60 percesen van egy leszorító is 03.25-e óta, így szépen egy emelkedő háromszögben mozog most!
60 percesen van egy leszorító is 03.25-e óta, így szépen egy emelkedő háromszögben mozog most!
Így van, közben húzogattam Fibokat is, és nekem 2460-ra jön ki, hogy az alá nem nagyon kellene már lenéznie!
Nem is kellene mennie, de Én abból indulok ki, hogy ha leküldik a résig, akkor ott lesz egy kis mini harc, ahonnét pattanni fog (elviekben), ha itt is leküldik, akkor az itt 266 ft-al számolva 2440 környéke. Átlag 15-20ft-os különbségek számolva 2450-2460as eredmény jön nekem ki. Talán ha a robot is úgy akarja...
Ez alá a vonal alá nem várnám nagyon:
http://www.kephost.com/images4/2011/4/1/yi6ivx2no1zecqbjus0v.png
Hát ez az. :)
Megtréfálhatnának minket egy rés betöltéssel, meg itthon 1k-s öntéssel :D
Nem hiányzott a zöldség, de hát ez van :)
200db volt neki, amit 2050Ft-ért vett, majd ~2600 környékén dobott.
Gondolom hasonló tételt akar visszaszerezni.
tudja valaki, hogy a pf.oson vinnyogó zellernek mekkora pozija van? a stílusa egy kicsit kiverte a biztosítékot :)
Óráson érdekes a kinti, 20 napos és bolli alsó között ingázik.
A különbség eltűnt. Most kéne legyalázniuk 9.1-re és betölteni a rést, talán kapnánk jó áron.
9.33 (~2485)
Most egy árban van a kinti meg az itthoni nagyjából.
Szerintem 2-3 napnál hosszabb ideig nem lehet nagy különbség a két árfolyam között.
Keresgéltem, de nem találtam erre vonatkozó szabályzatot.
De általában ennyi idő elteltével robot pajti mindig egymáshoz igazítja az árfolyamokat.
Nem megszállott, csak az általad korábban beírt link most nem működik. Csak kíváncsi voltam, hogy hol tartanak a srácok.
2500-on adagolja robot pajti, gyanús. Ebből 2500 alatti régió lesz napokon belül.
Nini! Mit találtam!
Jobb oldal, legalsó kamera. :)
Egy másik kamera, amelyen szintén látható a Zlota, de ez a kamera 4 irányba lát, csak ki kell választani a megfelelőt, elég éles képet ad.
Ha valami nem megy lefelé, akkor menni fog felfelé.
Öntse már le 2440-ig, oszt' befogom a számat. :D
Tök úgy viselkedik ez a 2500, mint a 2200-as nem is oly rég.
legyen biznisz 450em is eladni, majd kgy körül amúgy is tépni fogják felfele... vagyis elviekben...