Ha nincs a metoo és néhány egyéb személyes tapasztalat, akkor nem.
Ha nincs a metoo és néhány egyéb személyes tapasztalat, akkor nem.
Nyuszi, a vázolt sztori alapján törtent zaklatás vagy nem történt?
ha nincs a metoo, feltetted volna-e egy forumon ezt a kerdest, illetve te magad elgondolkoztal volna rajta?
Szerintem az a hiszterizaltsag/fake news egy uj stadiuma, ahol ezt a kerdest komolyan felteszed...
Képzeljük el a következő helyzetet:
Valamely félhivatalos eseményen veszünk részt.
Lehet ez egy hétvégi megbeszélés a munkahelyünkön az asszisztensünkkel túlórában vagy egy vidéki munkahelyi összetartáson ketteseben maradunk egy kolléganővel egy teremben vagy akár egy gyógymasszázs, amelyet a fájós hátunkra rendeltünk (ugyanis a sok stressz miatt beállt a csuklyás izom).
A program hivatalos részének lezárultával a hölgy kicsit váratlanul elégedetten elnyújtózkodik az egyik ülőalkalmatosságon, kinyújtózik, a lábát mutatja, a haját igazgatja és összességében egy doromboló cicára emlékeztet.
Picit meglepődünk, de nem akarunk udvariatlanul egyből kifordulni az ajtón, no meg a hivatalos eseménysor után ez a helyzet érdekesnek tűnik.
Közelebb lépünk, a tekintetek egymásba mélyednek. Történik egy érintés. Majd adunk egy puszit, végigsimítjuk a hölgy lábát és a ruhán keresztül finoman a mellét masszírozzuk.
Kezdenénk lendületben jönni, egy csókot lehelünk és kezdjük keresni a lehetőséget, hogy kigomboljunk néhány gombot.
Amikor előrehaladnánk, a hölgy elvörösödik, sikít és kitépi magát helyzetéből, elrohan.
Valamely idő múlva (legyen az 1 nap vagy 20 év) valamely fórumon (legyen az munkahelyi grémium vagy állami erőszakszerv) zaklatás vádjával kell szembenéznünk.
Történt-e zaklatás?
Nem ez a lényeg, csak olyan tipikus.
Érdekes lenne pl. tudni, hogy akkor is linkelted volna, ha 3 férfi szerzője van?
igen, a hiszterizáltság és/vagy fake news olyan szintjén vagyunk, hogy már ez a lényeg
?
Három nő és egy közelebbről meg nem határozott nemű (zsidó?) személy jegyzi az elemzést.
Nem tudom, elfogadhatjuk-e hitelesnek?
:-)
Érdekesebb lenne, ha két férfi és két hölgy lenne a szerzők között.
es itt a pszichologiai elemzes, lehet phiona kozben dolgozott a hatterben :)
http://hvg.hu/elet/20171208_Miert_faj_a_metoo_kamp...
erdekesnek talalom, hogy akar tobbeket erdekel, mint a menekult kerdes...
Igen, az összemosás teljesen stimmel.
Ezért nehéz értelmesen érvelni ebbe vagy abba az irányba.
Nem, szerintem azt a lányt nem zaklatta H.H., de a hangsúlyok és hanghordozások hasonlóak voltak, mint B.É. beszédében a linkelt videóban.
Ha igaz az, hogy ez jellemző a személyiségre, akkor ez a nő vagy a sikertelenségtől vagy a kábítószertől meg van zakkanva, de egyébként nem hazudik. Véleményem szerint egyébként inkább kisebbrendűségi komplexusa van lehet, hogy azt kompenzálja.
Egy másik videóban egyébként arról áradozik, hogy máskor mennyi pénzt kiperelt már innen meg onnan.
Valóságos pszicho-káosz van itt.
és ez a havas, ezt a nagykanizsai lányt is zaklatta? :)
amúgy éváról lerí, hogy simogatja az egóját, hogy annyira jó nő, hogy még a havas is megakarta dugni...
erről beszéltem a hétvégén, hogy összemosásra kerülnek dolgok, anno röhögött, felvágott a sztorival, most meg áldozat szerepbe tetszeleg...
Ez egy 5 évvel ezelőtti felvétel:
11.18-nál érdemes figyelni.
Én egyébként ismertem egy nagykanizsai lányt, aki épp így beszélt, mint Bauko Éva.
Bauko Éva Havas Henrik molesztálásával kapcsolatban ezt nyilatkozta:
"Én azt hittem, ő azért szerette volna, hogy nála dolgozzam, hogy nekem majd jó karrierem legyen."
...
ezt k nem értem, hogy a viharba tudták 20-30 éven keresztül csinálni https://port.hu/cikk/mozi/mar-a-kozonseges-bunozok...
egy átlag embert az első próbálkozás után lecsuknak... ezeket meg... pfff
egyetértek matgabbal, weinstein támogatta pénzzel obamát és killaryt is...ha demokraták adják az elnököt weinstein tuti megússza, bizonyíték ide-oda.
söt! (update)
A hangfelvétel egy rendörségi nyomozás eredménye, szabályosan lépre csalták, mint a filmekben. A csajt bedrótozták, a szomszéd szobákból figyeltek stb
Elvileg elég erös volt a rendörség ügye egy vádemeléshez, de az ügyészség elfektette az ügyet.
Szerencsétlen nö (riszpekt a bátorságáért, jó a nyomozós sztori amúgy), csalódott a rendszerben, feladta, alkut kötött weinsteinnel és elmenekült a városból.
Ennyit ahhoz, hogy vajon miért is nem állnak elö, miért nem jelentenek fel stb stb
Még ez sem elég, a weinsteinünk viszont kicsinálhat utána könnyen.
A sztori 2015-ös, szóval ennyire volt jó a bizonyíték
Mit értesz elkapás alatt? Még nem ül.
az egész botrány egy újságcikkböl ered, ahol számtalan (híres) nö vádolja. Alapos munka volt a cikk mögött, hogy ne 1-2 eset legyen, ami még elsikálható. másnap megszünt a karrierje, házassága, kirúgta a saját cége, ügyvédje, és elkezdték visszavonni díjait, címeit. Ez 5 nappal a CNN elött volt...
És további hírességek álltak az újságcikk szereplöi mellé, a kiállásukért.
Egy nappal a CNN elött másik újság még több nö, még súlyosabb vádjait hozta le.
A felvétel pedig a new yorki rendörség mikrofonja volt, nem telefon.
Nehéz követni már, de eröszak ügyében nyomoz Los Angeles legalább 3 ügyben, New York legalább 3 ügyben, London 5 ügyben, a franciák talán kettöben.
A mikrofonfelvételes ügy amúgy jogilag nem eröszak.
A felvétel egy kis hab csupán a tortán...
Ha csak ennyi lenne, akkor kapna 2 hónapot, felfüggesztve.
Az, hogy azonnal megsemmisült, a cikkeknek köszönhetö, ahogy az is, hogy - utólag akár, vagy ismételten - elöálltak eröszak vádjával sokan, mert már nem lehetett a vádakat ezek után eltussolni.