Ezek a rendszerszintű problémák és a megoldásuk kicsit komolyabb téma mint azzal médiacelebeskedni a drog rossz. Megvan annak is a fontossága mint társadalom felé egy üzenet. Ezt nem vitatom, hogy nem árt erről beszélni a médiában főleg amilyen állapotok vannak.
De nekem rettentő sok volt ez a csóka ezzel a házaljuk végig a médiát ilyen magvas mondandóval a drog rossz értsék meg. :) Fene gondolta volna ha nem mondja. Nem is vettem volna észre mennyi alkoholista, és drogos van ha nem szól minden héten róla a médiában.
Tegyük ezt a maga helyére tételezzük fel a jó szándékot ami ebben motiválta nem a szereplés és a celebvilág a Majka -Curtis életérzés. :) Hanem a problémáról beszéd, tételezem fel nagy jóindulattal.
Ez mind oké de rendszerszintű problémák világa az egy teljesen más világ , azt nehéz úgy leírni egy üzenetben , hogy a drog rossz és ne csináld mert könnyen a toxikológián végzed. Amikor egy orvosi hálapénz, vagy orvosi műhibáknál összezárás, vagy rendszerben milyen torzulásokat okoz a hálapénz, forráshiány, orvoshiány stb ezek sokkal komplexebb problémák annál, hogy elmegyünk a mit tudom milyen majka -curtis showba és akkor egy mondatban summázzuk a drog rossz és halleluja . :)