Én is, meneküljetek. Pont most van pü tervezés a cégnél bazzz... 800 alatt adtam volna, de nem hittem így zakkanunk...
Én is, meneküljetek. Pont most van pü tervezés a cégnél bazzz... 800 alatt adtam volna, de nem hittem így zakkanunk...
Én is, pontosabban bővítettem, de rendes stop rajta van...
ezt is megértem......
de most nagyon összetornyosultak a rossz hírek a régióban...ezért volt ez szerintem.
hát én már csak a szerencsében bízok..remélem nem döntik be nagyon holnap.
én vagyok pánikhangulatban, hogy nem tudom zárni a longomat:-((( mire beállnék, elmennek mellettem.
előfordul, shortokat tartom, de bővítés csak 400 alatt 300 körül
Na azért ekkora elmozdulásra nem gondoltam. Főleg forgalom nélkül.
Totál shortban jól esik, de akkor is sok mára
nincsen ma USA, ezért alacsony a forgalom..különben már 20 Mrd lenne...és ha holnap felébrednek, meglátják mit műveltünk itt ma....holnap folytatják az USA spekulánsok a borítást.
Hát ez a mai nap... Ezt hétfő keddre "terveztem", pénteken meg egy kényelmes shortnyitást 22200körül.
No lesz-e megálló és hol...
Bakker Bud legalább ne beszélj már ostobaságokat. Milyen pánik hangulat? Az hogy beöntöttek? OTP 5 mios forgalma van és 1 óra van hátra.
Pánikhangulatban 4-5szöröse
hogy a franc esne beléjük, bukta ez a nap, már csak akérdés, hogy zárjak-e.
OTP is nagyon gyenge már régen...semmi erő nincsen benne..tegnap amikor megtépték az USA -t OTP akkor is állandóan visszaöntötték.
11.24-én írtam:
abszolút long hangulat van, de a telekom, ami mostanában a többiek előtt megy meg gyanúsan eseget...
Lehet, hogy megint ő mutatja az irányt?
most látom a szalagcímet : "román cáfolat az államcsőd veszélyéről"
egy kalap alá vesznek minket a románokkal..ezért is zuhanunk...pánik hangulat van szinte..mondjuk forgalom nem nagy
biztos longolni akarja, akárcsak én, és azt gondolja, hogy hm..ennél lentebb már nem mehet ma:-(