A GlobTerm mögött lehet "valaki"...
SCS Előzmény: #849758Ha röviden akarnám összefoglalni mit írtál,akkor elég lett volna annyi: hagyd már abba a folyamatos károgást,unalmas. Segíts inkább racionális és azon túli érvekkel,hogy még jobban higyjünk ebben a sztoriban, hadd lássuk végre mi és miért történik.
Rossz hírem van B.: nem fogok tudni ilyet mondani. Ahol,amikor rákérdeztem a NER-en belül,mindenhol csak pislogtak--tudom JK,rossz helyen kérdezősködök. De ez azért már szivárogna, ha a közeljövőben nagy durranás lenne.
Ha én károgok, akkor Nálad viszont a wannabelieve-szemlélet már-már kóros. Nem bántás,komolyan. Hidd el, kivülről annyira vérzik ennek a sztorinak minden egyes kockája,hogy az már fájdalmas. És mindig kiderül: semmi sem változik. Engem nagyon zavar,hogy értelmes emberek hogyan nem látják a fától az erdőt. Döbbenetes. Többszörözésben hisznek,amikor ahhoz már 100 milliárdos nagyságrendű,űbernyereséges cég kellene. Sorban teszem fel a kérdéseket, de igazából sohasem jön rá értékelhető válasz: miért pont az Est,amikor üresen 40 milliárd, tucatnyi 10-ed ekkora más cég van a Bét-en,ki tenne le 30 milliárdot kötvét-re, és miért. Nyomjátok itt a Telenort,de nincs válasz rá: mivel fizetne az Est a cég negyedéért? Az eladó elfogadna a cash-en kívül bármit is? Mondjuk üzletrészt:ok. Milyet? Az Est negyedét? Felét? Hagyjuk...És még napokig tudnám sorolni,már megtettem egy párszor.
Summa summarum: ha az eszedre hallgatsz, kilépsz innen. Csak ezt tudom mondani. Mert ezt mondja a ráció. Ha álmodni akarsz,hinni,hogy ebből leszel gazdag, ahhoz nem tudok hozzátenni. De kívánom,hogy nagyot tévedjek és az álmod megvalósuljon. Őszintén fogok tudni örülni a sikerednek. Én jobban hiszek magamban,hogy én vagyok a saját sikerkovácsom. De így szép a mátrix.