Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

4IG fórum

osztalék

#852884 matgab Előzmény: #852879

"- kinyírják-e bármilyen értelemben a kopasz gecit (leváltás, osztrák nyugdíjas, rendőrautó hátsó ülése, váratlan érrendszeri halál)"

Miről beszélsz? ML alias OV beszállt 60 forinton kb 5 milliárdért. Átadták JG-nek a pakkot , h ha lát benne még lehetőséget, akkor csináljon amit akar. JG kitalálta a Tsys storyt és az elmúlt hónapokban eladott 20 milliárdért es még nincs vége a bulinak. 10-et ad ML-nek 10-et megtart magának. Itt egyedül a kisbefektetők szívnak, JG jo padavan, hozott 5-10 milliárdot.

Miért érné baj? Gondolod h egy kisbufi felkoncolja?

Gondolod ha nem vette volna be a többieket akkor az MNB nem indított volna azonnal vizsgálatot bennfentes kereskedelem miatt?

osztalék

#852879 Bendeguz Előzmény: #852878

ha már ennyi guru itt van közöttünk, tegyétek meg tétjeiteket: mi lesz??

- nem árfolyamot kérek, hanem hogy mi lesz az új "pletyka"?

- mi lesz az új irányvonal?

- kinyírják-e bármilyen értelemben a kopasz gecit (leváltás, osztrák nyugdíjas, rendőrautó hátsó ülése, váratlan érrendszeri halál)

osztalék

#852878 picirigo Előzmény: #852874

Egy nagy klasszikust idézek: Gyász :)))!

És a poén az egészben, ha jól csinálják, jól apportálnak, akár még fasza kis cég is lehet! Nuku adósság, 94 misi rv...Bár engem egy kicsit aggaszt, h JG-t kipenderítik e , de lehet ez még jót is tenne a pappppernak!

osztalék

#852874 matgab Előzmény: #852873

Az osztalék igazából senkinek nem hiányozna. Nem hallottam még Amazon befektetőt azon sopánkodni, hogy már 10 éve befektető és még mindig nincs osztalék...

Inkább a bennfentes kereskedés ami kva zavaró, azzal elvették néhány befektető néhány évtizednyi osztalékát előre...

osztalék

#852873 Peti84 Előzmény: #852863

Lehet a 20 ft/rv osztalék, mondjuk 350 ft/rv ár mellett....a mostani árfolyam mellett ku...va gyengén mutatna a 20 ft-os osztalék.

osztalék

#852871 matgab Előzmény: #852869

Hozzátehette volna a közleményhez JG, hogy egyúttal felkérték az MNB-t , hogy vizsgálják ki, hogy mi okozhatta a bejelentés előtti heves eladásokat...

Az korrekt(ebb) lenne. De így kva gyanús, hogy ők voltak azok és most esetleg szépen visszaveszegetik - ha akarják...

osztalék

#852868 Koffein Előzmény: #852863

mind így vagyunk, de valamiért visszaléptek... az lenne a csavar, ha a ksoftot vennék meg, habár azt a lépést nem nagyon érteném, de lóvé is maradna egyéb felvásárlásra...

Akkor az enyémet vetted …

#852867 Csusza Előzmény: #852864

Akkor az enyémet vetted meg. :-)

Nyitás után adtam keveset, nagyobb öntésre számítottam. De szépen megtámasztották, most az egyszer meg kell dícsérnem azt a kopasz gazembert.

osztalék

#852866 Csusza Előzmény: #852863

2.5 milliárd nyereség, 94 millió részvény. Ebből tényleg nem lehet nagyot osztogatni. :-)

osztalék

#852865 BeginnerSon Előzmény: #852863

Én sem az oszti miatt vettem bele.
Túl zavarossá vált számomra ez az egész.
Partvonalon túlról figyelek.

osztalék

#852863 Bendeguz Előzmény: #852862

leszarom a 20 Ft-os osztalékot, inkább növekedjen, legyen 2022-re egy valamire való, profitábilis cég

osztalék

#852861 Bendeguz Előzmény: #852859

matgab annó levezette, hogy vagy növekedési papír, vagy osztalék. a kettő együtt nem megy

osztalék

#852859 korpa

"A visszalépésünk mögött inkább olyan dilemmák állnak, mint például az osztalékfizetési politika. Egy ilyen volumenű tranzakcióval járó hitelfelvétel ugyanis hosszú évekre korlátozta volna a 4iG lehetőségeit. Márpedig mi már az idei csúcsév után is osztalékot akarunk fizetni."

https://www.portfolio.hu/uzlet/20191211/4ig-nincs-egyetertes-a-nagytulajdonosok-kozott-eladnak-a-nagyreszvenyesek-ezekbol-a-pletykakbol-semmi-sem-igaz-409823