Xar, már 4. napja egyre mélyebben zár. 20-as MA tolja lefele, jó lenne már áthúzná magát rajta.
Xar, már 4. napja egyre mélyebben zár. 20-as MA tolja lefele, jó lenne már áthúzná magát rajta.
Nem akarják ezt beizzítani, de legalább szép alsó kanócos gyertyákat csinálgat :)
azért ennyire nem kéne reklámozni, mert lentebb még venni szeretnék :)
Ezt külön is berakom, hátha egy-két Rábás nagybüfi is olvasgatja a topikot :D
"Az Orangeways nyerte meg a BKV midibusz-üzemeltetési tenderét, így magyar gyártmányú járművek közlekednek majd több vonalon - közölte a budapesti közlekedési társaság.
A közlemény szerint a társaság Webasto S91 típusú, Euro 5-ös, alacsonypadlós, légkondicionált buszokat biztosít, amelyek 2011 végéig fokozatosan állnak majd forgalomba, felváltva a jelenleg közlekedő tizenhat éves Ikarus 405 típusú midibuszokat."
"A Webasto S91-est, amely Rába alvázra épül, és Magyarországon szerelik össze, a BKV 2008-ban már tesztelte a 10-es vonalon. A jármű először 2009. február 1-jén állt menetrendszerű forgalomba Gyömrőn, és több városban (Miskolcon, Pécsett, Hévízen, Keszthelyen) is tesztelték."
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=465353&place=
"Az Orangeways nyerte a BKV midibusztenderét, a szolgáltató tíz hónap alatt negyven korszerű buszt állít forgalomba, amelyek elsőajtós felszállási rendre is alkalmasak lesznek."
Tegnap fentebb is gyűjtögették....nem kell ez már senkinek?
Én is 800 alá várom kb. tavaszra... de lehet, hogy tévedek...
Valahol hallottam már ezt a TA a vágyak kivetítése a jövőre , sajátságos értelmezést, de legalábbis nagyon ismerősen csöng :-)
Azt gondolom erről, hogy ez , egyöntetüen biztosan nem így van, de néhány vágy-vágyvesztés megmutatkozik a grafikonalakításban :-)
(800-800alatt, szerintem már bepróbálkozok. De ez az én tévedésem lesz, ha nem jön össze.)
Jelenleg, 913 átlaggal ülök benne.
Kivárok.
A kilátásokra alapozva vettem a meglévőre.
Fundát nem igazán látom át, kis segítséggel ugyan, de van róla fogalmam, ami szerintem kevés a döntéshez. TA meg (véleményem szerint) csak a vágyak kivetítése a jövőre ...
(ezért utóbbiért mit fogok kapni a fejemre ...)
De döntöttem. Vettem.
;)
Nem úgy néz ki ,hogy belevennék hamarost. Féléves-éves távlatban tekintve, a jelenlegi funda/árfolyam/kilátások, nekem nem tetszik.
A tévedés lehetőségét fenntartom.
Vettél fel pozit?
Kinek a phil, kinek más. Valamin kell tanúlni ezt a kemény szakmát.
vettem én a philt is annak idején azt mi lett belőle:-(((
Vadászmester van valami jóslatod erre a csodálatos papperra?
Tele van vele a kamra, így aztán ezzel is kéne már bukni egy jót...
KBC Equitas kommentje a gyj-re:
-Rába: a gyorsjelentés nem meggyőző, a menedzsment kommentárja azonban igen pozitívan hangzik. Ne feledkezzünk meg a már bejelentett és a még várható új üzletekről sem.