Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RÁBA fórum

Re: Új szegmensben ért el sikert a Rába a FÁK piacon

#319372 Koffein Előzmény: #319369

pssszt olvasnak minket, így hogy szabadulok meg a fentebbi vételeimtől? :S :)))

#319370 apafi Előzmény: #319369

Te csak ne beszéld le azokat a pf-es kisbufiket! Kit fogok én kitömni :)

#319369 bargain_hunter Előzmény: #319366

Ezek amiket felsoroltál a kutyát sem érdeklik, kivéve néhány PF-es kisbüfit, ők vettek bele ebbe a hírecskébe, kitömik őket szépen.

Nagy vevő nincs, behal a meghúzás.

Ez a mai napi 30 millás forgalom, az egy büfi, egy vételének kellene lenni egy elfogadható forgalmú napon, mint az volt is a tavaszi rallyban.

Akkor lehetett ezzel kereskedni, most ez nulla, illikvid szutyok.

Szerintem már a jövő héten 900 alatt lesz az árfolyam.

#319366 Koffein Előzmény: #319362

ezt csak előjátéknak tekintem, majd jön Pintér sajtótájékoztatója, ahol felvázolhatja, hogy mennyire ****a ez a cég, terjeszkedik, elnyernek pályázatokat, szállítanak, dolgoznak, termelnek, fejlesztenek és majd jön a csúcs a 3 né.-es jelentés... meglátjuk, hogy sikerül-e átlendíteni az 1000en és ott is tartani...

Re: nincs cím

#319365 Bendeguz Előzmény: #319363

Nagyon kacsingatok a Rába felé, vissza kéne vennem amit eladtam. Lesznek konkrétumok is ennek a hírnek a kapcsán, vagy csak marad a speki találgatás?

#319363 apafi Előzmény: #319360

Az csak megtévesztő szám volt :D

A hír jókor jött, már 40 fölött járogat, sőt...

#319362 bargain_hunter Előzmény: #319345

Jók ezek a hírek.

Bizakodásra adnak okot.

Szerintem is bízhatunk a hír árfolyammegtartó erejében, ami legalább arra jó lesz, hogy a következő mutyi lefele körben 850 alá talán nem esünk be.

#319358 filter Előzmény: #319356

Eladni? A TOP 200 díjnyertes papírt?

#319356 Koffein Előzmény: #319355

mákotok hogy még nem adtam el, mert hanem nagyon ideges lennék :)))))

habár gondoltam rá, talán ezért indult meg :D

#319355 filter Előzmény: #319345

Új szegmensben ért el sikert a Rába a FÁK piacon

Sikeresen lépett be az orosz piac egy új szegmensébe a Rába. A GAZ csoporthoz tartozó URAL vállalattal kötött megállapodás a speciális tehergépjárművek piacán biztosít stratégiai fontosságú pozíciót a vállalatnak. A Rába magas hozzáadott értékű, komplett futóművei az URAL legújabb, speciális rendeltetésű járműveiben jelennek meg 2010-től. A cég a rendkívüli igénybevételekre kifejlesztett Rába MAXS futóműcsaládját így az orosz piacra is sikerrel bevezette - áll a Rába közleményében.

A Rába Futómű Kft. URAL teherautógyárral kötött megállapodása értelmében 2010-ben elindulnak a futómű szállítások az orosz társaság legújabb, összkerékhajtású tehergépjárműveihez. Az URAL rendkívül zord körülmények közötti üzemelésre tervezett járművei három kivitelben, elsősorban gáz- és olajipari, valamint építőipari felhasználásra készülnek. A Rába futóművei csőszállító járművekben, nyerges vontatókban és dömperekben egyaránt megtalálhatóak lesznek. A piaci felfutást követően az értékesítési volumen elérheti az 500 járműegységet.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=140617&is=1

Akkora a mai forgalom, h…

#319325 Koffein

Akkora a mai forgalom, hogy a hideg is kiráz, ép szemmel követni nem lehet...

Azt olvastam a faxbukon, hogy most kell venni, mert a nov. ápr. közti emelkedésre nagy esély van, mert a statisztika mutatói 73%esélyt mutatnak a bikának :)))

#319217 Koffein Előzmény: #319214

ha el is adnak, akkor a saját cégeiknek alapjaiknak adják át a pakkokat... vagyis szvsz. habár fene sem tudja miként dönt a vezetőség, de az tuti, hogy nem egy ajtón akar majd kiszállni mindegyik mnypt., mert nagyon rosszul járnának és megerősítenék a kormányt abban, amit kommunikálnak mostanság...

#319214 learn Előzmény: #319021

Nézd meg inkább a BÉT összforgalmat...

Kivárás van, csak azt tudnám pontosan mire.

Kicsit utánagondolva, lehet, hogy mnypt-ak mégsem táraznak ki (állam elfogadja a részvényt is az átlépőktől), hanem szép sunyi módon gyűjteni kezdenek ismét, megpróbálva jó hozamokat produkálni, hogy minél több tagot maradásra bírjanak... Vagy a fene tudja.

#319197 apafi Előzmény: #318990

Inkább már a napba nézni, mint erre :)

Csak zárásra értem haza és látom, hogy egyetlen 980-as eladásom sem teljesült. Hát nincs it senki aki igazán venné ezt a kitűntett céges pappert?

A mai max alig ütötte meg a tegnapi minimumot. Mit kell ennek azt a xar jenkiket majmolni..