Regisztráció Elfelejtett jelszó

RÁBA fórum

Re: Magyar buszok a BKV vonalain

#328862 apafi Előzmény: #328672

Xar, már 4. napja egyre mélyebben zár. 20-as MA tolja lefele, jó lenne már áthúzná magát rajta.

#328672 apafi Előzmény: #327510

Nem akarják ezt beizzítani, de legalább szép alsó kanócos gyertyákat csinálgat :)

#327510 Koffein Előzmény: #327508

azért ennyire nem kéne reklámozni, mert lentebb még venni szeretnék :)

#327508 apafi Előzmény: #327507

Ezt külön is berakom, hátha egy-két Rábás nagybüfi is olvasgatja a topikot :D

"Az Orangeways nyerte meg a BKV midibusz-üzemeltetési tenderét, így magyar gyártmányú járművek közlekednek majd több vonalon - közölte a budapesti közlekedési társaság.

A közlemény szerint a társaság Webasto S91 típusú, Euro 5-ös, alacsonypadlós, légkondicionált buszokat biztosít, amelyek 2011 végéig fokozatosan állnak majd forgalomba, felváltva a jelenleg közlekedő tizenhat éves Ikarus 405 típusú midibuszokat."

"A Webasto S91-est, amely Rába alvázra épül, és Magyarországon szerelik össze, a BKV 2008-ban már tesztelte a 10-es vonalon. A jármű először 2009. február 1-jén állt menetrendszerű forgalomba Gyömrőn, és több városban (Miskolcon, Pécsett, Hévízen, Keszthelyen) is tesztelték."

mintha valaki gyűjtené 9…

#327046 Koffein

mintha valaki gyűjtené 900magasságában...

Re: nincs cím

#326226 JP Előzmény: #326221

Valahol hallottam már ezt a TA a vágyak kivetítése a jövőre , sajátságos értelmezést, de legalábbis nagyon ismerősen csöng :-)

Azt gondolom erről, hogy ez , egyöntetüen biztosan nem így van, de néhány vágy-vágyvesztés megmutatkozik a grafikonalakításban :-)

(800-800alatt, szerintem már bepróbálkozok. De ez az én tévedésem lesz, ha nem jön össze.)

#326221 GáborGábor Előzmény: #326215

Jelenleg, 913 átlaggal ülök benne.

Kivárok.

A kilátásokra alapozva vettem a meglévőre.

Fundát nem igazán látom át, kis segítséggel ugyan, de van róla fogalmam, ami szerintem kevés a döntéshez. TA meg (véleményem szerint) csak a vágyak kivetítése a jövőre ...

(ezért utóbbiért mit fogok kapni a fejemre ...)

De döntöttem. Vettem.

;)

#326215 JP Előzmény: #326198

Nem úgy néz ki ,hogy belevennék hamarost. Féléves-éves távlatban tekintve, a jelenlegi funda/árfolyam/kilátások, nekem nem tetszik.

A tévedés lehetőségét fenntartom.

#326029 JP Előzmény: #326000

Kinek a phil, kinek más. Valamin kell tanúlni ezt a kemény szakmát.

Vadászmester van valami …

#325986 Stoki

Vadászmester van valami jóslatod erre a csodálatos papperra?

Tele van vele a kamra, így aztán ezzel is kéne már bukni egy jót...

Re: Rába - itt az új stratégia!

#325478 Koffein Előzmény: #325472

KBC Equitas kommentje a gyj-re:

-Rába: a gyorsjelentés nem meggyőző, a menedzsment kommentárja azonban igen pozitívan hangzik. Ne feledkezzünk meg a már bejelentett és a még várható új üzletekről sem.