Regisztráció Elfelejtett jelszó

Humor

Re: nincs cím

#433741 Wall street Előzmény: #433740

A szőke panaszkodik a barátnőjének:

- Nem működik ez a fogyókúra, amit ajánlottál. Már lefeküdtem mindenkivel a cégnél, megkefélt mindenki az utcából, végigment rajtam egy egész focicsapat, de alig fogytam pár dekát!

A baratnő:

- Még egyszer mondom: TÚRÓKÚRA és nem KÚRÓTÚRA!

#433740 Wall street Előzmény: #433739

Az indián ül a tóparton és nézi, ahogy a felesége mossa a ruhákat a vízesésnél.

Egyszer csak egy nagy kő esik rá az asszonyra és agyonüti.

- A fenébe! - mondja az indián. - A vízkő már megint tönkretette a mosógépemet! :D

#433739 Wall street Előzmény: #433738

Egy eltévedt vándor elvetődik egy távoli tanyára. A háziak - egy házaspár - megvendégelik, majd felajánlják neki, hogy töltse ott az éjszakát. A vándor, mivel nagyon fáradt, köszönettel elfogadja a meghívást.

A házaspárnak nincsen vendégszobája, ezért a hitvesi ágyban térnek nyugovóra mindhárman.

A vendégnek tetszik a háziasszony, ezért az ágyban elkezdi simogatni. Az asszonynak is szimpatikus a fiatal utazó, ezért halkan odasúgja neki:

- Tépj le egy szőrszálat a férjem fenekéről, ha nem ébred fel rá, akkor benne vagyok egy kis szexben!

A vendég letép egy szőrszálat, a férj nem ébred fel, így megtörténik a dolog.

Kicsit később újra fellángol a szenvedély, megint egy szőrszáltépés, megint szex.

Amikor aztán harmadszor is kitépi a férj hátsófeléből a szőrszálat, az méltatlankodva megszólal:

- Már megbocsásson! Azt még elnézem, hogy a saját ágyamban döngeti a feleségem, de legalább ne a seggemet használja eredményjelző táblának!

#433738 Wall street Előzmény: #433737

Leszerel a meleg katona, búcsút int az egyik tisztnek is:

- Viszlát, szépségem!

Mire a tiszt felháborodottan:

- Mi az, hogy viszlát, szépségem?! Nem látja a vállamon a sok csillagot?

- Jól van, akkor viszlát, csillagom!

#433737 Wall street Előzmény: #433730

A szocializmusban a diákot felszólítja a tanár:

- Na fiam! Sorold fel nekem a baráti országokat.

- Csehszlovákia, Románia, NDK, Bulgária, Lengyelország.

- Jól van! Ám a legfontosabb kimaradt: a Szovjetunió.

- Az nem baráti ország hanem testvéri.

- Ugyan miért? - kérdi a tanár.

- Mert a barátait maga választja meg az ember.

Tanárnő : Ti nem mertek …

#433730 Wall street

Tanárnő : Ti nem mertek szembenézni az akadályokkal és mindig a könnyebb utat választjátok..

Sid: Hát de tanárnő.. ha megyek egy tisztáson és előttem van egy rohadt nagy szilvafa felmenjek az egyik oldalán és lejöjjek a másikon hogy továbbmenjek, vagy szimplán csak kikerüljem ? ? Nem mindegy.. :D

A nap mondata :)

#433679 kosami

"A maja naptár szerint 2012-ben jön a világvége. Magyarországra kell jönni. Legalább 50 évvel le vagyunk maradva."

Parasztbácsi kifog egy a…

#433435 kosami

Parasztbácsi kifog egy aranyhalat:

- Ha visszadobsz, teljesítem egy kívánságodat!

- Szeretnék egy szép nagy, fekete Mercedes-t

- Rendben, milyen alapú hitellel szeretnéd?

- Olajban süsselek ki, vagy zsírban B@szdmeg???!!

A rendőr nősülni akar, d…

#433434 kosami

A rendőr nősülni akar, de úgy érzi, nem árt, ha előtte kicsit jobban kiismeri magát ezekben a dolgokban, ezért beiratkozik egy szextanfolyamra. Eljön a vizsga ideje, és a csinos tanárnő feladja az első feladatot: - Vetkőztessen le! A rendőr kissé félszegen, de teljesiti a vizsgafeladatot. - Most pedig csókolja meg a melleimet! A rendőr ismét ötösre teljesít. - Most pedig csókolja meg ott, ahol pisilni szoktam! Erre a rendőr elrohan s néhány perc után, amikor visszatér, lihegve kérdezi: - A csempéket is?

LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓ…

#433253 kosami

LEVÉL A SZŐKE NŐ ANYJÁTÓL Kedves Lányom! Lassan írom levelem, mert tudom, hogy nem tudsz gyorsan olvasni. Már nem ott lakunk, ahol eddig, mert apád olvasta, hogy a legtöbb baleset az otthontól 20 km-es körzetben történik, úgyhogy elköltöztünk A házszámot sajnos nem tudom megírni, mivel az előző lakók magukkal vitték, hogy ne kelljen a címüket megváltoztatni. Az új házban minden nagyon szép és jó. .........Mosógép is van, bár nem működik valami jól. Beletettem a ruhát, meghúztam a láncot, és azóta nem láttam belőle semmit. Mindent összevetve nem rossz itt. A múlt héten csak kétszer esett az eső, egyszer három, egyszer meg négy napig. Elküldtem a kabátot, amit kértél, de apád szerint a gombok miatt túl nehéz lett volna a csomag, úgyhogy levágtam mindegyiket, és beletettem őket a kabát zsebébe. Az a lüke bátyád valamelyik nap bezárta a kocsikulcsot, és több mint két órába telt, míg apádat és engem kiszabadítottak az autóból. A nővérednek ma gyermeke született, de még nem tudjuk fiú-e, vagy lány, így azt sem tudom megírni, hogy nagynéni vagy nagybácsi lettél. Képzeld! A szomszéd beleesett a pálinkáshordóba. Néhányan megpróbálták kihúzni, de ő hősiesen ellenállt, és megfulladt. Szegény embert 3 napig hamvasztották. Máskülönben nincsen sok újság, minden a megszokott mederben folyik. Csókol szerető anyád Ui.: Akartam pénzt is tenni a borítékba, de már le volt zárva. :D:D:D:DD