Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

nem kell örökké élni :)

#804152 banyaiz Előzmény: #804146

Vagy mikor mnyp-nél mikor a megvédést azzal tetőzték be ha nem lépsz vissza buktad az állami nyugdíjat. Ami nevetséges fenyegetőzés volt. De hatásos.

Aztán esemény után kiderült mikor már a népnél feledés homályába merült a sztori, hogy mégsem buktad.

Akkor mi is történt megvédés címszó alatt? átqrták a palánkon a derék polgárt, és a nyugdíjmegtakarítását elnyelte a feneketlen zsák. Majd lesz belőle Soros terv konzultációhoz plakátkampány pár mrd-ért .

Jó kis megvédés mit ne mondjak.

A rezsiharc megvédés utóélete . A piaci árakat nem követve, és a beépített közvetítő aki elnyel 50 mrd-okat pl a gáznál.

Az át nem hárítható de mégis áthárított különadók utóélete.

Akit még ezek után át lehet sokadjára vágni egy ilyen megvédés műsorral, sajnos sorsára kell hagyni szerencsétlent mert az állapotában nincs orvosság.

Esetleg azt lehet neki javasolni, hogy a Soros terv nem létező pontjairól konzultáljon . Az egy rá szabott feladat azokat kérdéseket megválaszolja, hosszas fejtörés után. Képességeihez állították össze a kérdéssort :)

#804151 banyaiz Előzmény: #804146

Bankos megvédés utóélete.

Magyar tulajdonba vettünk bankokat, amiből az mkb-t a haverok bagóért megszerezték. . Annyira bagóért, hogy idén első félévben az mkb nyeresége a privatizációs ár 1/4 volt. Fél év alatt a vételár 1/4-ét kitermelte. Nagyon jó áron adtuk el.

Megmentettük azokat akik nem szorultak megmentésre volt lóvéjuk az előtörlesztésre.

Amiről handabandáztunk nincs kilakoltatás, gonosz bankok stb már nyoma nincs .

Akik benne ragadtak azok közül sokakat most lakoltatnak ki éppen. Pontosan azt a réteget aki valóban megmentésre szorult volna. Nem az akinek annyi pénze van egy összegben előtörleszt. Ráadásul a bankok a "megmentési" költségekből amit lehetett rájuk nyomtak. Az át nem terhelhető adókból egyebekből.

Tanulságos történet.

Ezért féltem pl a kereszténységet is a megvédésünktől mert hát azért az csak komolyabb dolog mint egy chf hitel. :) Mondjuk ezt az őcsényi sztorit nézve sajátságosan csapódik le a kereszténység megmentése.

#804150 banyaiz Előzmény: #804146

Ez tényleg két különböző dolog.

Viszont ezt a "másik dolgot" amit említesz senki nem akarja.

Az egész szélmalomharcunk dióhéjban . Harcolunk az ellen amit senki nem akar. :)

Olyasmit állítunk amit senki nem akar aztán ez ellen megvédjük magunkat. Ezt hívom én megvédés paródiának.

Ennek vannak ilyen következményei is mint ez az őcsényi sztori. De ami ennél sokkal komolyabb, hogy a vezetés olyan helyzetbe lavírozta magát , hogy ez ellen nem emelhet szót. Pedig igencsak kellene. De azzal ellentmondana a sok ökörségnek amit összehordott. Sunnyogni kell , szőnyeg alá söpörni.

#804148 tozsdenyul Előzmény: #804146

"ész nélkül és korlátlanul átengedni a határon és rutinszerűen letelepíteni."

Ez melyik terv része?

#804146 TrendMan Előzmény: #804145

Egy dolog, hogy ha már itt van, akkor miért ne pihenhetne akár ott egy háborús menekült és egy másik dolog, hogy nem szabad őket ész nélkül és korlátlanul átengedni a határon és rutinszerűen letelepíteni.

Ez 2 teljesen különböző dolog.

#804145 banyaiz Előzmény: #804134

Ezt az idegenforgalmi szakembert nem ártott volna meghívni a keresztény értelmiségiek nagygyűlésére is. Hátha új szempontokat is megvilágított volna, egyébként nyilvánvaló szempontokat. Nem csak keresztényi szempontból nyilvánvalóakat. :)

Amit pedzeget a csóka arra próbáltam én is szerény eszközeimmel célozni, hogy az Antikrisztus és hasonló figurák, megvédik a kereszténységet.

Örülök neki , hogy földijeim között azért akadnak ilyen emberek is. Igazán tanulságos történet sok szempontból. Mikor a jó szándék és az emberi ostobaság találkozik mi tud abból kisülni.

"nem kell örökké élni" ez nagy duma ezen nevettem egy jót. :)

Ez a problémakörnek egy …

#804144 banyaiz Előzmény: #804104

Ez a problémakörnek egy másik szintje. Ugye vannak a különféle társadalmi csoportok, etnikumok, vallások, különféle hátterű emberek együttélési problémái .

Aztán van a félelem gyűlöletkampány, és megvédés cunami, és annak nagyszerű hatásai az emberi társadalmakra. :)

Annak a felismerése, hogy a bevándorlás konfliktusokkal jár, az nagyjából ott mozog ahol az Európa külső határait ellenőriznünk kell felismerés. A nyilvánvaló kategóriában.

Viszont az elég extrém lenne ha ezeket a konfliktusokat az adott kormány egy félelem gyűlöletkampánnyal kezelné mondjuk Németországban, vagy a világban, mert ugye ez egy világprobléma nagyjából.

Ezt maximum tranzitországként tudjuk eljátszani. Ami így is necces, és értelmetlen , és igen kínos. Ez is nyilvánvaló.

Nézd meg pl Trumpot a maga arrogáns, vakkantok valamit a twitteren stílusában , az amcsi himnusz NFL téma kapcsán. Amit összehozott azzal, hogy fejjel tört át az ajtón bevált módszere szerint. :) Olaj a tűzre. Hol van ez egy félelem gyűlöletkampánytól? Csak a szokásos erőből megoldom sztorival próbálkozott. Még jobban sikerült szítani az indulatokat azonnal.

#804141 TrendMan Előzmény: #804134

Szimpatikus úr és szimpatikus szándék.

Ha már itt vannak, miért nem üdülhetnének?

Hajlok arra, hogy ez nagyban vérmérséklet kérdése is.

#804139 tozsdenyul Előzmény: #804134

mocskos egy kutya civil ez is

A Soros népe, az ilyen

Tanulságos történet

Az én részemröl meg max riszpekt az embernek

Megnézem majd közelebbröl is ezt a vendégházat...mit tehessünk, nem igaz?

a túl sok információ által torzított kép

#804138 banyaiz Előzmény: #804101

Már nem tudom Trump mire mondta ezt. De egy adok-kapok szájkarate volt ami a végén anyázásba ment át nagyjából. Ott hangzott el, hogy ha kell tűzzel ,haraggal pusztít. :)

Pl mikor Obamának mondták, hogy a dél-koreai vezető stricije aki egy kurva, vagy valami hasonló. Ez vitte a prímet nálam. :)

De tudod a sas nem vadászik légyre. Más egy világhatalom vezetőjeként olyan kijelentéseket tenni amik nem tarthatóak, mint É-Korea vezetőjeként. Szóval ilyen szinten egymásnak üzengetni az szerintem nem É-Koreát minősíti elsősorban. Mikor nyilvánvaló, hogy egy háború indítása nem opció. Persze twitteren az. :) Valóságban már nem annyira.

Trump politizálásának van egy ilyen erős vagyok, kemény vagyok jellemzője. Többet erővel mint ésszel máshogy fogalmazva. :)

Amit hát némi ismerettel a világról maga helyén lehet kezelni. Mi ezzel a célja , és mi ami abból realitás nagyjából. Saját tanácsadói is fogják a fejüket egy egy kirohanása után. De hát ilyen csóka, a maga helyén kell kezelni a dolgait. Ebben segíthet mondjuk É-Korea kialakulásának és jelenlegi nagyhatalmi viszonyoknak az ismerete körülötte. Ezt csak ilyen szempontból hoztam példaként. Mert enélkül akár megtévesztő is lehet egy egy ilyen "beszélgetés".

Ahogy a megvédés paródiánk is megtévesztő lehet bizonyos ismeretanyag, és iq szint alatt. Ez elég mélyen van ahol ez bekövetkezhet az egy másik kérdés. :)

Amit mondtál abból ez is…

#804136 banyaiz Előzmény: #804098

Amit mondtál abból ez is következik egyben amit leszűrtem belőle. Azt gondoltam, hogy nem ezt akartad kihozni belőle. :)

Tranzitországként ha két lóval kötéllel vontatjuk is nehéz lett volna maradásra bírni. Tehát nehezen alakulhatott volna ki az miatt olyan típusú konfliktus mint Németországban . :)

Viszont azon már érdemes elgondolkodni mi lett volna Németországban ha ilyen apokaliptikus víziókkal kezeli a kormány a problémakört. Valószínű, hogy kicsit több balhé.

#804131 tozsdenyul Előzmény: #804130

a thaad röppályájának maximális magassága 150 km, hatótáv 200 km nagyságrend.

Az észak-koreai rakéta magassága 1500km felett volt. (Az egyik talán 2000 km fölé is ment)

Az ürállomás 400 km magasságban kering.

Ezt jelenti, hogy "ballisztikus" rakéta.

Tehát ha Kína, az USA -t akarja löni, akkor simán átlö a koreai vagy japán Thaad felett. Teccik érteni? Nem is ott akarja elfogni szegény rakéta, mert nem éri el, hanem amikor az USA felett lefelé zuhan (terminális szakasz). Akkor van néhány száz kilométeres hatótávja. Ettöl "területvédö".

Booster, azaz indítási szakaszban meg jelenleg nincs technológia, ami elfogjon (az ürfegyverekröl lemondtak, ma lézerekkel kísérleteznek), egyrészt, van rá 120-180 másodperced, másrészt, mint mondtam, a Thaad hatótávja néhány száz kilométer, tehát nem éri el a kínai indítást, még koreából sem.

Viszont koreát, vagy japánt, elég jól lefedi, és védi.

Az usát meg nem.

#804130 Spade Előzmény: #804129

"t e nem érted, hogy azért nem tesznek tajvanra, mert nincs értelme.."

ez netto hülyeség ebből látszik h lövésed sincs az egészről se politikailag se technikailag ezzel be is fejeztem a vitát

Hát ha soros vagy a nagymestered mond valamit neked az tuti a szentírással ér fel számodra. de legalább nem kell gondolkodnod addig is fészbúkozhatsz vagy mittomén helyette :)

#804129 tozsdenyul Előzmény: #804128

te nem érted, hogy azért nem tesznek tajvanra, mert nincs értelme...

A rakétarendszerek azért területvédök, mert úgy müködnek...nem azért, mert a malterosok megvezetnek téged

Van olyan rendszer, ami az usát kínai meg orosz rakétától védi (texas), de Korea meg japán (meg Guam) pont nem, akkor se ha maga Soros tagadja elötted :)

De amúgy nyugodtan hidd, hogy neked van igazad, ezek a malterosok simán lehazudják a rakétákat is az égröl :)

#804128 Spade Előzmény: #804127

nem érted a képletet a zusa nem tehet taivanra mert az nyílt hadüzenet lenne, de így kapóra jött é korea, nem véletlen h kína meg az oroszok tiltakoztak, nyilván mert nem tudnak annyit mint te :). Te csak azt tudod h papíron mi van ott maradjunk annyiban, a rakéta rendszerek nyilván terület védők mert az jobban eladható sok otthoni pógárnakl

Az h mi van az araboknál meg mi van az usánál aközött minimum 10 év van fejlesztésben de inkább 15

#804127 tozsdenyul Előzmény: #804123

természetesen te gyöztél, nyugi :)

Ha taivan háború valószínü, oda miért nem tettek Thaad-ot? Mert, you know, a müködési elve már megint megmagyarázná. Kína tajvanra nem ballisztikus atomot löne...

Én tudom, mi van guamon (thaad és an/tpy lokátor), japánban is, de azt is tudom mire valók...meg az anyahajón (azon semmi, mert a lényeg az Aegis rombolókon van)

Pont ahogy az arabokat irántól védi a Thaad, ugyanúgy japánt é-koreától, és nem globális válaszcsapásoktól.

Japán és D-korea biza Kimtöl fosott be, ahogy kína sem az USA miatt telepített újonnan SS-400 rövidhatótávú védelmi üteget a koreai határra, hanem mert MINDENKI befosott, még Kína is.

Persze, hogy készülnek globális válaszcsapás elhárításra mindannyian, de a gyorsan odatett Thaad, az konkrétan bizony Korea miatt van.

#804123 Spade Előzmény: #804121

jó hát hülyeséget írsz, de már megszoktuk kína taivan háború a valószínű. pont ott van, a tengeralattjárólat pedig kb követik műholdról. A rakéta elhárításnál pedig a felderítés és a programok a lényegek ami akármikor cserélhető. szimulációról meg olvasgass a neten megtalálod. ráadásul nem tudod h az amcsik miket vittek még oda mik vannak az anyahajókon mi van guamon mi van a koreai japo amcsi támaszpontokon stb. (én se )

nem csak korea miatt van ott, de az is. az araboknál irán miatt van

#804122 tozsdenyul Előzmény: #804121

telepakolták magukat THADD-al az arabok is, te abból is kihozod, hogy "malteros" :)

A terminális elfogó szakasz miatt abszolút csak területvédelemre jó (mindegy honnan jön a nuki). Ami koreában van, az csak koreát védi.

#804121 tozsdenyul Előzmény: #804117

no, ezért írtam, hogy tekintettel a müködési elvére... A T=terminal, azaz a ballisztikus rakétát a pályájának terminális szakaszán fogja el (a patriot is), tehát az usára lött kínai vagy orosz válaszcsapás ICBM-et nem fogja leszedni a büdös életben neked a japán vagy koreai THADD.

(arra a hawaii, alaszka, texas telepítésü THADD szolgál)

A szimuláció meg azért is totál hülyeség, mert pont ezért van minden atomhatalomnak a nukleáris erejének nagy része tengeralattjárón, vagy bombázón.

Ez nem szakmád :)