re
Spade Előzmény: #827015Hagyjuk Jézust, mert az nem létezett, de pedofil volt meg máglyán égetett embereket és elhozta a középkori sötétséget, itt egy kis konfúciusz (a szolgáljon a faszomhoz) amire egy több ezer éves birodalom épült
"Önmagamat naponta háromféleképpen vizsgálom: vajon tettem-e valamit szívből másokért; vajon barátaimmal való beszélgetés közben voltam-e szavammal hűtlen; vajon én megtartottam-e azt, amit másnak tanítottam.
A nemes ember az igazságosságban jártas, a kis ember pedig a haszonlesésben.
Ami a bölcs szeme előtt áll: a kötelesség; ami a közönséges ember szeme előtt áll: a haszon.
Jobb gyertyát gyújtani, mint szidni a sötétséget."
És ezekkel a nyuszi szerint ótvar dumákkal és mentalitással ide lehet jutni:
https://www.google.com/search?q=shanghai&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwj1k7yXlpndAhXKKVAKHcXcDQgQsAR6BAgBEAE#
És ez nem egy papírváros mint dubai, itt 23 milla ember lakik
Shanghaiban 2000-ben még nem létezett magán autó, ma évente 900000 db-t adnak el, de a motorkerékpárok már csak elektromosak lehetnek és hamarosan a kocsik is
a központból 5 perc alatt lehet maglevvel a reptéren lenni, és a bankkártyát már nem is ismerik mert szinte mindenki több 100 millió ember okostelefonnal fizet amit az euban még csak tanulmányoznak és vizsgálnak
az eu de amcsi is végletesen lemaradt, de ott konfuciusz nyomán tudják mi a szolgálat itt meg egy nagy lófaszt fognak szolgálni, és a japokrol a szamuráj mentalitásról (a hábnorú után 40 évig őrizte a szigetet) meg a korreaiakról ne is beszéljünk, el is buktuk ezt a versenyt rendesen csak még nem tudjuk mert messze van. Nekünk viszont vannak libisjeink akik bemigrálják ide a sok milla muszlimot akik minden valószínűség szerint megsemmisítik sikeresen ezt a civilizációt, amiért nem is kár mert mások már sokkal előbb járnak