Nem kell eltüntetni a verset, csak az utolsó szót nőalakba tenni, így leszbikus imádóra utalna, és semmi olyan felháborító disznóságra, mint most.
Nem kell eltüntetni a verset, csak az utolsó szót nőalakba tenni, így leszbikus imádóra utalna, és semmi olyan felháborító disznóságra, mint most.
Pusztuljon a költészet is, mert sérti a feministák egóját...
"Az egyetem vezetése kedden döntötte el, hogy a svájci költő, Eugen Gomringer spanyol nyelven írt, és az egyetem falára festett költeményét eltüntetik, miután a diákok közül többen szót emeltek az Avenidas (Utak) című vers ellen. Egészen pontosan a vers utolsó sorával volt gondjuk, ami magyar fordításban nagyjából így szól:
"utak és virágok és nők és egy imádó."
Az Utak című vers szabad fordításban így hangzik (az utolsó szó hímnemű alakban van, azaz férfi imádóról van szó a versben):
utak
utak és virágok
virágok
virágok és nők
utak
utak és nők
utak és virágok és nők és egy imádó.
A költő, Gomringer azonnal felszólalt az egyetem döntése ellen, úgy fogalmazott a Local szerint, hogy a döntés "túlkapás a művészi és költészeti szabadság ellen." A Német Kulturális Tanács, ami 250 kulturális szervezetet tömörít, az eseményeket sokkolónak nevezte, a DPA ügynökségnek a 93 éves költő azt mondta, hogy jogi lépéseket fontolgat.
Az Avendias című vers 2011 óta volt hatalmas betűkkel az egyetem déli
homlokzatára festve, miután abban az évben Gomringer elnyerte az Alice
Salomon Költészeti Díjat. 2017-ben egy online szavazás során az egyetem
hallgatóinak többsége az Avenidas ellen szavazott."
https://index.hu/kulfold/2018/01/24/allitolag_szex...
Talán itt megtalálod a választ a kérdéseidre, padavan:
Sztem is kamu iras, persze az egesz ceg szurja a not, osztan meg felveteleket is keszitenek az esemenyrol es azt nezegetik....... :))))
Metooozni jo, hollari hooo!
sztem kamu írás (ráadásul egy nőtől).
Ekkora mameluk nincs. Vagy ha van, annak nincs barátnője. Legalábbis olyan barátnője, aki úgy néz ki, hogy mindenki meg akarja dugni...
Már a felütés is... Így milyen férfi ír??
"Sz. A. vagyok. 9 éve dolgozom egy dinamikusan fejlődő nagyvállalatnál" A férfiak pont leszarják az ilyen maszlag szövegeket és helyén kezelik a dolgokat és nem is tartják ezt olyan fontosnak, hogy ezzel kezdjenek egy olyan írást, ahol azt írnák ki magukból, hogy rommá csalja őket a barátnőjük.
Arról nem is beszélve, hogy 7 éve tolja valaki egy multinál, az ne mondja nekem, hogy nem képes kifizetni egy önálló albérletet- ha már barátnője van?!?
Szóval ezer sebből vérzik.
ilyen típusú kamu írások tömege van még itt: http://csajokespasik.blog.hu/
ezektől is hülyét kapok, debil trollvadászok írogatnak.
ezt a csávót? talán a feministák? XD
http://munkahelyiterror.blog.hu/2018/01/10/a_munka...
egy biztos, ő nem egy alfa... :-P
ha mostanság forgatott filmet, már biztos vágás alatt van, hogy Deneuvet is kivágják a fenébe... :)
Itt már osztják:
ttp://www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/metoo-de...
"Semmi köze a flörthöz annak, ami történt és ő ezt nem érti."
Továbbá:
"A Golden Globe-on továbbra is a férfiak aratnak, ami nem rendjén való! Ennek is meg kell váloznia!"
etc
"Az, hogy a férfiakat vágóhídra küldik ahelyett, hogy a nőket segítenék abban, hogy önállóbban legyenek, a szexuális szabadság ellenségeit segíti" - olvasható a levélben. "
Ha így nézzük, akkor a hyppi mozgalom és a 68-asok ellenmozgalmáról van szó.
Legalábbis most pont a spektrum áttellenes pontján vagyunk.
Delutan lattam egy mopszot. Ugy tettem, mintha csak meg akarnam simogatni, de kiprobaltam milyen a fogas rajta. Oooo, az a zsiros tomzsi szortyogo dog!
A helyzet fokozodott, este lattam egy noi ruhaba oltoztetett csivavat. Ugy tettem, mintha csak meg akarnam simogatni, d kiprobaltam milyen a fogas rajta. Ooooo, az az izgato dog!
A helyzet fokozodott, par perce fejeztem be a post metooo drink-emet. Giggity giggity gooo!
Itt most elhangzott valami 3M, aminek a felét kapta meg.
+++
Ezt az interjút HH egyértelműen bebukta.
Lehet akármilyen kommunikációs szakértő, de ezt csak úgy lehetett volna kezelni, ahogy Trump csinálta:
- Kiszivárogtatott titkos anyagot az oroszoknak?
- Nem! Nem! Nem!
Kálmán Olga eleve nyert helyzetben volt, mert egy nem egyértelműen definált dologról (zaklatás) kér egyértelmű álláspontot. Megtörtént vagy sem?
Ez nyilvánvalóan logikai képtelenség illetve csak érzelmi alapon lehet rá érdemben regaálni.
https://index.hu/kultur/media/2018/01/02/havas_hen...
Nincs jó formában HH, eléggé megviseli a helyzet.
Viszont nagyon szívesen látnám már azt a beszélgetést, ahol egy nőnek kell magyarázkodnia azzal kapcsolatosan, hogy hogyan viselkedett egy férfivel?
Ezek a beszélgetések valahogy elmaradnak.