Megvolt az ebéd?
BUX: -4,50%
igen, ez érthető. de a kormányon is meg a kommunikáción múlik az egész.
csak idő kérdése, vagyis míg le nem zárod a pozikat pluszban :-D
érdemes ránézni az argentín indexre, de nem offolok.... :) hol tartunk?
Adtam otit, hatit, mol-t, nem vagyok én milliárdos... Csak telko longom van, de arra is kell a pénz
A felfelé kör azt feltételezi, hogy vannak, akik abban bíznak, 1-2 nap alatt megoldódik a helyzet. Nem tudom, komoly tőkével van-e most olyan a piacon.
Ilyet se olvastam még tőled hogy ki leszel feszítve teljesen :D
20e buxnak fognia kell,bár a mostani szint is tartott már néhányszor...
Minden blue törte a múltkori aljat szvsz lehet itt még lentebb is.
Én nem értek hozzá...
De azt tudom, ennyire kifeszítve nem szívesen mennék át hétfőre, de ha muszáj...
végülis az átlagom nem rossz, 21 400lesz, ha 600-on is adok, annyira fent csak nem nyitunk hétfőn :)
van esély arra, hogy ha kinyit usa tovább esünk? vonják ki a tőkét innen?
vagy hogy most ilyen nagyon kaki helyzet van ,és mindenki lefele várja még, lesz egy szívatós kör? kitelik tőlük.
Nem akarok belerangatni hulyesegbe senkit, de ha ez most egy zaszlo epitgetes ebben a 250 pontos savban, akkor alatta eleg sok hely van, ha ki tud belole lepni lefele.
Én is örülnék ma a 20K-nak :D
20 600-nál teljesen ki leszek feszítve, így lehet, ha azt elérjük, valamennyit mindenképpen lezárok majd, mert hosszú a hétvége. Mondjuk a fiúkat sosem zavarta a tőzsde, amiatt nem hiszem, hogy változtatnának valamit is.
Köszönöm akkor berakom 21e fölé,bár nem bánnám ha lefelé eltávolodnánk ettől a szinttől lefelé mert egész pozit nem szívesen vinném tovább ebben a magasságban.
igen, erre emlékszem, és én is mindig erre számítottam, de ma ez nem jött be. és ha sok az eladó, furcsa, mert régebben felszúrt ami mostanában nem jellemző.