Szarul néz ki...utolsóra tippelek
Ibizára költözik a TSHALÁÁÁÁD :DDDDD
ha már ennyi guru itt van közöttünk, tegyétek meg tétjeiteket: mi lesz??
- nem árfolyamot kérek, hanem hogy mi lesz az új "pletyka"?
- mi lesz az új irányvonal?
- kinyírják-e bármilyen értelemben a kopasz gecit (leváltás, osztrák nyugdíjas, rendőrautó hátsó ülése, váratlan érrendszeri halál)
Egy nagy klasszikust idézek: Gyász :)))!
És a poén az egészben, ha jól csinálják, jól apportálnak, akár még fasza kis cég is lehet! Nuku adósság, 94 misi rv...Bár engem egy kicsit aggaszt, h JG-t kipenderítik e , de lehet ez még jót is tenne a pappppernak!
Az osztalék igazából senkinek nem hiányozna. Nem hallottam még Amazon befektetőt azon sopánkodni, hogy már 10 éve befektető és még mindig nincs osztalék...
Inkább a bennfentes kereskedés ami kva zavaró, azzal elvették néhány befektető néhány évtizednyi osztalékát előre...
Lehet a 20 ft/rv osztalék, mondjuk 350 ft/rv ár mellett....a mostani árfolyam mellett ku...va gyengén mutatna a 20 ft-os osztalék.
Hozzátehette volna a közleményhez JG, hogy egyúttal felkérték az MNB-t , hogy vizsgálják ki, hogy mi okozhatta a bejelentés előtti heves eladásokat...
Az korrekt(ebb) lenne. De így kva gyanús, hogy ők voltak azok és most esetleg szépen visszaveszegetik - ha akarják...
Bebaszna, belevennék egy óvatlan pillanatban aztán újra 4ig részvényessé válnék. :DDDDDD
mind így vagyunk, de valamiért visszaléptek... az lenne a csavar, ha a ksoftot vennék meg, habár azt a lépést nem nagyon érteném, de lóvé is maradna egyéb felvásárlásra...
Akkor az enyémet vetted meg. :-)
Nyitás után adtam keveset, nagyobb öntésre számítottam. De szépen megtámasztották, most az egyszer meg kell dícsérnem azt a kopasz gazembert.
2.5 milliárd nyereség, 94 millió részvény. Ebből tényleg nem lehet nagyot osztogatni. :-)
Én sem az oszti miatt vettem bele.
Túl zavarossá vált számomra ez az egész.
Partvonalon túlról figyelek.
leszarom a 20 Ft-os osztalékot, inkább növekedjen, legyen 2022-re egy valamire való, profitábilis cég
ez a 2020as tavaszi kgy.n kiderül, ha oszti sem lesz, akkor átbaszás van :-/
matgab annó levezette, hogy vagy növekedési papír, vagy osztalék. a kettő együtt nem megy
"akarunk" Ez a kopasz szájából vajon mennyit ér ezek után?
"A visszalépésünk mögött inkább olyan dilemmák állnak, mint például az osztalékfizetési politika. Egy ilyen volumenű tranzakcióval járó hitelfelvétel ugyanis hosszú évekre korlátozta volna a 4iG lehetőségeit. Márpedig mi már az idei csúcsév után is osztalékot akarunk fizetni."