Most a hátulját nézed? Elég lett volna, ha a székeddel fordulsz 180 fokot :)
Most a hátulját nézed? Elég lett volna, ha a székeddel fordulsz 180 fokot :)
Amúgy elforgattam a monitoromat 180 fokkal és így sokkal jobban néz ki az egész...
az semmi Csusza! Én már 250-nél vettem és 5100-on eladtam és be is shortoltam 5000-től vissza, amikor láttam , hogy esik!
Nem sokkal, csak 100e darabbal! :-)
benéztem az elözményt...amúgy nem írtam volna
A kicsivel 1000 feletti adást is beírtam, az meg hülyeség utólag, de sosem árfolyamokról szól a dolog, nem azon kell rágódni, hanem a pszichén.
Pont azért adtam és annyit 1000 után, mert akkor vagyok még normál pszichén, amivel utána is rendesen tudok trédelni, és nem pszichés zavarban. Tök mindegy mennyi az ár. A lényeg hogy sikeresen trédeljünk.
Ha az megy, akkor minden évben akármilyen szektorban lesz siker, és nem egy sztorin áll vagy bukik majd minden.
Nem az árfolyamot és a nagy profitot kell kergetni, hanem a sikeres pszichés állapotot.
Én 5100-on adtam el a full tőkés pakkomat és zártam a lombardos 5x-ös áttételes longomat. Beker átlag 278 forint volt.
Én sem akartam a kedélyeket borzolni, csak emiatt írom most.
elmentem moziba. Egész jó kis film volt, happy end-del...:-)
Coach hiányában erre és a jövő hétre befejeztem :)))! Gép, webbroki kikapcsol!
További jó szurkolást mindenkinek!
helyedben 5000 felett végeztem volna eme magasztos tettet:)
az utólag beírt bölcsességek a legszebbek:)
4000 felett adogattam 2-3 napja, de beírni nem mertem, hogy nem betolok házat, hanem kiveszek :)
Ne nézd, ti valami perverz vágytól hajtva figyelitek a bolondériát miközben osztalekrol beszéltek. Nem mindegy mi történik? Menjetek moziba ha nézni akartok valamit. Idén még így is duplázott.... Több magabiztosságot és önuralmat. A topik ingyenes coacholása véget ért, offline leszek a jövőben.
Akár hogyan is ragozzuk, ez a két nap genyó csúnya!
Csak egy lombardos van, a mohóság és félelem mindig előjön. :) nincs új a nap alatt
Kellene tudni, miért oda tette az 5. pontot. Ötletszerűnek látszik. Miért van a 4. alatt???
Meg ilyen felbontásban,ilyen időtávon TA-zni egy nem TA-s papírral...
szerencsére tudtam egy kis tLong fedezetet benyomni, szóval nem lettem likvidálva.
De ha megállni látszik az esés, akkor a terv az, hogy nyitok még egy kicsit...
a topik 90%-a az
1500% emelkedés után megtriplázzuk a mennyiséget...