Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #816007

Munkaerőigény is része, vagy kapcsolódik a migrációs jelenséghez az tény. Az azért meredek elképzelés szerintem , hogy ballib szavazóbázis megnövekedés mint esetleges következmény Európa migrációs folyamatainak az oka. Ez ilyen orbáni eszmefuttatásokba passzoló szöveg mikor a saját küzdelmét ecseteli micsoda veszélyek leselkedtek rá de kőkemény volt. :)

...

Ha már személyi kultuszt és tévedések beismerését is pedzegettem korábbi hsz-ekben.

A Kedves Vezetőknél szokott olyan lenni, hogy ők tévedhetetlenek. Szinte ilyen természetfeletti képességekkel ruházza fel őket a propaganda. Testileg/szellemileg is. Mindezt azzal is erősítik, hogy soha nem ismerik be ha tévedtek, nyilvánosan. Olyan nincs, hogy egy autokrata vezető bármilyen apróságban tévedne. Ez az imidzsépítésük része a személyi kultuszban. Nem követem az orosz napi eseményeket ilyen részletességig, de gyanítom Putyinnak a nem tudom hány éves regnálása alatt ilyen bejelentése nem volt ahol mea culpázott volna. Olyan annál több ahol olyan kemény volt mint a vídia. :) Ez ilyen műfaj. Ismered azt a sztorit, hogy a kemény fickók nem táncolnak, az is a kulturális percekbe kívánkozik.

Önmagukért beszélnek ezek a dolgok.