Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#439683 Előzmény: #439600

BW öregségi nyugdíjast fog játszani. A film fő motívuma a die hard lesz.

#439600 matgab Előzmény: #439298

Bruce Willis Budapesten fogja forgatni a DRÁGÁN add az életed 5. részét...

Azt hiszem Magyarországnál autentikusabb környezetet ha akartak sem volna választhattak volna...

Jelenetek:

1) Bruce Willis menekül a BKV ellenőrök ellen, akik az éves bérlet árát akarják behajtani tőle...

2) BW-nek hónapokig úgy kell elmenekülnie a lakásból, hogy ne vegye észre se a díjbeszedő, se a közös képviselő...

3) BW áramot és gázt lop, mert nem tudja kifizetni ezeket a számláit sem...

4) BW közelharcot vív azért, hogy segélyt kapjon a munkanélküli hivatalban...

5) BW a többi (zombi) munkanélkülivel vívott küzdelemben megsérül és ki kell harcolnia magának azt, hogy megfelelő egészségügyi ellátást kapjon...

6) Innen tudjuk, hogy a Die Hard sorozat lezárult: BW sziszifuszi munkával munkát kap és feladata az lesz, hogy Chuck Norris-szal párban leszorítsa a magyar államadósságot a GDP 40%-a alá...

:-)

Az EU új kezdeményezése:…

#438130 kosami

Az EU új kezdeményezése: 500 euróért fogadj örökbe görögöt!

Ezért a pénzért ÖN helyett megcsinálja mindazt, amire nincs ideje!

- délig alszik;

- újságot olvas;

- kávézgat;

... - beszélget a politikáról és sportról;

- délután szundikál;

- bárokba és éttermekbe jár;

- táncol;

ÉS ÖNNEK VÉGRE LESZ ANNYI IDEJE, HOGY NYUGODTAN REGGELTŐL ESTIG DOLGOZZON!

Az abszolút pasik 1.) A…

#437619 Wall street

Az abszolút pasik

1.) A bátor:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Felesége az ajtóban áll söprűvel a kezében, mire a pasi rákérdez:- Takarítasz, wazze, vagy mész valahova?

2.) A rámenős:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Bűzlik a sok női parfümtől, az ingén rúzsfoltok láthatók. Megtapogatja a felesége fenekét és így szól:- Te vagy a következő!

3.) A naív:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. Belép az ajtón, a felesége sodrófával várja. Mire a férj:- Drágám, te már hajnalban sütsz?

4.) A pofátlan:Hajnali 3-kor totál részegen hazamegy. A felesége fekszik az ágyban, nem alszik.A pali fog egy széket, s az ágya mellé ül. Az asszony:- Mit jelentsen ez?- Az első sorban akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik! :D

Egy férfi napozik a teng…

#436476 Kakukktojás

Egy férfi napozik a tengerparton.

Este nézi magát a tükörben és látja, hogy mindenhol szépen lebarnult, csak a farka maradt fehér. Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a farkát hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen. Arra sétál két idős hölgy, megállnak a dákó előtt és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyőjével, majd bánatosan mondja a barátnőjének:

- Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megőrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen, a **** életbe, vadon terem és én nem tudok lehajolni érte!

#436121 matgab Előzmény: #436113

A pap becsönget egy házba. A kaputelefonon keresztül kiszól egy női >> hang: - Te vagy az, angyalkám? A pap mosolyogva visszaszól: - Nem egészen, de ugyanaz a cég... :)))

#436113 Wall street Előzmény: #436112

Hirdetés egy kutyás újság egyik oldalán:

"Kutya eladó. Nem válogatós, megeszik mindent. Szereti a gyerekeket." :D :D

#436112 Wall street Előzmény: #436110

Bizarr hirdetések:

- Újszerű állapotban lévő hómaró eladó. Csak havas napokon használták.

- Hentes lánckesztyű eladó. Egyik 5 ujjas, a párja 3 ujjas.

- Kiskutyák eladók. Fél spániel, fél sunyi szomszéd kutya keverék.

- 40 kilós németjuhász eladó. Herélt, nem beszél németül.

- Nagyméretű matrac eladó. 20 év garancia. Újszerű állapotban, enyhén vizeletszagú.

- Lépjen be a nudistaklubba. Eladhatja a mosógépét!

#436110 Wall street Előzmény: #436108

Egy fazon stoppol egy eléggé gyér forgalmú úton. Ráesteledik, az eső is szemerkélni kezd amikor meglát egy lassacskán felé közeledő fénycsóvát. A kocsi lassan mellé gurul és emberünk meg sem várva hogy az megálljon, kinyitja a jobb oldali ajtót és beugrik...

... megdöbbenve látja, hogy a kocsiban nem ül senki, de az szépen egyenletesen halad tovább... első megdöbbenéséből felocsúdva - arra gondolva, hogy itt legalább nem ázik - elnyújtózik az ülésen, és ekkor veszi észre, hogy az úton egy kanyarhoz közelednek.

Még mielőtt a kormányhoz tudna nyúlni, megjelenik egy kéz és a kocsit a helyes irányba kormányozza, majd eltűnik.

Az emberünk köpni nyelni nem tud a megdöbbenéstől, főleg amikor a jelenet a következő kanyarnál megismétlődik, majd újra és újra, ahogy épp az útirány megkívánja. Végül elérkeznek egy benzinkúthoz ahol a kocsi begördül a parkolóba...

A stoppos - aki ekkora már eléggé be van rezelve - félelmében meg sem várja, hogy a kocsi megálljon kipattan és berohan a töltőállomásra. Megpillantja a pult mögött álldogáló kutast és éppen belekezdene az elképesztő történet elmesélésébe amikor kinyílik az ajtó és belép két ázott férfi. Az egyik rápillantva odaszól a másiknak:

- Te Béla! Itt az a csávó aki beugrott a kocsiba amikor toltuk...