Regisztráció Elfelejtett jelszó

A GlobTerm mögött lehet "valaki"...

BCS! Előzmény: #849763

Elkepzeles:

AH veszi meg a Telenor negyedet, az AH pedig beszall az Estbe.

Est nem er 40 yardot, a piac sem arazza annyira! Jelenleg kb 101M reszveny van es 12 yard a kapink. Igen, 3-4 szerese, mint a konkurens Futurnak es Nordnak, stb...

Ugyanakkor mi fel tudunk mutatni Neumant, Pappot, Pergert es szvsz hamarosan a baranyfelhoket egy helikopter fogja elhuzni. Kerlek, juss be Papphoz es kerdezzel ra nala, en kicsi vagyok ehhez.....

(Mikor osszefutottam Pergerrel, akkor tettem, amit kellett.)

Igen, sok a reszveny, de szvsz ez a vegso kozeli reszvenyszam.... ez az ara annak, hogy bejojjon ide a fundank. Szerintem is mondvacsinalt az egesz rv nyomda, de szerinted mi a celjuk vele??? Kinek adnak el ennyit, mert az olyan hulyeket, mint mi nem fognak tudni kitomni ezzel a cirka +300M reszvennyel....

Tobbi neres papirba bekerulo cegek uber nyeresegesek voltak, vagy inkabb csak azok lesznek? :)

Miert kellene letenni 30 yardot kotvetre?

Ha az eszemre hallgatnek, akkor sosem vettem volna bele :) mar reg lenne 4%hasznom allampapiron :)

Ne is valaszolj a kerdeseimre, nem vagyam viaskodni Veled, mert talan egyikunknek sincs igaza teljes mertekben. :)

Nekem a juliusi szvsz bennfentes vetelek es Papp jelenlete boven eleg ! A tobbi csak hab a tortan...

Egy ideig nem irok ide sem, megyek szobat festeni es parkettazni, hogy egy elo "klasszikust" idezzek!

Par nap/het/honap/ev es biztosan tudunk majd annyit h belassa valamelyikunk h tevedett. :)