A GlobTerm mögött lehet "valaki"...
BCS! Előzmény: #849749ha nem talalkoztunk volna mar, illetve nem lattalak volna a kozgyulesen kerdeseket feltenni, akkor azt mondanam, hogy fizetett karogo vagy...
Elmondtad ezerszer a mondokadat... nem gondoljuk azt, hogy BCS jotet lelek... Azt gondoljuk h a NER kapzsi es kapora jon egy ures ceg.... szerintunk lesz sztori es mi potyautasok akarunk lenni ....
Semmivel sem adsz tobbet hozza a diskurzushoz, mint az, aki folyton felenekel a szektaban. Itt volt a lehetoseg szombat ota, hogy konstruktivan reszt vegyel az otletelesben h mi miert tortenhet a rozsaszin szemuvegen keresztul, mikozben tudom, hogy atlagnal jobbak a szellemi kepessegeid, de megsem segitesz nekunk, helyette csak fikazod azt a ceget, amelyben mar akkor hittek itt sokan, mikor meg nem is hallottal rola, en meg ovodaba jartam....
Most johetne a gyerekes fogadjunk egy italban kinek lesz igaza.... de en megtettem a tetjeimet az elmult ket evben es annyira nincs mar cashem, hogy se nem ebedelek egy eve, most meg mar tankolasra sem futotta es inkabb bringaval jartam.... nem azert mert szarul keresek, hanem mert akarmennyi penzem is lenne, azt en betolnam ide....
Reszemrol peace, csak kerlek vedd figyelembe, hogy ugy rugdosod az almainkat, hogy mi nem fogunk mar maskeppen szemlelodni es elvileg jot akarsz nekunk. Kerlek, vedd elo a szellemi kepessegeidet es kapcsolataidat es segits nekunk !