B hullam
Sziasztok, jó reggelt!
Az emelkedés előtt lehetségesnek tartok egy a-b-c hullámos mozgást. 12.700-13.000-12.500 körüli szintekkel.
-----------------------------------------------------------------
Eddig jó! Kérdés, hogy az "X" hullám kis "b" hulláma teljesült-e?

Ami érdekes 2008-tól akkora rally van a Usa rv-be havin mint soha ,parabolic ,őrült %-al !!! Nagyon teletömték a Usa gazdaságot a tőzsdén keresztül ! Akkora lufi van ,mint soha !!!Amazon, Apple, Facebook ctr....Buffett is pénteken cikkezett, túlvettek a piacok !!!
Sziasztok, jó reggelt!
Az emelkedés előtt lehetségesnek tartok egy a-b-c hullámos mozgást. 12.700-13.000-12.500 körüli szintekkel.

Bojár Gábor (a Graphisoft alapítója) magyarázata a mostani tőzsdei rallyról. A 6. perctől hallgassátok, onnan jön a lényeg.
https://www.klubradio.hu/adasok/bojar-gabor-a-szegenyeknek-kellene-penzt-adni-113633
Ez is kérdés, meg az is, hogy mennyi idő alatt fejti ki a hatását.
Ahhoz, hogy a pénz további gazdasági szereplőkhöz is leszivárogjon - ha egyáltalán - időre van szükség.
További kérdés, hogy a részvényesek hogyan értékelik majd az ilyen másodlagos hatásokat.
Lehet, hogy már régen beárazták?
Mindenesetre amíg fut ez a 'könnyítés', addig felfelé tartó nyomásra kell számítani, időnként heves lefelé korrekcióval egy felfelé emelkedő csatornán belül.
Ha előre nem látható kockázatok jönnek, akkor akár a csatornán kívül.
Mivel jobb koncepciója jelenleg senkinek nincs, ezért most ez a legjobb:)
Oldalazás jöhet mondjuk 3-000-3-400 között, de aztán mehet akár tovább fel 4.000 fölé is.
Tipikusan olyan világrend, amelyben egy algoritmus jobban teljesít, mint egy emberi aktor.
Hazaértem!
Erre figyelni kell! "Zászló alakzat"
12.684 környéke lehetne, mivel reggel írtam, hogy a 12.833-at nem kellene mint rést letörnie.
Eddig letörte és így mehet kicsit mélyebbre.

Noh az jó mert ahogy nézem abból az időből elég sok fotó lett megosztva aznap:D
2013. 01.25-i megosztott fotódon van rajta...
van , azért írtam csak ...:)
Köszönöm. Olyant keresek, akiknek van itthon magyar képviselete és akikkel magyarul is lehet kommunikálni.
Köszönöm. Utánanézek még a fórumokon is, hátha megtalálom a hozzászólásokat (emlékeim szerint elég sok volt egy ideig).
üdv ...volt egy manusz valami jati aki egy jó ismerősöm ismerőse és certizett , asszem neki ajánlottam brokit ,jelenleg 2 éve admirálnál vagyok előtte sacc 5 évet xm -nél voltam az előtt meg egy FXCM dealernél a random capitalon keresztül szintén egy ötöst ....a mostani admirálról rosszat nem tudok mondani
Ha a pénzmennyiséget 20%-kal növeled, akkor a pénz multiplikátor hatás miatt az nem csak 20% hatást gyakorol elvileg a gazdaságra.
Más kérdés, hogy mi van akkor, ha ez a +20% pénzmennyiségnek csak egy része kerül be a gazdaságba, a másik része koncentráltan csak a pénz és tőkepiacon csapódik le. Ebben az esetben elég erősen buborék hatása lesz ennek, ami akár többszörözést is jelenthetne. Szerintem.