Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

jk

#330126 Waszeitung

Zártam én is,nem nagyon akarták ma tovább borigatni őket,majd hétfőn kitalálják hogy fel vagy le :D

Re: fg

#330121 Margaretta Előzmény: #330116

Én azért nem zártam a felét, mert a TraderSzobában megírták, hogy a blúkat hol érdemes venni és az még jóval alatta volt a 20542-höz tartozó hatinak. (Jó aránnyal adják a jó tippeket, kipróbáltuk már többször)

#330120 Csilla76 Előzmény: #330116

te a bux indexet nézed vagy a hatit?

jó hétvégét, és szép nyerőt mindenkinek! sziasztok.

800 fölött záródott a 2/…

#330115 Ricsi

800 fölött záródott a 2/3-ad shortom

Re: nincs cím

#330111 sbbacsi Előzmény: #330105

Szégyellem is magam, hogy nem bírtam tovább és nem tartok ki a célnál, csak fél pakkal. :)

De ez hosszú és keserves menet volt így is. Persze ha lesz még lehetőség és épp itt leszek akkor lecsapok újra. :))

szerk: lecsapás=kísérlet az idei bukó teljes ledolgozására :))) már alig kellene valami hozzá :)

#330110 Csilla76 Előzmény: #330095

900 nál short vagy longot?

én zártam mindent, a hétvégén gondolkodok és majd beosztom ami megmaradt..aztán okosabban fogok nekivágni.

#330109 Margaretta Előzmény: #330101

Hát, mindenki így van ezzel :) Én is csak nézem most, hogy megy fel és a felét zártam ma csak a mai minimumon

#330108 Margaretta Előzmény: #330101

Hát, mindenki így van ezzel :) Én is csak nézem most, hogy megy fel és a felét zártam ma csak a mai minimumon

#330107 Margaretta Előzmény: #330101

#330106 Margaretta Előzmény: #330101

Zártam, 725-ön, eddig ta…

#330104 Kezdő

Zártam, 725-ön, eddig tartott a képességem. Szép nyerőm van, lesz egy kompromisszumok nélküli király új konyhám belőle... Már ráfaragtam a mohóságra, itt a vége.

Mindenkinek kellemes hétvégét, Kelvin, neked külön köszönök mindent, ha egyszer én is találkozón lehetek, iszunk erre egy finomat.

#330101 sbbacsi Előzmény: #330087

Azt hiszem én is zárom lassan a felét. Kezd már rám rohadni augusztus óta. :)

Elég durva bukót ültem ki én is, de most némileg vígasztalódtam. Mondjuk a 20k-t azt én is vártam, ha már eddig sikerült lejönni.

Ill. ilyenkor vagyok dilemmában mindig. Nem minden nap követve az eseményeket a nyitáskor megfogadtam, hogy nem ugrálok és 20k alatti célárral fogom tartani. De ennyi pattanás és sz*pás után ilyenkor mindig elbizonytalanodom. Annyiszor megszívtam már...

Persze ha épp most szakadna tovább jövő héten (végül is nem sok pozitívumot lehet most látni) és lemaradok a visszaszállásról akkor morcos leszek.

tudom, hogy ez nem a hár…

#330097 szotyi

tudom, hogy ez nem a három kívánság

de

lehetne még egy kredencborogatás...

ez lehet h elmarad a shortzárások miatt...

de ne legyek már telhetetlen

nna

#330095 akpo7 Előzmény: #330088

Zartam az egeszet. Most nagy lett itt a harc es kozben azt neztem, h. a juliusi aljat nem engedtek el, ami azert tamaszthat. Uj aljnal ill. 900 kornyeken nyitnek.