Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

. pszicho

#849729 Csusza Előzmény: #849418

Vettél már?
Én épp most faszkodtam el a záróban, 910-re álltam be, erre 2 forinttal fölötte zárt. :-/
Bár az elmúlt hét szánalmas volt, de hosszú távon gondolkodva itt már kellene csipegetni szerintem.

. pszicho

#849418 Koffein Előzmény: #849401

bejött egy kis zseton, akkor kivárom a 10%os szakadást oszt utána vásárolok még... :)

. pszicho

#849221 Fornit Előzmény: #849214

Mondjuk az egészben az a durva, hogy gyakorlatilag meg is csinálták (akik tudták előre.)

. pszicho

#849214 Csusza Előzmény: #849206

Az a számolás, ahogy levezetted! :-D

Mer' a zélet a zilyen, tudjuk... :-)

Mondjuk az egészben az a durva, hogy elvileg meg is lehetett volna csinálni.

. pszicho

#849207 Bendeguz Előzmény: #849206

Itt Mikulás rally lesz tsys konkrétumok miatt, én legjobb indulattal se látok semmit, amire addig emelkednie kéne

. pszicho

#849206 matgab Előzmény: #849092

mondjuk lehet, hogy az ősz miatt, de már én is unom egy kicsit, hogy még mindig nem vagyok milliárdos...

Pedig hányszor elgondolom, hogy ha először vettem volna a Konzumból 57 forinton 10 millióért, amit utána eladtam volna 3000 ft-ért darabját, amit egyből 4IG-re cseréltem volna tavaly tavasszal, amikor még 2500 (50) forint volt a 4IG, akkor most pont 10 milliárdom is lehetne...

Jó lenne már csak hobbiból bejárni dolgozni, vagy inkább csak 4 órában , hogy azért mégiscsak legyen egy struktúrája a napnak...

Bár azért megélhetési gondjaim nem lennének- hiszen kellően spártai életmódot tudok folytatni, de azért mégiscsak jó lenne, ha az ember gyerekeinek /unokáinak is már bebiztosítani a jövőjét...

Nem kell nekem dollár milliárd, de ebből a szaros gyenge forintból, azért na...