re
Spade Előzmény: #827040nyuszi a számokkal vitatkozz, ne engem gecizz attól tutira nem lesznek jobbak a számok bármennyire is azt gondolod ez a libsi gyógyír megvan a geci fasiszta ok (én) és akkor még hirtelen előkapsz egy gödel tételt és az alkotmányhoz hasonlítod amiből tisztán látszik h az író és te is hülye vagy a tételhez meg az axióma rendszerekhez és az alkotmányhoz is nem értetek egyikből egy kukkot se de kurva jól hangzik. Ami azt jelenti h akkor már minden jó ezért vagyunk a béka segge alatt és a kommunista kína miért vezet mégis svájci halálozási adatokhoz ? A kommunista kína miért vezet évi 15% fejlődéshez és sanghai méretekhez és városképhez ?
A libsi svájc és bármely libsi ország teljesítménye eltörpül az ázsiai kistigrisek és már a nagy tigrisek teljesítménye mellett is mert a mostani libsi az felzabálja a társadalom erőforrásait a szellemieket és azanyagiakat is. A libsizmus az történelmi szinten veszít ezt csak a hülye nem látja. Nézzük meg majd 20 év múlva franciaországot, na arra büszke libsi lehetsz amit majd ott látsz
Ezzel részemről lezártam a témát nem én tettem esküt. Ott vannak a
városi képek és a halálozási összehasonlítások önmagukért beszélnek....