Érdemes még vajon rávenni a pakkra itt 980 körül?
Érdemes még vajon rávenni a pakkra itt 980 körül?
A busztervező korábban méhész volt...:)
Nyitóra gondoltam.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatásban. Menetel 1000-ig és vissza vagy tovább fel az előző nagy menethez hasonlóan...
Naposon nincs semmiféle rés. A réshez 976 fölött kellett volna nyitni és ott is maradni.
Csak nyitó rése van, naposon nincs. Dugó kivétele után pihi..
Az szép.
Kérdés, hogy miként megy tovább.
A Trendlines által jósolt verzió jön be, azaz 1000 után megy lefelé vagy az előző 1136-ig történő rallyhoz hasonlót láthatunk majd.
Mindenesetre réssel nyitott...
Basszus, nem tudtam figyelni.
Kiugrott a pufi?
982
8:38-as PF hír megindíthatja, a Figyelő TOP 200-as hír, miszerint a Rába az év legeredményesebb vállalata.
Eladói oldalon 13 perccel nyitás előtt nincsenek nagy pakkok.
"Továbbra is a 4-5 szakaszban van, de egyelőre nem tudott szignifikánsan a 970 Ft-os ellenállás fölé kerülni. Támasz az emelkedő csatorna alsó vonala.
Támasz: 943 Ft (Fibo 50 %) | Ellenállás: 969 Ft (Fibo 61,8 %), 1.000 Ft"
http://www.trendlines.hu/2010/10/18/ketteszakadt-a-hazai-piac-technikai-elemzes/
Ahogy elnézem ezt nem hosszú távú közlekedésre terveztek, hanem városi szállításra lett megrajzolva pl maros, kolozsvár, vagy brassó belvárosát átszelve a külkerületekbe szállítva az embertömegeket. :)
Amúgy Romániában is vannak jó utak...
Hangzatos a címe, de már bocsánat , egy dimbes-dombos , kanyargós és nem utolsó sorban rossz minőségü román utakon, ez a busz egy totálkáros busz jelölt. Szerintem még egy Nagyvárad-Belényes (hogy ne mondjak Arieseni-t) útszakaszt is sávszélesíteni kéne, csak ennek a busznak :-)
Amúgy nagyon szemrevaló tervezés.
Itt a hír:
http://www.fn.hu//cegek/20101015/csanyi_sandor_valsag_kormanyosa/
Az év legeredményesebb magyar vállalata: RÁBA Járműipari Holding Nyrt.
(Indoklás: a világgazdasági válság ellenére is tovább fejlődött; megőrizte a kompetenciáit; a kialakított stratégiája mentén új piacokat szerezett)