Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#415718 Zotya32 Előzmény: #415715

végülis az.

ami furcsa, hogy nem adják, pedig ott van 15k eladó 241-en, máskor ilyenkor egyből szakadt 5-8 ft-ot...

#415715 Sly-- Előzmény: #415704

Nemtom Zotya, lehet.

Nem mintha akkor betartották volna..

Lényegtelen amúgy.

"Nem vártam mást, de hog…

#415704 Zotya32

"Nem vártam mást, de hogy 1 % sem jelent meg, ez elég gáz.

Egyébként nem törvényes, hogy 1 óra múlva lehet megismételt kgy.-t tartani, tavaly változott a Gt.,305. § (1) paragrafus: "Ha a Közgyűlés nem határozatképes, a megismételt Közgyűlésre a Közgyűlés eredeti időpontját követően legalább 10 nappal később, változatlan helyszínnel és napirenddel kerül sor."

Jó néhányan nem tartják be..

sly36"

ez nem csak az éves rendes közgyűlésre vonatkozik?

#415625 zeeh_ Előzmény: #415597

Egyetértek.

De legalább a birka nyugdíjtőzsdézők kiszórták volna múltkor 400 körül és felett a megörökölt 5% feletti pakk egy részét... Helyette vettek MOL-t, amin cirka 100 milliárd a nem realizált bukó.

Kis és közepes papírokban siralmas ősz lesz, ha kiszórja az állam a pakkjait, márpedig ezt nyilatkozták hétfőn, hogy év végéig kiszórnak mindent.

#415597 Zotya32 Előzmény: #415594

ennek vszínűleg annyi. speki rallyk lehetnek még benne, amik kb a félnévértékről indulhatnak majd évente 1-2 alkalommal.

#415594 zeeh_ Előzmény: #415564

Az szép. Igazából ez a nagy média birodalom egy szezonális cég lett. Amikor a fesztiválok mennek majd, lehet, hogy talán 0-ra kihozzák a Q3-at, esetleg kicsi plusszal, de a Q1, Q2, Q4 bukószagú, mert nem lesz miből nyereséget felmutatni. Est, Exit és a csodabogár (még nem tudni, milyen áron) apportálni kívánt román-bolgár "csúcsmagazinok" ehhez kevesek lesznek szvsz.

510 milla bukó és még a hitelek... Utóbbi esetén csak a kamatok fizetésében reménykednek, ahogy ez a cikkből is kiolvasható volt. Az se lesz semmi, ha a hitelezők a tartozásért kapott papírokat esetleg elkezdik majd beszórni bármi áron...

USA-ban ezért a mutatványért, amit ebben csináltak idén, már kattant volna a karperec a vezetők kezén, de Magyarországon, ezzel a többek beadványát lesöprő PSZÁF-fel teljesen normális.

1 éve még a "T" kategóriából az Econet tűnt a legnormálisabb cégnek, mert volt mögötte valami, de mára egy eladósodott légvár az egész. Meglepne, ha innen fel tudnának állni és nem mennének max. 4 éven belül csődbe, de ha és amennyiben ez lesz, előtte a Szigetet valószínűleg át fogják játszani még valakinek.

"Pankotai és Kovács a ro…

#414772 zeeh_

"Pankotai és Kovács a román és a bolgár programmagazint apportálná, az Exit mai többségi tulajdonosa 80 százalékos részesedését. Ezek értékét éppen könyvvizsgálók számolják, de becslések szerint a felek mintegy 900 millió forintnyi EM-részvényt jegyezhetnek az apportokért cserébe. A 650 millió forintos szállítói tartozás nagy részét az EM szintén szeretné részvénnyel, a többit pedig készpénzzel kiegyenlíteni. Van abban valami vicces, ahogyan az EM-ben már nem először azok emelnek tőkét, akik futnak a pénzük után. Korábban az is előfordult, hogy az adós egy EM-tőkeemelés során a követelésével egyenértékű új pénzt is betolt a cégbe, amit az EM azonnal a tartozás kiegyenlítésére fordított, vagyis a szállító két lépcsőben tartozása fejében végül is csak részvényt kapott. "

Phylaxia 2

"Megmaradna ugyanakkor két nagyobb adósság, az UniCredit és a Wallis felé fennálló 350, illetve 300 millió forintos tartozás, ezeket az új vezetők szeretnék átstrukturálni. Ha sikerül az átütemezés, a jövőben ennek kamatai már a Szigettől remélt osztalékból könnyen teljesíthetők."

Kamatai és nem a tőke...

Szép jövőkép. Kíváncsi vagyok, a Sziget mikor lesz valakinek átjátszva.

#414522 Zotya32 Előzmény: #414509

Nem mentetted le? :-(

reméltem, hogy vki bemásolja ide vagy a pf-re, sajna nem voltam gépnél délután.