Gondolod, hogy megint jön valami ordas nagy baromság? Nem hiányzik egy újabb beszakadás, én is beraktam az 50-es pakk utolját eladásra...
Gondolod, hogy megint jön valami ordas nagy baromság? Nem hiányzik egy újabb beszakadás, én is beraktam az 50-es pakk utolját eladásra...
Kicsit konkretizálva, reggel 1263-as átlaggal dobtam, ami 57 pontos bukót jelentett akkor, ebből maradt a 26, ha napi csúcson stoppolok ahol messze nem ment volna el az egész pakkom ( egyébként az 1289 és a 80 feletti eladások nagy része én voltam :) ), még az is 31 pont minusz, szóval megérte ugrálni...
Félek Szijjártó 14.00-ás nyilatkozatától. Addig zárni kéne.
Már csak 26 pont, alakul ez...
Nem a brokit gazdagítom hanem magam :) Sajnos reggel pánikban dobtam, ezt próbálom visszakeresni, mindig olcsóbban veszem vissza az eladott pakkot, legalább 15-20 ponttal, úgyhogy eddig működik az akcióterv :))
miért gazdagítod a brokit?
Szívesen lennék a brókered :-D
Össze-vissza ugrálok benne ma, az eredmény még mindig 40 pont minusz, de megvan még a pakkom is...
az már tisztességek kiszálló lenne nekem
Várakozásaim szerint most jön a megnyugtatás és mehetünk is oda délután.
Vettem én is, de ha azt nézem mit ment reggel óta az oti nem túl biztató...
Don't worry, be happy
Ahol 14-k-t megvesznek 1250-en ott lesz magasabb is
Hát tényleg jól jártam... Az 1312-es átlagú részvényeimet az 1320-as záró helyett most akár 1250-ért is eladhatnám, köszönöm erste...
Ebben a pillanatban jelent meg, hogy megkaptam, én továbbra sem örülök neki, jobb lett volna záróban dobni, így most 1312-es átlaggal ülök benne...
Jobb, hogy nem adtad el szvsz. Ahogy a véleményeket olvasom a fideszes kijelentésről, az egész piacot visszaveszik amint kijön Viktor a programjával.