Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Magyarország

kilóg Orbán lólába

#816329 TrendMan Előzmény: #816324

Az! Vagy legalábbis egy erős próbálkozás!

Lehet, hogy én sem Mondom meg, hová szavazok és Pont!

kilóg Orbán lólába

#816326 Koffein Előzmény: #816324

én a részemet felajánlanám a kórházaknak, vagy az igazán rászorulóknak :)

kilóg Orbán lólába

#816324 Csusza Előzmény: #816322

Igen, ez az. :-)
De legalább kapok 12 ezret, szavazni meg úgyis oda szavazok, ahová eddig is akartam. :-) (Nem árulom el, hogy hová! ;-) )

kilóg Orbán lólába

#816322 Koffein Előzmény: #816313

ha jól értem, mindenki kap 12e ft jóváírást? ez nettó szavazatfelvásárlás...

kilóg Orbán lólába

#816313 TrendMan

Orbán bejelentette: Minden családnak 12 ezer forintot ad a kormány a választás előtt!

Téli rezsicsökkentésről döntöttünk, minden család 12 ezer forintot jóváírhat a gázszámláján, aki nem gázzal fűt, számukra is biztosítjuk a rezsicsökkentést - jelentette be Orbán Viktor Facebook-üzenetében.

Magyarországon 4,1 millió háztartás van a KSH szerint, így ez az egyszeri kiadás 49,2 milliárd forintot jelent.

Orbán Viktor a hideg idővel és a megnövekedett energiaigénnyel magyarázta az intézkedést. Akik hagyományos módon fűtenek, szenet vagy fát használnak, az ő esetükben megnöveljük a szociális pénzügyi keretet, 1 milliárd forinttal.

Gerőek se lövettek volna…

#816269 banyaiz Előzmény: #816154

Gerőek se lövettek volna a tömegbe 56-ban ha mindenki otthon marad . Nekik is csak akkor lett éles ez az opció mikor embertömegek lázadtak. Amikor tesztelték a néptömegek a forradalmi elszántságát a hatalmat gyakorlóknak.

Fidesznek eddig max az a kérdés merült fel szélmalmokra lőjön e vagy sem. Persze ez nem kérdés azonnal megkezdték az összes útjukba kerülővel a harcot. :)

2006-os balhé azért egy vasárnapi boltzárnál több érzelemmel volt feltöltve. De ebből a fidesz profitált, nekik ez tökéletes forgatókönyv volt így. Arra lennék kíváncsi, hogy ott a TV székház ostrománál spontán alakult így, vagy voltak ott fizetett emberei politikai oldalaknak. Több verzió is elképzelhető.

Mert az úgy váratlanul jött akkor. Legalábbis én nem éreztem benne a levegőben ez fog történni a nép megszállja a tv-t , aztán hazamegy. Utólag elég műanyag történetnek tűnik. Akkor csak néztem mi lesz ebből.

Konkrétan Orbán hatalomgyakorlásában jól alkalmazza a gerillataktikát. Harcolj amikor eleve nyert ügyed van, és lépj le amikor éles a helyzet. Harcolj a gonosz migrántok ellen mint fogalom ellen, mi baj történhet. :) Vasárnapi boltzár kezd éles lenni politikailag akkor zárd rövidre az eltörlésével.

Jó ebben a bozótharcban azt el kell ismerni. De ebből még nem következik a demokratikus beállítottság. A szélmalmokat is meg kellene kérdezni mert azokkal elkeseredett harcokban van folyamatosan. :)

Akkor ezzel a logikával …

#816265 banyaiz Előzmény: #816152

Akkor ezzel a logikával Viktor a legnagyobb élő baloldali az egész világon. :) Mert leginkább ő profitált eddig a jelenségből politikailag, világviszonylatban. :)

+ ő sem tett ellene semmit . Azon kívül, hogy a semmit felismerte és handabandázott.

Nem tudom mi a helyzet M…

#816262 banyaiz Előzmény: #816150

Nem tudom mi a helyzet Máltán, csak a máltai sólymot ismerem. Az klasszikus darab. :)

Ciprus csődjénél nem sok jót írtak róluk se, de, hogy ott mi a politikai helyzet, gazdasági helyzet halvány gőzöm nincs.

boltzarat ezerszer megbe…

#816154 prospero Előzmény: #816132

boltzarat ezerszer megbeszéltük, az történt amit a nép akart - de azért akarta mert félrevezették a boltzár ellenzői akkor is..ugyanis semmi nem jött be a boltzarral kapcsolatban amit korábban jósoltak: nem lettek elbocsátasok sőt munkaerőhiany lepett fel, nem csökkent a kisker forgalom, sőt nőtt, tovabba pótlólagos kereslet jelentkezett a turizmusban, nem történt meg az ígért armageddon...amikor pedig a fidesz visszakozott, akkor szinte gyászolta a nep, a pihenőnapot. Hogyne lenne köze a korrigalasnak a diktaturahoz. Az a különbseg, hogy nálunk nem úgy korrigál a fidesz, ahogy Rákosi, hanem elmennek az emberek tüntetni es akkor nem tömegbe lövetés van, mint a "demokratikus ballib kormany" idejen, hanem korrekcio.

egyébként továbbra is ja…

#816153 prospero Előzmény: #816135

egyébként továbbra is javaslom szem előtt tartani a különbseget az illegális bevandorlas támogatasa és a magyar jogszabalyi keretek között történő bevandorlas között.

Egy szelete, ami miatt a…

#816152 prospero Előzmény: #816132

Egy szelete, ami miatt a baloldal nem csak értékalapon nem tiltakozik es tesz a bevándorlas ellen, hanem még profital is belőle. Bolond lenne tenni ellene.

Állítólag merkel anyunak is jól jöttek az állampolgarsaggal rendelkező bevandorlók szavazatai a mostani választáson...normal esetben ezeket a szavazatokat az spd gyűjtötte volna be...

Malta is a putyini vilag…

#816150 prospero Előzmény: #816140

Malta is a putyini vilag fele megy? :-)! Ez jó hír, fel kell zárkózni a nyugathoz...szlovakok mar megkezdtek ... nalunk is volt hasonló ...fenyő gyilkossag, aranykez utca, olajszőkítesi ügyek idején...vizoviczky, portik...de ezek a ballib érahoz kapcsolódtak úgy emlékszem...

azt hallottam, hogy a be…

#816149 prospero Előzmény: #816135

azt hallottam, hogy a bevandorlas egyenlege szinte mindig pozítiv volt előző kormanyok idejen is, tavaly volt először negatív, miközben a kivándorlas csökkenő pályan volt 2017-ben!

Hat akkor ennyit arról, hany embert fogadott be ez a mocsok fidesz kormany. :-)!

Ezek az újságíró gyilkos…

#816140 banyaiz Előzmény: #816105

Ezek az újságíró gyilkosságok elgondolkoztatóak. Máltán az a statuálás jellegű robbantás , most szlovák ügy.

Érthetetlen nekem miért kellett így kivégezni őket mikor mindenre rá lehet fogni azt, hogy csak a gonosz Soros politikai okokból támadja, vagy azt fake news és ügy lezárva. Az emberek megcsömörlöttek a sok korrupciós ügytől. Attól, hogy nem tudják melyik hírnek mi lehet a valóságalapja.

Az ingerküszöb úgy gondolnám nagyon magasan van . Ráadásul minden hír lassan valamiféle politikai hátsó szándékot kap. Vagy valósan, vagy azzal meggyanúsítva. Ettől szerintem a keményen drogozó nép megcsömörlött.

Mi lehetett az a téma amire ez a reakció jött? Felrobbantják, lelövik a barátnőjével együtt.

Azért se értem mert tudhatták ennek nagy visszhangja lesz. Miközben egy újságcikknek mekkora lenne, bármiről írna?

Valami nagyon nagy ügy kell legyen a háttérben.

Vagy annak a tünete megyünk egy ilyen putyini világ felé ahol hétköznapi történet likvidálni egy kellemetlen újságírót .

De ha már vasárnapi bolt…

#816136 banyaiz Előzmény: #816023

De ha már vasárnapi boltzár szóba került, és éppen diktatúrákról mondom fel az 1x1-et, akkor eszembe jut az mszp népszavazási kezdeményezés beadásának megakadályozása.

Ahol a ki bélyegezzen először történet elég érdekes volt. Egy jogállamban . A választási bizottság ebben semmi kivetnivalót nem talált , és a rendőrség sem. Sőt a miniszterelnököt sem hallottam , hogy megszólalt volna, hogy ez Kambodzsában történt , vagy hol a bánatban, mert itt valami nem stimmel.

Nem tűnt éppen a demokrácia nagy napjának az eset. :) Főleg az utóélete, hogy minden hivatal, közjogi személyiség ehhez asszisztált.

Ja, látszik, mennyire a …

#816135 walex Előzmény: #816105

Ja, látszik, mennyire a kvóta ellen mentek.

Befogadtak titokban jóval a kvóta felett migránsokat, Tóni letelepedési kötvény bizniszével meg 20 ezer migránst. Tényleg a kvóta ellen mennek. :D

Ezek az ördögöt is befogadnák, ha fizetne nekik érte. Utána meg mondanák, hogy Soros/EU/ENSZ (épp aktuális ellenséget tessék kiválasztani) műve.

A korrigálások létének s…

#816132 banyaiz Előzmény: #816023

A korrigálások létének semmi köze nincs egy diktatúrában a tévedhetetlenség mítosz építéshez mint személyi kultusz részlethez.

Mit tudom én Rákosi is mikor tragikus következményekkel járt az iparosítás, vagy az 5 éves terv besült akkor "korrigált". De közben megtalálta azt a külső , belső ellenséget aki miatt mindez történt. A bűnbakot. A kulákok ármánykodtak , vagy Soros, vagy akárki mindegy. :) Csak ő mindent jól csinált. Személyi kultuszban ez alap. Sőt nagyon jók voltak az ilyen történetek arra is, hogy a párton belül az ellenféllel leszámoljon egy egy adott diktátor. Ráfogja arra akit párton belül likvidálni akart.

Legfrissebb kínai játék is jó példa. A Kedves Vezetőjük a korrupcióra hivatkozva a párton belüli ellenfeleit bebörtönözte ezerszámra. Utána pedig szintet lépett és kikiáltotta magát örökös vezetőnek. :) Korrekciót hajtott végre , de nem ő tehet nyilván a nagy korrupcióról , hanem az ellenfelei a párton belül . Ezt felhasználva leszámolt velük.

...

Baloldali szavazatok érdekében gonosz migrántok betelepítése mint ok okozat . Kb olyan összefüggés mintha azt mondanám azért vesztettük el az I. Vh-t, hogy majd a határontúli magyar szavazatokkal mi lesz. :)

Ha ez így működne a migráció kapcsán mint fő tényező akkor Vitya már baloldali lenne és 10 millió migrántot betelepített volna 1 hét alatt. :)

Nyilván van ennek a folyamatnak egy olyan hatása, hogy a politikának ezekhez az emberekhez is kell szólnia, jobb és baloldalnak is. Lásd mondjuk Németország. Vagy Franciaország stb stb. De, hogy az okozná a migrációt, és mozgatná a folyamatot, hogy a baloldal ebből szavaztokban profitálni szeretne. Ez az állítás így vérzik néhány sebből.

lengyelek ellen 7-es cik…

#816105 prospero Előzmény: #816102

lengyelek ellen 7-es cikkely, szlovakok ellen egy újsagírói gyilkossággal előidezett kormányválság, Magyarorszag ellen diktatúrazas, fenyegetőzes az uniós forrasok visszatartasaval amennyiben kvóta ellen megyünk es folyamatos lejáratasi kísérlet...

De szép is a liberalis demokracia, csak arra kell "ügyelni", hogy olyanok legyenek kormanyon, akiket bevettek a liberális credóba és minden eszement külföldi ötletre hajbókolnak...:-)!

szerintem inkabb a válas…

#816104 prospero Előzmény: #816102

szerintem inkabb a választópolgaroknak kell aggodnia, hogy esetleg megbuktatjak a kormanyt....mert utana a jelenlegi ellenzek kerül hatalomra...es olyan szintű s*ggbekurása következik a valasztópolgaroknak es az orszagnak,amilyet gyurcsány es a ballibek csak álmodhatnak a 2010-es es 2014-es elhajlasért :-)!

Ismét lesz nyugdíjas sza…

#816102 walex

Ismét lesz nyugdíjas szavazat vásárlás Erzsébet utalványért.

Vajon milyen lehet a valódi támogatottsága a pártnak, hogy 10 ezret adnak nekik 1 héttel a választás előtt?

Csak nem kezd tele lenni a gatya, hogy buknak?