Zártam én is,nem nagyon akarták ma tovább borigatni őket,majd hétfőn kitalálják hogy fel vagy le :D
Zártam én is,nem nagyon akarták ma tovább borigatni őket,majd hétfőn kitalálják hogy fel vagy le :D
Lehet, hogy most tévednek? Ezt a "szárnyalást" nézve picit meginogtam :)
Én azért nem zártam a felét, mert a TraderSzobában megírták, hogy a blúkat hol érdemes venni és az még jóval alatta volt a 20542-höz tartozó hatinak. (Jó aránnyal adják a jó tippeket, kipróbáltuk már többször)
te a bux indexet nézed vagy a hatit?
jó hétvégét, és szép nyerőt mindenkinek! sziasztok.
Szégyellem is magam, hogy nem bírtam tovább és nem tartok ki a célnál, csak fél pakkal. :)
De ez hosszú és keserves menet volt így is. Persze ha lesz még lehetőség és épp itt leszek akkor lecsapok újra. :))
szerk: lecsapás=kísérlet az idei bukó teljes ledolgozására :))) már alig kellene valami hozzá :)
900 nál short vagy longot?
én zártam mindent, a hétvégén gondolkodok és majd beosztom ami megmaradt..aztán okosabban fogok nekivágni.
Hát, mindenki így van ezzel :) Én is csak nézem most, hogy megy fel és a felét zártam ma csak a mai minimumon
Hát, mindenki így van ezzel :) Én is csak nézem most, hogy megy fel és a felét zártam ma csak a mai minimumon
Zártam, 725-ön, eddig tartott a képességem. Szép nyerőm van, lesz egy kompromisszumok nélküli király új konyhám belőle... Már ráfaragtam a mohóságra, itt a vége.
Mindenkinek kellemes hétvégét, Kelvin, neked külön köszönök mindent, ha egyszer én is találkozón lehetek, iszunk erre egy finomat.
Azt hiszem én is zárom lassan a felét. Kezd már rám rohadni augusztus óta. :)
Elég durva bukót ültem ki én is, de most némileg vígasztalódtam. Mondjuk a 20k-t azt én is vártam, ha már eddig sikerült lejönni.
Ill. ilyenkor vagyok dilemmában mindig. Nem minden nap követve az eseményeket a nyitáskor megfogadtam, hogy nem ugrálok és 20k alatti célárral fogom tartani. De ennyi pattanás és sz*pás után ilyenkor mindig elbizonytalanodom. Annyiszor megszívtam már...
Persze ha épp most szakadna tovább jövő héten (végül is nem sok pozitívumot lehet most látni) és lemaradok a visszaszállásról akkor morcos leszek.
Úgy néz ki, hogy jól tetted
tudom, hogy ez nem a három kívánság
de
lehetne még egy kredencborogatás...
ez lehet h elmarad a shortzárások miatt...
de ne legyek már telhetetlen
nna