Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

újra lecsaptak a feministák

#813816 tozsdenyul Előzmény: #813812

te fogalmaztál meg véleményt, csak arra kérdeztem rá. Nem kértem átképzést, szakértö sem vagyok.

#813813 TrendMan Előzmény: #813803

Matgab itt megfogalmazott hozzászólásával teljesen egyetértek.

Így látom én is.

#813812 TrendMan Előzmény: #813811

Emberi együttélést, kultúrát és a 'hagyományos' kulúrából eredő - egyetemek falára festett - verseket. Végső soron az egész társadalmat.

Bocsánat, de nem képzem át magamat feminizmus kutatóvá.

Te amolyan szakértőnek tűnsz.

#813810 TrendMan Előzmény: #813796

Az általad felvetett kérdéskör 100 évvel ezelőtt volt aktuális.

Manapság a feminizmus már nem találja tárgyát, ezért mindent lebont, amihez ér.

Szívesen olvasnék pl. egy feminista verset, de ilyen nincs.

Vagy van?

#813809 tozsdenyul Előzmény: #813807

"A nőket, mint társadalmi csoportot, számtalan hátrányos megkülönböztetés és erőszak éri pusztán azért, mert nők.”

Szóval ez ma már nem igaz?

#813807 Koffein Előzmény: #813800

Ma már a nőknek ugyan annyi joguk van, mint a férfiaknak. A feminizmus, a mai világban egy trendi politikai eszme, amire érdemes felülni, hisz amint látjuk van táptalaja.

#813803 matgab Előzmény: #813800

"A feminizmus olyan politikai eszme, melynek középpontjában a női egyenjogúság ideálja áll. "

szerintem nem. A feminizimus egy olyan eszme ami által a nők megpróbálnak előjogokat szerezni maguknak úgy, hogy egyidejűleg a kötelezettségeiktől meg akarnak szabadulni. ideális állapota az lenne amikor a nők tökéletesen tudják saját akaratukat érvényesíteni minden korlátozástól mentesen, miközben mindenfajta kötelezettségtől mentesítik magukat. Sajnos a Föld erőforrásai korlátosak, ezért ez az állapot nem fog bekövetkezni, de törekednek rá.

Gyakorlatilag ugyanazzal a módszerrel nyírják ki a társadalom normális működését, amivel a migrációt erőltető liberálisok:

A természetes önvédelmi ösztönt és a normális ősi ösztönöknek megfelelő működő normális társadalmakat akarják ellehetetleníteni a média eszközével eltorzított valóságkép ránk erőltetésével, a normális emberek lelkiismeretességéből , szociális érzékenységéből eredő sebezhetőségének kiaknázásával...

#813800 tozsdenyul Előzmény: #813798

"A feminizmus olyan politikai eszme, melynek középpontjában a női egyenjogúság ideálja áll. "

"A különböző irányzatokat a közös alapaxióma tartja össze, miszerint: „A nőket, mint társadalmi csoportot, számtalan hátrányos megkülönböztetés és erőszak éri pusztán azért, mert nők.” A feminizmus célja tehát az, hogy a nők számára is biztosítsa azokat az emberi jogokat, amelyek egy férfit megilletnek."

Én úgy láttam, a feminizmus szót használjátok, de vagy rosszul láttam, vagy belemagyaráztam vmi betüt...

Nyugodtan fejtsd ki nézeteidet, feminizmus mint erkölcsi/társadalmi géprombolás illetve nulla hozzáadott érték témában te is, én nyitott vagyok rá, hogy miröl is van szó.

#813798 Koffein Előzmény: #813796

Látom találtál fogódzkodót, hogy belebeszélj olyat, amiről szó sincs. :)

#813796 tozsdenyul Előzmény: #813795

a nöi egyenjogúság, választójog, mint erkölcsi/társadalmi géprombolás? Érdekes felvetés, ki akarod -e fejteni? :)

Ha jól értelek, ezzel szemben pl a muszlim társadalmak a szellemi /erkölcsi/társadalmi skála pozitív oldalán állnak? Allahu akbar?

#813795 TrendMan Előzmény: #813792

Na ez a bajom a feminizmussal:

Semmit nem hoz létre, de mindent megkérdőjelez.

Szellemi/erkölcsi/társadalmi géprombolás, semmi több.

#813792 Fornit Előzmény: #813791

A kard is fallikus jelkép.

Ráadásul az egy férfiak által létrehozott és használt eszköz, melynek célja a testekbe való erőszakos behatolás.

#813791 matgab Előzmény: #813761

lehet, hogy még ez a DUGájába dől is túl szexista...

Lehet inkább a saját kardjába kellene dőlnie...

:-)

#813749 matgab Előzmény: #813746

már ez a mondatod -hogy saját farkába harap- ez is erősen diszkriminatív, sexista! :-)

#813746 TrendMan Előzmény: #813739

Úgy tűnik, hogy a szabadság kígyója a saját dugájába dől! :-)

Javaslom, hogy az utolsó sor így szóljon tehát:

"utak, virágok és férfiak és egy nő, aki imádja őket"