Lehet kiveszem a visszavételt 21800 körülről, ha esetleg reggel pánik lenne akkor ráérnék zárni. De hát ki tudja mi lesz éjjel Amerikában
Lehet kiveszem a visszavételt 21800 körülről, ha esetleg reggel pánik lenne akkor ráérnék zárni. De hát ki tudja mi lesz éjjel Amerikában
ezen zizergek én is..játékpakkal már innen elkezdtem 22.070
erős támasznak tűnik a 22000, de már tényleg eleshetne, igaz a shortomból sikerült kirázni.
Kukkants bele a TA-dba es deritsd ki, megerheti e! :)))
most megint nyissam vissza a shortomat 22k alatt
Nem nagyon megyunk eszak fele, de azert raktam egy stopot a ma es tegnap nyitott shortokra.
igen, ott is akartam. a másikat amit ott nyitottam, szintén lezárnám:-) azt bukóban persze.
későn álltam be, nem kaptam 22k-n mindegy. akkor inkább a meglévőket lezárom.
Ha most 22000 környékén meghígítottad a longodat, akkor szerintem 22200 környékén dobd az egészet. Persze csak szigorúan magánvélemény, nem tanács akart lenni.
Napi aljon,vagy közelében a főbb mutyikok,jó lehet ez....
igazad lehet, lehet, hogy megint szívatás van? most shortosok, aztán longosok jönnek?:-)
biztosan az írek, meg a koreai helyzet miatt.
nem vagyok benne nagyon biztos, hogy a mai napon adat függő a kereskedés..eddig minden adat jó lett mégis esik szinte minden piac..
kíváncsi leszek amcsi nyitóra..
hát kerek szám, meg támasz. hátha pattanunk. már vettem fent, és kár, hogy nem dobtam, mindegy. adatot megvárom. már nincsen sok hátra.
Ahogy érzed,sztem most jó rottyul állunk...
miért, mi van ott?
21800-on inkább ha nagyon venni szeretnél, alatta 21500-on