Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #827016

És ha már láttuk Sanghai gazdasági szárnyalását és már ez egy eü topic nézzük az eü (várható élettartam) számait itt egy ábra a libsi economistból nem a magyar tolvaj médiából

Hát b+ a Sanghai értékek a svájci szinten vannak, ez még Bobbynak is yami az amcsinál sokkal jobb a japo meg koreai értékeket hagyjuk is azok hozzánk képest a világürben vannak. A konfuciuszi a szolgálat az első ide vezet az első helyek valamelyikére a libsi szolgáljon a faszom mentalitás meg a béka segge alá visz. Mert azért csak nincs itt nagyobb diktatúra mint kínában ezt még olyan elvetemült libsik mint nyuszi se merné mondani, bár tévedtem ő merné. Rájöttem h kertész fél ázsiai jelzője nem lebecsmérlés volt hanem dicséret b+ csak nem vettem észre, bárcsak félig lennénk shanghaiak, de sajnos ott se vagyunk b+, itt nem konfuciuszi értékrendő emberek laknak (azt se tudják mi az) hanem végletesen önző, libsi önmegvalósítani igyekvő un világpolgár (mert lófaszt nem valósit meg csak azt hiszi) poszt keresztény illetve azt tagadó és támadó, szolgáljon a faszom népek laknak