de ha ott sok az eladó, akkor sincsen esély, hogy fentebb húzza az indexet? esetleg fel fog szúrni oda? bár ha vevő nincsen, akkor nincsen esély.
de ha ott sok az eladó, akkor sincsen esély, hogy fentebb húzza az indexet? esetleg fel fog szúrni oda? bár ha vevő nincsen, akkor nincsen esély.
990 fölött sok az eladó, vagy fölé tedd a stop-ot (mint én), vagy jóval alá, bár ott meg nincs helyed...
Csak segíteni akarok, mert a brokim ellát oda...
20800 magasságában bővítettem,adjuk meg az esélyt a további zakónak...bár zúgtunk szépen,de Rg ölég érdekes áll.960 magasságában stop,nem szeretnék belefutni vmi hülye meghúzásba és ugye nem elég magasról vannak :(
Délután nem nagyon leszek,Bud is megy a sógorokhoz ha így nem esünk akkor sosem :D
Az mindig szerencsés, mert akkor mindig szakadni szoktunk :-D
Jó utat!
igen, remek. köszi megkaptam. majd lesz kérdésem a kezdők topikban.
Sziasztok fórumtársak!
Kicsit hosszú volt az út (3 hónap), de ma záródtak a shortjaim :-) 1700 pötty (volt majdnem ennyi mínusz is)
Vigyázó szemeim most már az új hatin...már ott is van forgalom látom...csak mi legyen az irány...?
Jelenleg nem tudok tobbet adni. Mar full shortban vagyok.
A terv szep es a 20K nekem is a cel ebben a korben. Megkockaztatom a 1012-es instrumentumban nincs is sokkal tobb lefele.
na lassan lépek most...még ki kell ugranom Ausztriába...másfél óra, oszt' jövök vissza..addig borítástok be...úgyis esni szokott ha megjövök Osztrákiából :D
igen, mindjárt jön a zutty...KT nagyon magas...Egon szerint most lenne értelme a minuszos KT -nak de az emberek még mindig nem hiszik el az esést
Nekem a hetes fej-vállból a célár 14.5k, ha elesik a 20k. De lehet h csak bux 1112 ben valósul meg. 20k nagyon fontos pivot szint, ott eldőlhet az irány.
Én folyamatosan adogatok, a legfelső 22 200-ról van, aztán 21 600, majd 21 150, majd 20 800. Most várom a 20 600-at, aztán lassan befejezem. Lehet, egy kicsit realizálok majd 20K körül, de azért hagyok nyitva shortot, és ha megy le tovább, újra bővítem.
Szép terv, nem? :D
köszönöm Ricsi, én meg ha tudom, akkor lezárom a longot végre.