Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

Bige Holding

#832656 prfecó Előzmény: #832571

Először NAV lett ráuszítva Bigére , majd Munkaügyi Felügyelet ( ukránok alkalmazása engedély nélkül , most Katasztrófavédelem)

Bankok közül ki akar Csányí játszóterébe bele rondítani Magyarországon ráadásul úgy , hogy közt tudott bige ellopta a megbízója pénzét és tett szert a tulajdonra . Orbán vs Simicska példa.

Kockázat 7,5 persze , de hónapokon belül Bige elveszheti a céget és kőkeményen kell a pénz a túléléshez és kell tulajdonos háttérereje , mint Sodexho és Edelred is 5 évig küzdött és kapott cca 60milliárd forintot a magyar államtól.

Én csak azt nem értem, h…

#832626 Boby. Előzmény: #832618

Én csak azt nem értem, hogy ezek a Mellár Tamások,akik akadémikusok,doktorok,meg mif@szomtudja mik még, hogyan tudták évekig tolni orbán szekerét, hogyan tudta orbán megvezetni ezeket a tanult embereket?!....Mer' nekem csak egy bolhapiaci díszdoktori címem van,de egyből láttam orbánon,hogy micsoda "g*ci"!

:)

#832582 tozsdenyul Előzmény: #832570

a házmester világ is vissza lesz hozva, igény van rá az biztos ;)

Egy kis Hofi, csupán 50 évvel ezelötti poénok aktuálisak megint...:

-Nevetsz most még. Várjál csak...Fogod te még mondani, hogy

- hüü, azt hittem a Hofi viccelt!

- én magam is azt hittem egy darabig, tudod?

...

Papír van.

Ceruza van.

Címe van.

Mit csinál a magyar ember?

Följelent!

Kész.

Mert ez a 3 dolog elég hozzá, tudod?

Bige Holding

#832571 banyaiz Előzmény: #832554

Nem ismerem a Csányi -Bige viszony részleteit . De ilyen magas hozamú kötvénnyel finanszírozni egy ekkora céget , és még komoly fejlesztéseket csinálni a 0 kamatkörnyezet időszakában nem tűnik egy életbiztosításnak a cég helyzete, jövője szempontjából.

Ha tételezzük fel az Otp azért mondta fel a hiteleit mert Csányival összeveszett de egyébként nagyon szuper minden akkor 10 másik bank örömmel rácsap erre a lehetőségre még aznap égnek a vonalak Bigénél hadd helyezzünk ki 10 mrd-okat . Valahogy nem ez történt . Hanem időszakosan le kellett állítani a termelést is talán , vagy valami hasonló móka volt finanszírozás hiányában.

Ami arra utal ezzel a 7,5% -os kötvénnyel együtt , hogy elég rizikós ez a cég .

Persze ettől még a háttérben lehet mindenféle küzdelem a cég megszerzésére. Lehet nagyon eladósodott mert gyorsan terjeszkedett és rizikós beruházásokkal akkor elég sebezhető . Főleg ha még a hatóságokat is rászabadítják .


:)

#832570 tozsdenyul

"Csütörtökön felhívás jelent meg a G. Fodor Gábor által szerkesztett, Habony Árpád tulajdonában lévő 888 oldalon, melyben arra kérik az egyetemistákat, hogy ha elegük van az egyetemükön zajló „kéretlen baloldali politizálásból”, akkor egy megadott emailcímen jelentsék fel tanáraikat. "

...


"- Halló, 888? Feljelentést szeretnék tenni!

- Nagyszerű! Baloldali, netán liberális mételyt tapasztalt az egyetemen?
- Nem. A szomszédasszonyom, aki magunk közt szólva egy ocsmány szipirtyó, az ablakában eteti azokat a piszkos galambokat. A galambok pedig direkt odaszarnak a muskátlimra.
- De kérem, ehhez nekünk semmi közünk!
- Miért, az egyetemi oktatáshoz mi a fasz közötök van?!"

Bige Holding

#832554 prfecó Előzmény: #832498

Bige vs Csányi !

Azért ne feledjük Bige strómann volt Csányinak , csak önállosította magát. Most hitelein keresztül akarják bedönteni. Nitrokémia jelenleg 7,5 % kamatos dollárban jegyzett kötvényt bocsátott ki , csak hogy kikerüljön a magyar bankok karmaiból.


Ja és Bige és Csányi a vadászbarátságból sírig tartó ellenségekké váltak..

gdp

#832544 phiona Előzmény: #832445

Persze sehol se tökéletes, de ez nem ok megadóan hátradőlni. Történelmi esély lett elpocskolva és ijesztő amerre tartunk.

A fogyasztásban sok a külföldi és főleg aránytalan, ahogy a megtakarítások is. A narancsosok virítanak miközben tömegek szakadtak le, világviszonylatban is egyedülálló és durva modell az átrendeződésé. A nem kollaboráns polgár életkilátásai ellehetetlenültek. Az eü-re és sokmindenre lett volna pénz ha nem lopják el, nem stadionok és baromságok épülnek és persze lett volna koncepció és bátorság, nem csak a meggazdagodásukhoz. Az egyéni igények, fontossági sorrendek eltérőek, és értem hogy azért szólsz hogy apátiába süllyedés helyett a jót is lássuk meg de vsz minimum középúton van az igazság. Nem is szabad mellre szívni 1 fokon túl, az ember élje és használja örömmel az életét, de azért erkölcsi élhetőségi és anyagi szempontok is vannak, amik erősen bekavarhatnak.

És nyuszi, már miért lenne ellentmondás? Két külön doboz. Már Julius Caesar is letelepítette a harcosait, a hűbérurak is a hűbéreseket, a jóléti állam sem ördögtől való. Aktív, a népével ilyen barátilag konzultáló államtól főleg elvárható a dumán túl a gondoskodás. Kádár népe ami mindent lenyel vazallusi gyökerekkel hogy hát úgyse lesz jobb, kushadjunk. Örüljünk hogy ez is van. Rákóczié pedig aminél ha begyűlik a feszkó robban – amiben a sereget nyilván az egzisztenciális elégedetlenség adja főleg. De nem csak, ma már pusztán szabadságjogokért is utcára lehet vinni embereket ami ha kombózik a reménytelenséggel és eléri az ingerküszöböt tömegessé nőhet. Az eddigi tüntik szervezési bénázásai, tanulságai gyakorlati tapasztalatot is adtak hogyan tehető a spontán ütőssé. Nem forradalom kéne persze, jó lenne ha elég lenne a lehetőségének az érzékelhetősége.

Vigyázzatok magatokra, legyetek jók :-)

nem kell migri, de ezen …

#832490 rbbj11 Előzmény: #832484

nem kell migri, de ezen rugozni és sorosozni éveken át, mint egyetlen kozteman, nem csak bun...egyébként a migrik elkerülhetetlenek, csak szabályozott formában , valóban a jókat kivalogatva kéne őket beenegedni. Azzal a mi országunk is jól járna, és EU-t is meg lehet orizni

jó, de ez amit mondasz v…

#832485 tozsdenyul Előzmény: #832484

jó, de ez amit mondasz valódi napi probléma ami tényleg fontos az embereknek...


Minek nekünk migrik, ha …

#832484 walex

Minek nekünk migrik, ha van egy csomó beilleszkedni képtelen tartalék? Sokkal súlyosabb probléma jelenleg szvsz az, hogy sok vidéki településen este sötétedés után nem ajánlatos kimenni ezek miatt.

gdp

#832483 rbbj11 Előzmény: #832445

vagy a sok migrivel kialakul egy USA -hoz hasonló kevert EU

Azért lefogadom, hogy itt alig van a fórumon valakinek első kezbol és hosszú távú, kiterjedt tapasztalata migrikkel??