akkor mehet egy kis emelkedés végre, aztán még pár kör lefele:-)
mégis likvidáltak..ennyi volt:-(
akkor mehet egy kis emelkedés végre, aztán még pár kör lefele:-)
mégis likvidáltak..ennyi volt:-(
szokott az menni 120 pontot is...az aljától.
ezek a brókerek nagyon be tudják húzni az embert a csőbe, többet záratnak veled, mint amennyit kell.
gratulálok, türelemből nektek *10es. Nagyon csodállak titeket én most a bukómat termelem vissza, de ha még fentebb megy, remélem csorog a shortból nekem is egy 200 pont:-)
Szép reggelt, most estem haza:)
Shortot bővítettem 21 150 körül, meg 20 800-on. Stop rajta, termeljen rendesen:)
ráadtam..mondjuk még várhattam volna picit..mindegy..aranyszabály hogyha rá akarsz adni valahol akkor 80 ponttal feljebbre állj, mert tuti felmegy addig.
kis mackó, mi?
mindegy, már likvidáltak, zártam egy csomó kontit kevés maradt..most nagyon überfos nekem minden:-(
én ezt nagyon benéztem..megérdemlem.
már telefonáltam a brokernek, hogy várjon egy kicsikét...ha felfele megy, akkor talán szerencsém lesz. nagy mák lenne. 33 kontit kellene zárnom:-(
most megy az ima nálam..egyelőre még nem léptek, de 11.50kor fognak.
persze hogy fel, nem is gondolnád
Majd akkor ha minden űberfosnak néz ki!
Akkor jön el az 500-1000 pontos fel gap ideje :-D
lesz még fel Csilla tuti, mindig van! nagy elmozdulás sosem jár korrekció nélkül. Úgy ahogy a szakadás is mindig 2 napos minimum!
Wazz..amcsi nagyon zuhan....gondoltam hogy be akrják hozni a zuhanást amit tegnap kihagytak.
Óóóóóó, micsoda kellemes meglepetés..
minden megbízásom pozitívan zárult ebben az őrült esésben.. :)))
nem tudtam gép előtt lenni és csak bekukkantottam, hogy mi a pálya..
hát nagyon gyalázatosan néz ki minden a hazai piacon..
fel fogunk valaha ebből állni??
szerintetek nem lesz egy kicsit felfelé kori, megyünk tovább lefele?
igen amcsi is esik, bazzeg WC-n voltam lemaradtam a 850-ről, p..ába :)
Ha mar egyszer erre vartunk mar tobb honapja, akkor most legyunk turelmesek. Sztem legalabbis most minden jel megvan, h. ez legyen az a 8. hullam, amit Egon bacsi regebb ota emleget.
igen sokat estünk ebben a két napban..mindenki számít most egy kis felfele kanyarra. szerintem ezért.
Kivettek 850-en :)
KT miatt nem hiszek a nagy koriban felfele. Max. a prompton huznak kicsit meg delutanig, de tengerentulrol borithatjak ujra.
egon : Elliott ciklus, 20000 alá várjuk, már régóta. Most realizálódhat.
Hogy mennyivel lejjebb ? Sokkal. Bőven vannak lent rések, amelyek várják a betöltést...
nem kell ide szerintem semmilyen stop...csak kivágna egy kis felfelé korrekciókor...majd ha esetleg megindulunk egy jó hírre akkor zárom manuálisan