Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#860871 Lenthor Előzmény: #860870

Már az adatok semmit sem jelentenek:

Japán:

Unemployment Rate

2.9%2.8%2.6%

Prelim Industrial Production m/m

-8.4%-5.6%-9.8%

Két piros gyertya, erre a Nikkei ment +1.33%-ot

dax

#860862 Lenthor Előzmény: #860860

Szerintem a C/3 hullámot elkezdtük és feltételezésem szerint egy öt hullámos (i-ii-iii-iv-v) megnyúlt lehet.

Az "i" hullám kész és most a "ii" hullámban bolyongunk.

A "ii" hullámban már a 61.8%-os fibot 12.332-t már kétszer teljesítettük. (furcsa!)

Felmehetnénk még:

- 12.429 (76.4%-ra) vagy

- 12.488 (85.4%-ra!!!

De, érthetetlen a 61.8% kétszeri elérése az aljról.

Időhúzás és a 61.8%-os fibo elég?

https://invst.ly/rahs8

dax

#860858 Lenthor

Sziasztok, jó reggelt!

Ma havi és negyedéves zárás.

Lehet, hogy még az esés előtt tartják, vagy még fel is húzhatják 12.400/12.429-re vagy 12.475/12.488-ra. Remélem nem.

Az ember tragédiája – avagy miért kellenek a kereskedési szabályok - Concorde cikk

#860857 JackOne Előzmény: #860850

Nagyon jó, a Concorde cikke-:)..köszi!

QUO VADIS

#860855 JackOne

"Henryk Sienkiewicz lengyel író leghíresebb regénye a Quo vadis az ókori Róma legkiszámíthatatlanabb császára, az őrült Néró uralkodása idején játszódik. A léhaságra nevelt császár tetteit pillanatnyi szeszélyei befolyásolják, atlétikai és költői babérokra vágyik, miközben megszállottan igyekszik fenntartani népszerűségét." (TRUMP)

...szóval 'hová mész' - igen aktuális.

VIX megint fals kitörés kék hattyúdalát adja elő 1H M200 alatt.

Lehet az évszázad legnagyobb balhéja készül a a"Nagy balhé" c. film alapján.

"Johnny Hooker piti kis tolvaj, aki a társával együtt évek óta jól begyakorolt trükkel fosztogatja a gyanútlan járókelőket a harmincas években. Amikor véletlenül a maffia pénzszállítóját zsebelik ki, ez egyikük életébe kerül. A veszélyben forgó Johnny a befolyásos barátjához, Henry Gondorffhoz menekül. Arra kéri, segítsen neki bosszút állni a barátja gyilkosán. Gondorff és Hooker egy gondosan kidolgozott terv szerint húzza csőbe Doyle Lonnegant, a nagyhatalmú maffiafőnököt. A kolosszális átveréssel nemcsak bosszút állnak rajta, de az utolsó dollárjától is megszabadítják." - 1983 (Paul Newman, Robert Redford) - ezt szabad kitalálni ki(K) lehet...

S&P kitört a csökkenő trendből - nem lenne nagy meglepi, ha 3230 - 3274- 3365- 3441 - be forgatnák - de lehet csak rosszat álmodtam...+ a NQ 10.500 -t továbbra is várom oszt-:)))...vagy látunk egy testes lefordulást nem ilyen sziget fordulós Maci csapdát..

S&P mostani játéka olyan 4 hullám korrekciós szagú inkább mint 2.hullám lenne de ehhez én nem értek, csak megérzés...hogy innen jön egy 5. bef. hullám és shortos kivéreztetés...mire a Robin Hood és csapata el is hiszi soha többet nem kell vissza menniük dolgozni elég ha a segélyt a tőzsdére viszik - és elég hamar annál landolhat az egész halomlóvé aki adta nekik... hát itt nem két legyet ütnének egy csapásra...infláció kizárva.

DE lehet csak péntekig igaz a fogadás-:)

ui. azt nem írom le hogy melyik év melyik hónap, melyik hét péntek-:)

dax

#860836 LBTrade Előzmény: #860834

Én is így gondolom.Először még fel vártam 12900 körülre,de most már túl mélyre ment szerintem.H4-en megcsinálta az alakzatot,esnie kell.Naposon nem tudom.Fej-váll?