Regisztráció Elfelejtett jelszó

TIM

Tudom én, hogy (hacsak v…

#849793 wisvik Előzmény: #849773

Tudom én, hogy (hacsak valami csoda nem történik) nem lesz ebből öccá :-), de egy duplában még minimum reménykedek. Ott már nem lennék elégedetlen. Az igaz, hogy sok lesz az új rv ami a piacra is kerülhet, de ha jól számolok egyelőre az csak max. 15.6M körüli szám. Az azért nem olyan sok a mostani 102-höz képest, pláne, hogy ha igaz amiben reménykedünk, akkor a GT + Bakai pakk valódi nagybefolyásszerzésre ment, ami rögtön levesz vagy 10-et. A Delta pakkja még nagyon messze van, addigra szerintem már sokkal tiszábban fogunk látni. A lockup-ot egyébkén betartják szerintem, csak a hitelköveteléseket átrajzolták a maguk szájaíze szerint mielőtt még megkeletkeztették volna a részvényeket. Szerintem így egyelőre még nem sérült a dolog. Valami olyasmi hasonlattal élnék mint a béranyaság. Ha valaki megfizet egy nőt, hogy az adja el neki a születendő gyermekét, akkor azt a jogot (már ha rögzítették ezt a szerződésben) a születés előtt valószínűleg simán tovább is adhatja egy harmadik fél részére, ezzel nem károsította meg a béranyát, és ha az eredeti béranyával kötött szerződésben van egy olyan kitétel is, hogy csak 3 év múlva lehet először levágni a gyerek haját, akkor az a harmadik félre is vonatkozik majd. Csak annyi történt, hogy az eredeti vevő kiesett a képből. Valahogy így képzelem el ezt a névértéken nyomott pakkok allokálás és lockup históriáját is ami most zajlik.

Részvénykönyv

#849791 wisvik Előzmény: #849783

JK, a múltkor azt ígérted összedobsz egy kis áttekintést arról, hogy miket találtál a múltkori kgy jegyzőköny áttanulmányozásakor. Esetleg jutottál már valamire vele? Köszi.

Részvénykönyv

#849783 Johny King

Jó reggelt Mindenkinek!

BCS fórumtársunk közbenjárására a közgyűlés után valszeg lesz lehetőségünk belenézni a részvénykönyvbe. Élni fogunk vele.

JK!

A félelmeidre(ha kiszáll…

#849773 SCS Előzmény: #849767

A félelmeidre(ha kiszállnál,holnap öccáz) visszatérve: ekkora darabszámmal,ilyen bekerárak mellett mindíg lesz eladó. Itt már tízmilliószámra lesznek eladók minden esetleges magasabb szinten. A mostani tulajok több,mint 70%-nak 78 fillér a bekerára!! A lockup-ra meg láthatólag xarnak magasról(mondjuk hülyeség is: kölcsönadom egy offshore-nak,be sem kell jelentenem,hiszen jogilag az enyém,aki akkor és annyit ad,amennyit akar. Ha lejár az egy év,visszaveszi a tenyleges tulajtól,zárva a pozit. A két pozi összessége pont az eladási ár lesz.). Ezért nem engedik BCS-ék a KELER-számlavezetést,mert onnan sok minden láthatóvá válna a machinációikból.

A GlobTerm mögött lehet "valaki"...

#849772 SCS Előzmény: #849771

De semmi esetre sem egy olyan cég IT-jébe tenni, aki a Microsoft termékek kizárólagos forgalmazója akar lenni. Mert már ezt is olvastam odaát.

#849770 SCS Előzmény: #849765

Nem harcolunk,beszélgetünk,nyugi.

Sztem sok pontban tévedsz. Miért szállna be az AH az Est-be? Mi a racionalitása? De tegyük fel,valamiért. Csak. De attól még miért lenne az Est-nek bármi köze a Telenorhoz? Ugyanaz lenne az anyukájuk. Ennyi.

Már most 258M db rv van. És ott a Delta tőkeemelésből,210-en megkeletkeztetni óhajtott Miliók.Ez már tudott. Ez 120 Forintjával bizony 40 milliárd Ft körüli .Ezen kár vitatkoznunk. Tény. Ha nem fogadod el, azzal nem tudok mit kezdeni.

Ki az a Neuman? Manchesterben él és futóversenyeken indul. Nagy NER-es figura lehet..

Perger? Milyen nagy dobása volt eddig?

Papp? Egyszer már nagyot bukott. Ha nem akarunk rossz pontot az USA-nál, a faszit nagyon el kell dugni.Ha egyáltalán nem számoltak le vele véglegesen.

Majd forgatják egymás között a papírokat. Ne felejtsd el: 78 fillér a bekerül. Ha mindenki csak a tizedét adja el a papírjainak, már 16-szorozott. Ennyiért én is forgatnám meg vagy 10 évig. És ez még csak a mostani helyzet. Ki tudja mennyit lehet ennyi idő alatt és mennyiért kiszórni?

Kötvét: mert kell fedezet ahhoz,hogy mindenkitől megvegyék, ha kell. Különben nem kap MNB-jóváhagyást. Ennyi.

#849768 Ellia04 Előzmény: #849766

Én ott tartok, hogy fogalmam sincs, hogy a vágóhíd kapuja előtt, vagy mögötte állunk éppen! Titkon remélem, hogy ez egy marha jó buli....gyanúsan egyfelé mutatnak a jelek, de az árfolyam stagnálása, és a folyamatos ködösítés nem segíti a tisztánlátást.

Szerintem kár a nézőpont…

#849767 wisvik

Szerintem kár a nézőpontokon vitatkozni. BCS! nagyon hisz benne és beletolja mindenét. Klasz. Jöjjön össze. SCS baromi kritikus és szinte mindíg is ellene volt, ennek ellenére néha próbálkozik a beszállással miközben sokat fikázza a történéseket. Ez van. Nekem azért jó, hogy SCS ezt teszi (amit ezek szerint BCS! nem nagyon értékel), mert sokszor más a véleményem mint az övé, de amikor azon gondolkodom, hogy hogyan próbáljam meggyőzni esetleg, akkor sokminden eszembe jut a gondolkodás közben és tisztázódnak bizonyos kérdések. Szóval én a Horatius-i arany középszert követem inkább, de remélem nagyon mindannyiunk érdekében, hogy bejön végül a buli. Ezt kétség kívül SCS sem fogja bánni.

#849766 SCS Előzmény: #849764

Nem. Nem vagyok részvényes.

Egyébként mit szóltok a mai hírekhez? "Véletlenül" ami írtam nap közben: egymás között adogatják a már most 160-szorozott papírokat. Így nem nehéz.

Na ez az igazi hollywoodi álom, BCS!

#849765 BCS! Előzmény: #849763

Elkepzeles:

AH veszi meg a Telenor negyedet, az AH pedig beszall az Estbe.

Est nem er 40 yardot, a piac sem arazza annyira! Jelenleg kb 101M reszveny van es 12 yard a kapink. Igen, 3-4 szerese, mint a konkurens Futurnak es Nordnak, stb...

Ugyanakkor mi fel tudunk mutatni Neumant, Pappot, Pergert es szvsz hamarosan a baranyfelhoket egy helikopter fogja elhuzni. Kerlek, juss be Papphoz es kerdezzel ra nala, en kicsi vagyok ehhez.....

(Mikor osszefutottam Pergerrel, akkor tettem, amit kellett.)

Igen, sok a reszveny, de szvsz ez a vegso kozeli reszvenyszam.... ez az ara annak, hogy bejojjon ide a fundank. Szerintem is mondvacsinalt az egesz rv nyomda, de szerinted mi a celjuk vele??? Kinek adnak el ennyit, mert az olyan hulyeket, mint mi nem fognak tudni kitomni ezzel a cirka +300M reszvennyel....

Tobbi neres papirba bekerulo cegek uber nyeresegesek voltak, vagy inkabb csak azok lesznek? :)

Miert kellene letenni 30 yardot kotvetre?

Ha az eszemre hallgatnek, akkor sosem vettem volna bele :) mar reg lenne 4%hasznom allampapiron :)

Ne is valaszolj a kerdeseimre, nem vagyam viaskodni Veled, mert talan egyikunknek sincs igaza teljes mertekben. :)

Nekem a juliusi szvsz bennfentes vetelek es Papp jelenlete boven eleg ! A tobbi csak hab a tortan...

Egy ideig nem irok ide sem, megyek szobat festeni es parkettazni, hogy egy elo "klasszikust" idezzek!

Par nap/het/honap/ev es biztosan tudunk majd annyit h belassa valamelyikunk h tevedett. :)

#849763 SCS Előzmény: #849758

Ha röviden akarnám összefoglalni mit írtál,akkor elég lett volna annyi: hagyd már abba a folyamatos károgást,unalmas. Segíts inkább racionális és azon túli érvekkel,hogy még jobban higyjünk ebben a sztoriban, hadd lássuk végre mi és miért történik.

Rossz hírem van B.: nem fogok tudni ilyet mondani. Ahol,amikor rákérdeztem a NER-en belül,mindenhol csak pislogtak--tudom JK,rossz helyen kérdezősködök. De ez azért már szivárogna, ha a közeljövőben nagy durranás lenne.

Ha én károgok, akkor Nálad viszont a wannabelieve-szemlélet már-már kóros. Nem bántás,komolyan. Hidd el, kivülről annyira vérzik ennek a sztorinak minden egyes kockája,hogy az már fájdalmas. És mindig kiderül: semmi sem változik. Engem nagyon zavar,hogy értelmes emberek hogyan nem látják a fától az erdőt. Döbbenetes. Többszörözésben hisznek,amikor ahhoz már 100 milliárdos nagyságrendű,űbernyereséges cég kellene. Sorban teszem fel a kérdéseket, de igazából sohasem jön rá értékelhető válasz: miért pont az Est,amikor üresen 40 milliárd, tucatnyi 10-ed ekkora más cég van a Bét-en,ki tenne le 30 milliárdot kötvét-re, és miért. Nyomjátok itt a Telenort,de nincs válasz rá: mivel fizetne az Est a cég negyedéért? Az eladó elfogadna a cash-en kívül bármit is? Mondjuk üzletrészt:ok. Milyet? Az Est negyedét? Felét? Hagyjuk...És még napokig tudnám sorolni,már megtettem egy párszor.

Summa summarum: ha az eszedre hallgatsz, kilépsz innen. Csak ezt tudom mondani. Mert ezt mondja a ráció. Ha álmodni akarsz,hinni,hogy ebből leszel gazdag, ahhoz nem tudok hozzátenni. De kívánom,hogy nagyot tévedjek és az álmod megvalósuljon. Őszintén fogok tudni örülni a sikerednek. Én jobban hiszek magamban,hogy én vagyok a saját sikerkovácsom. De így szép a mátrix.

Könyvvizsgáló

#849762 stuck_at_177

AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK
CÉGBÍRÓSÁGI BEJEGYZÉSÉRŐL
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) ezúton teszi közzé, hogy a Fővárosi
Törvényszék Cégbírósága Cg.01-10-043483/317 számú, a Részvénytársaság jogi képviselője
által a mai napon átvett végzésével bejegyezte a Részvénytársaság 2019. május 28-i
folytatólagos közgyűlésén elhatározott személyi változásokat.
Ennek alapján bejegyzésre kerültek a cégjegyzékbe a Részvénytársaság Igazgatóságának
tagjaként Papp István és dr. Perger Gábor urak, valamint a Társaság állandó
könyvvizsgálójaként a 2020. április 30-ig terjedő időtartamra a MOORE STEPHENS K-E-S
AUDIT Könyvvizsgáló, Könyvvezető és Adószakértő Kft. (1054 Budapest, Báthori u. 20. III.
em. 1., Cg. 01-09-681313, MKVK nyilvántartási szám: 001587), amelynek nevében a
Részvénytársaság könyvvizsgálatát dr. Sugárné Kéri Anna könyvvizsgáló (1054 Budapest,
Báthori u. 20. III. em. 1., MKVK nyilvántartási szám: 000691) végzi el.
Budapest, 2019. szeptember 24.

Papp és Perger mint IT tagok jelentenek

#849761 stuck_at_177

AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐ
NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA VEZETŐI FELADATOKAT ELLÁTÓ SZEMÉLYEK
RÉSZVÉNYTRANZAKCIÓIRÓL
Az EST MEDIA Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1013 Budapest,
Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg. 01-10-043483) az Igazgatóság tagjaitól a mai napon kézhez
vett bejelentések alapján ezúton közzéteszi az alábbiakat.
Papp István úr, az EST MEDIA Nyrt. Igazgatóságának elnöke bejelentette, hogy a mai napon
750.000 darab, az EST MEDIA Nyrt. 2019. május 22-i alaptőke-emeléséből származó, 0,78
forint kibocsátási értékű törzsrészvény került jóváírásra értékpapírszámláján.
Dr. Perger Gábor úr, az EST MEDIA Nyrt. Igazgatóságának tagja bejelentette, hogy 2019.
szeptember 23-án a Panther Prime Kft. – a nevezett igazgatósági taggal szoros kapcsolatban
álló személy – értékpapírszámláján 5.861.538 darab, a fenti alaptőke-emelésből származó,
0,78 forint kibocsátási értékű törzsrészvény került jóváírásra.
A bejelentésekkel érintett részvények jelenleg nincsenek bevezetve a tőzsdei kereskedésbe.
Budapest, 2019. szeptember 24.

kvmentés

#849760 Ellia04 Előzmény: #849759

AZT CSIRIPELIK A MADARAK ?
HICSKOK !
KÉREM ÉRTELMEZZÉK ?
KIKÉREM MAGADNAK !
LESZMÉGALKALOMATTÁN ?
ALKALOM ATTÁN ?
ATTÁN ?
?

kvmentés

#849759 Ellia04

KÉREM NYUGODJANAK MEG !
PÁRDON ?
SZÓLT A CSAPOS HOGY FOGYASSZAK ZÁRÓRA ?
CSAPOS !
CSAPOSSZÓLÁS !
CSIPERKE ?

#849758 BCS! Előzmény: #849749

ha nem talalkoztunk volna mar, illetve nem lattalak volna a kozgyulesen kerdeseket feltenni, akkor azt mondanam, hogy fizetett karogo vagy...

Elmondtad ezerszer a mondokadat... nem gondoljuk azt, hogy BCS jotet lelek... Azt gondoljuk h a NER kapzsi es kapora jon egy ures ceg.... szerintunk lesz sztori es mi potyautasok akarunk lenni ....

Semmivel sem adsz tobbet hozza a diskurzushoz, mint az, aki folyton felenekel a szektaban. Itt volt a lehetoseg szombat ota, hogy konstruktivan reszt vegyel az otletelesben h mi miert tortenhet a rozsaszin szemuvegen keresztul, mikozben tudom, hogy atlagnal jobbak a szellemi kepessegeid, de megsem segitesz nekunk, helyette csak fikazod azt a ceget, amelyben mar akkor hittek itt sokan, mikor meg nem is hallottal rola, en meg ovodaba jartam....

Most johetne a gyerekes fogadjunk egy italban kinek lesz igaza.... de en megtettem a tetjeimet az elmult ket evben es annyira nincs mar cashem, hogy se nem ebedelek egy eve, most meg mar tankolasra sem futotta es inkabb bringaval jartam.... nem azert mert szarul keresek, hanem mert akarmennyi penzem is lenne, azt en betolnam ide....

Reszemrol peace, csak kerlek vedd figyelembe, hogy ugy rugdosod az almainkat, hogy mi nem fogunk mar maskeppen szemlelodni es elvileg jot akarsz nekunk. Kerlek, vedd elo a szellemi kepessegeidet es kapcsolataidat es segits nekunk !