Tudom én, hogy (hacsak valami csoda nem történik) nem lesz ebből öccá :-), de egy duplában még minimum reménykedek. Ott már nem lennék elégedetlen. Az igaz, hogy sok lesz az új rv ami a piacra is kerülhet, de ha jól számolok egyelőre az csak max. 15.6M körüli szám. Az azért nem olyan sok a mostani 102-höz képest, pláne, hogy ha igaz amiben reménykedünk, akkor a GT + Bakai pakk valódi nagybefolyásszerzésre ment, ami rögtön levesz vagy 10-et. A Delta pakkja még nagyon messze van, addigra szerintem már sokkal tiszábban fogunk látni. A lockup-ot egyébkén betartják szerintem, csak a hitelköveteléseket átrajzolták a maguk szájaíze szerint mielőtt még megkeletkeztették volna a részvényeket. Szerintem így egyelőre még nem sérült a dolog. Valami olyasmi hasonlattal élnék mint a béranyaság. Ha valaki megfizet egy nőt, hogy az adja el neki a születendő gyermekét, akkor azt a jogot (már ha rögzítették ezt a szerződésben) a születés előtt valószínűleg simán tovább is adhatja egy harmadik fél részére, ezzel nem károsította meg a béranyát, és ha az eredeti béranyával kötött szerződésben van egy olyan kitétel is, hogy csak 3 év múlva lehet először levágni a gyerek haját, akkor az a harmadik félre is vonatkozik majd. Csak annyi történt, hogy az eredeti vevő kiesett a képből. Valahogy így képzelem el ezt a névértéken nyomott pakkok allokálás és lockup históriáját is ami most zajlik.