖNNEK VÉGRE LESZ ANNYI IDEJE, HOGY NYUGODTAN REGGELTŐL ESTIG DOLGOZZON!

Az abszolút pasik 1.) A…

#437619 Wall street

Az abszolút pasik

1.) A bátor:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a kezében, mire a pasi rákérdez:- Takarítasz, wazze, vagy mész valahova?

2.) A rámenős:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a felesége fenekét és így szól:- Te vagy a következő!

3.) A naív:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Belép az ajtón, a felesége sodrófával várja. Mire a férj:- Drágám, te már hajnalban sütsz?

4.) A pofátlan:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban, nem alszik.A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony:- Mit jelentsen ez?- Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik! :D

Egy férfi napozik a teng…

#436476 Kakukktojás

Egy férfi napozik a tengerparton.

Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének:

- Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megőrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen, a **** életbe, vadon terem és én nem tudok lehajolni érte!

Re: nincs cím

#436121 matgab Előzmény: #436113

A pap becsönget egy házba. A kaputelefonon keresztül kiszól egy női >> hang: - Te vagy az, angyalkám? A pap mosolyogva visszaszól: - Nem egészen, de ugyanaz a cég... :)))

#436113 Wall street Előzmény: #436112

Hirdetés egy kutyás újság egyik oldalán:

"Kutya eladó. Nem válogatós, megeszik mindent. Szereti a gyerekeket." :D :D

#436112 Wall street Előzmény: #436110

Bizarr hirdetések:

- Újszerű állapotban lévő hómaró eladó. Csak havas napokon használták.

- Hentes lánckesztyű eladó. Egyik 5 ujjas, a párja 3 ujjas.

- Kiskutyák eladók. Fél spániel, fél sunyi szomszéd kutya keverék.

- 40 kilós németjuhász eladó. Herélt, nem beszél németül.

- Nagyméretű matrac eladó. 20 év garancia. Újszerű állapotban, enyhén vizeletszagú.

- Lépjen be a nudistaklubba. Eladhatja a mosógépét!

#436110 Wall street Előzmény: #436108

Egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik...

... megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.

Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.

Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba...

A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:

- Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...

#436108 Wall street Előzmény: #436107

Egy szép napon hazafele bandukol egy öreg bácsi, felveszi őt egy szürke mercedes. Az öreg bácsi még nem látott egy ilyen szép autót, sokat kérdezgeti, mi mire való. Egyszer csak a bácsi megkérdezi, mire való a mercedes jel az autó elején. A sofőr azt mondja, hogy amikor jön egy kerékpáros, azzal célozza be, hogy el tudja ütni.

Néhány perc múlva közeledik egy kerékpáros, a sofőr vigyorog is és becélozza, de persze amikor odaérne hozzá, hirtelen elrántja a kormányt.

A bácsi szemrehányóan azt mondja a sofőrnek:

- Na, ha nem nyitom ki az ajtót, soha nem találtuk volna el!

#436107 Wall street Előzmény: #436106

A fiatal zsidó házasodna, de nagy dilemmába van. Felkeresi a bölcs rabbit:

- Rabbi! Házasodni akarok, de mondd, mit tegyek? Vegyek el egy bomba jó nőt, aki egész életemben megcsal fűvel-fával, vagy pedig egy rusnyát, ez esetben tudom, hogy csak az enyém lesz örökre.

Mire a rabbi:

- Hát dönts fiam, mi jobb. Megosztani egy tortát a barátaiddal, vagy megenni egy kalap szart egyedül?

#436106 Wall street Előzmény: #436105

A zsidó nő vajúdik. Fél órányi nyögés és kínlódás után végre azt mondja szülésznő:

- Na, a nehezén már túl van. Kint van az orra...