Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

banyaiz Előzmény: #832420

Az oroszokkal való hadakozás egy nagyon jó fedősztorija a Kínával való hadakozásnak.

Az oroszoknak ezek a látványos akciói amiknek nagyobb a füstje mint a lángja kapóra jönnek mindkét félnek. Putyin részéről mutatja ő is a pályán van amire nagy szüksége van az illúzióra. Másik oldalról pedig nagyon jól elfedi az oroszokkal való karatézás Kínát mint problémát. Valójában sokkal komolyabb probléma sokrétűbb és nagyobb probléma össze se lehet hasonlítani az orosz problémával.

Pl az atomalku felmondása legutóbb ami abból indul Kína miket fejleszt és ez úgy csapódik le az oroszokkal balhé van.

Oroszország gazdasági súlya Kína gazdasági súlyához képest hogyan aránylik. Nem az oroszok vannak abban a pozícióban éppen az USA gazdasági vezető szerepét veszélyeztetik.

Orosz részről ezek a mérgezések pl Angliában nem tudom szándékos provokációk , vagy balfaszságok a végrehajtásban. Valószínű a kettő együtt. :) Kell adni a látványnak mint politikai cél provokálni kell mutassák a pályán vannak mint pol cél. De mellette van ez a hagyományos ruszki kifinomult észjárás is, hogy az ajtó helyett tankkal hajtanak be a házba a falon keresztül. Kifinomult dolgaik a kémkedésben is jelentkeznek azért alapjáraton is. :)

Közben pl Kínában ilyen kis pittyputtyok történtek csak amit a hírekből lehetett tudni az amcsik által beszervezett kínaiak sorban buktak és kivégezték őket pár éve. Valahogy hozzáfértek a kettős ügynökök, vagy beszervezett kínaiak neveihez. Miközben ennek visszhangja szinte nincs . Az oroszok látványakcióinak bezzeg van visszhangja. Muszáj volt úgy megölni polónium nyomokat hagy egész Európában. Nem lett volna elég simán lelőni . Kapóra jön ez sok szempontból erről szólnak a hírek nem a kínai ügyekről.

Az oroszok nagy balhéja a facebookon létrehoznak néhány kamu regisztrációt, a kínaiak közben abban a pozícióban vannak felvásárolják esetleg a facebookot. Kis túlzással kb így aránylik a két probléma. :) Az oroszok befolyásolni akarják az eu-s választásokat internetes trollkodással, Kína pedig közben kilóra megveszi amit lehet az EU-ban is. Más dimenziója a problémának. É-Korea kapcsán Kína szerepe szinte alig kerül szóba, miközben Ukrajna kapcsán az oroszok szerepe nonstop. Abból balhé van Trump felhívja Tajvant telefonon. Abból visszakozni kell.