Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

a túl sok információ által torzított kép

#804127 tozsdenyul Előzmény: #804123

természetesen te gyöztél, nyugi :)

Ha taivan háború valószínü, oda miért nem tettek Thaad-ot? Mert, you know, a müködési elve már megint megmagyarázná. Kína tajvanra nem ballisztikus atomot löne...

Én tudom, mi van guamon (thaad és an/tpy lokátor), japánban is, de azt is tudom mire valók...meg az anyahajón (azon semmi, mert a lényeg az Aegis rombolókon van)

Pont ahogy az arabokat irántól védi a Thaad, ugyanúgy japánt é-koreától, és nem globális válaszcsapásoktól.

Japán és D-korea biza Kimtöl fosott be, ahogy kína sem az USA miatt telepített újonnan SS-400 rövidhatótávú védelmi üteget a koreai határra, hanem mert MINDENKI befosott, még Kína is.

Persze, hogy készülnek globális válaszcsapás elhárításra mindannyian, de a gyorsan odatett Thaad, az konkrétan bizony Korea miatt van.

#804123 Spade Előzmény: #804121

jó hát hülyeséget írsz, de már megszoktuk kína taivan háború a valószínű. pont ott van, a tengeralattjárólat pedig kb követik műholdról. A rakéta elhárításnál pedig a felderítés és a programok a lényegek ami akármikor cserélhető. szimulációról meg olvasgass a neten megtalálod. ráadásul nem tudod h az amcsik miket vittek még oda mik vannak az anyahajókon mi van guamon mi van a koreai japo amcsi támaszpontokon stb. (én se )

nem csak korea miatt van ott, de az is. az araboknál irán miatt van

#804122 tozsdenyul Előzmény: #804121

telepakolták magukat THADD-al az arabok is, te abból is kihozod, hogy "malteros" :)

A terminális elfogó szakasz miatt abszolút csak területvédelemre jó (mindegy honnan jön a nuki). Ami koreában van, az csak koreát védi.

#804121 tozsdenyul Előzmény: #804117

no, ezért írtam, hogy tekintettel a müködési elvére... A T=terminal, azaz a ballisztikus rakétát a pályájának terminális szakaszán fogja el (a patriot is), tehát az usára lött kínai vagy orosz válaszcsapás ICBM-et nem fogja leszedni a büdös életben neked a japán vagy koreai THADD.

(arra a hawaii, alaszka, texas telepítésü THADD szolgál)

A szimuláció meg azért is totál hülyeség, mert pont ezért van minden atomhatalomnak a nukleáris erejének nagy része tengeralattjárón, vagy bombázón.

Ez nem szakmád :)

#804120 Spade Előzmény: #804118

mi jelenleg a bekevert leendő muszlimoknál tartunk Báint bá után

nem tehetek róla h az agyad nem fogja a malterost nem írhatom h a rókák miatt ha nem ők voltak, de gondolhatod h véletlenül ha neked azt könyebb felfogni.

aki gondolkodik az nem idióta csak az aki pofázik, de gondolatot nem tesz hozzá, h mi a fasz legyen,

#804119 Spade Előzmény: #804116

előre :), de amit írtam az 20 30 év egy ma ovodába menő várhatóan több mint 20 évig tanul a mai rendszerben tehát összemérhetőek az időhorizontok

#804118 tozsdenyul Előzmény: #804107

mi jelenleg sem elitet, sem fogyasztó idiótát, sem MI-t készítö szakembört nem képzünk, de még nyelvet se nem tanítunk, de igazad lehet, aki oktatásban gondolkodik a 21. században, az az idióta :)

Viszont ide is be tudtad illeszteni, hogy "malteros", a napi szerotonin adagod már megvan :)

#804117 Spade Előzmény: #804115

azt már levezették játék szimulációkkal h megnyerhető egy atomháború úgy h egy országot körbeveszel elhárító rakétákkal és első csapást mérsz.mert amit az első csapás meghagy azt elég nagy valószínűséggel leszedhetik nyilvánvaló tehát h ki ellen irányul elsősorban kina másodsorban oroszok, harmadsorban ékorea, mert ha kirobbanna a béke koreában az elhárítórendszerek nem tünnének el onnan az tuti

#804115 tozsdenyul Előzmény: #804106

különös tekintettel a thadd müködésére, alig várom hogy megmondd a tutit ez ügyben is :)

#804114 Ibiza Előzmény: #804089

:) még jó, hogy vagy nekünk és megfejted nekünk a híreket..világítótoronykényt mutatod a helyes irányt..bátran szembenézel- és megküzdesz helyettünk "a gondolkodást torzító információ áradat" sötét démonával.. lerántod a leplet a főgonosz orbán ördögi tervéről..értéket..értékeket mutatsz a felborult világ hamis értékrendjében.. gyöngyöket szórsz a sekélyes disznók elé.. nem tudjuk eléggé megköszönni..

Képtalálat a következőre: „köszönet smile”

#804107 Spade Előzmény: #804102

ez így egy faszság, az a kérdés h mit akarsz az oktatással. Elitet akarsz képezni mint a németek vagy korea japok, fogyasztó idiótát mint az amcsik és angolok bekevert leendő muszlimokat mint az eu és a malterosok (pisa,bologna) az MI-vel kooperáló beültetett csipes csókákat mint a ma már egyre kevésbé fictionokban, vagy mit ? Ezzel az idióta szlogennel Milliárdokat dobunk ki a semmire. Meg kéne fogalmazni h mi a faszt akarunk és milyen időhorizonton. Ahogy talán 1 éve írtam h a nyelvtanulásra fordított hatalmas energiák teljesen feleslegesek lesznek 2-3 éven belül lassan már ott tartunk h rf csippeket ültetnek be rá az agyba, sokan meg 12 éves oktatási rendszereket akarnak felépíteni rá ??? A jövő itt van ezen kéne gondolkozni nem ilyen faszságokkal dobálózni, mert az csak azt mutatja h aki ilyet mond egy gondolkozás mentes idióta.

Hogy mondjak is valamit valszeg az MI-vel közvetlenül megturbózott csóka a nyerő jövő sztem

#804106 Spade Előzmény: #804101

ugye nem gondoljátok komolyan h a fullos rakétavédelmi rendszereket ékorea miatt telepítették d-koreába és a japokhoz (thadd patriot) ?

például a ballib média m…

#804104 prospero Előzmény: #804098

például a ballib média már ezen az eseten szörnyülködik pörög egy pár napja...egy keréklyukasztáson mint a "kampány következménye". Nyugaton egy nyugati migránstábor felgyújtás vagy egy merénylet, vagy az a statisztika hogy bevándorló hátterűek követik el a bűncselekmények több mint 50%-át miközben arányuk a társadalmakon belül kisebb, vagy a (bejelentett) nemi erőszakok 90%-át, mint "együttélési súrlódás "- az valahogy nem vált ki ilyen heves érzelmeket belőled...:-)! Sem belőled, sem a ballib médiából...:-)! Hiszen tudjuk, ne is mondd: ezek a normális folyamatok amíg "integrálódnak" ha egyáltalán...:-)!

#804101 prospero Előzmény: #804092

kim volt aki tűzzel fenyegette az usat, nem trump ha jól tudom :-)!

Azt állítom, ha olyan a …

#804098 prospero Előzmény: #804086

Azt állítom, ha olyan a kampány, mint németeknél, és a cselekvés is annak megfelelő - akkor nem feltétlenül áll meg egy keréklyukasztásnál a történet, egyetnem értés kifejeződéseként..:-)! Ahogy a német, francia példák mutatják...pro kontra. :-)!

#804092 banyaiz Előzmény: #804089

Pl mikor egy Trump Twitteren kommunikálja, hogy ő kenyérrel és vassal elhatol Kínáig is mint Napóleon, akarom mondani tűzzel haraggal pusztítja É-Koreát. Akkor ennek a nagyvonalú gondolatnak értelmezésében mi tud segíteni? :) Megfelelő helyén kezelésében ennek a dolognak? Szerintem nagyjából amit említettem. Más gyógymódot nem tudok rá.

Nyilván ennek a mondandónak is van egy létező konfliktus alapja, és hozzá egy nagy bullshit áradat.

Ilyesmi összefüggés van a mi megvédés paródiánk és a hozzá kapcsolt félelemgerjesztés, és a létező valós probléma kapcsán is.

Ami hát igen eltorzult itt a nagy világvége műsorban. Kb ott ért véget a valóság, hogy a problémának van egy olyan része az európai külső határok feletti ellenőrzés. Ennél a kályhánál véget ért a valóság és megkezdődött az apokaliptikus rémálom. :)

#804091 banyaiz Előzmény: #804089

Azért jutottam arra a következtetésre, hogy nettó ökörség mert nincs összefüggés a világprobléma, és a mi helyi műsorunk között. Maximum olyan értelemben , hogy mindkettőben szerepel a migráns szó pl. :)

Egy ilyen apokaliptikus rémálmot szórunk rá a tömegre. Ami nekem úgy tűnik megérintette a lelkivilágát. :) Ennek az ég adta egy világon semmi értelme nincs azon kívül, hogy ezek a víziók kívánják a megvédés paródiát, és ez politikailag hasznot hoz.

Ennek vannak persze mellékhatásai is , nem marad meg azon a vonalon , hogy víziók és megvédés és pont. Nem becsülném le ezeket a mellékhatásokat.

Agyilag mit lehet kezdeni azzal, hogy valaki érzékeljen árnyalatokat az adott valóság kapcsán, összefüggéseket, részleteket és azt nagy egészként tudja kezelni, hát ezt nem tudom. Vannak a hagyományos eszközei ugye az oktatás, nevelés, képességfejlesztés stb. Esetleg egy agyátültetés mint modern eljárás gyors megoldás lehetne.

Manapság divatos ugye az, hogy hamis hírekkel manipulálni modern technika gyorsan szétteríti a világban. Mi lehet ennek a gyógymódja , csak a gondolkodás képessége, hogy ki tudja szűrni, hogy na itt ez azért nem egészen így van. Ugyanez politikusok mondandói kapcsán is. Semmi más nem tud ezen segíteni vsz.

a túl sok információ által torzított kép a Big Data korában

#804090 TrendMan Előzmény: #804089

Avagy nem az a kérdés, hogy megtalálod-e a feltett kérdésre a választ, hanem hogy a válaszok erdejében milyen kérdéseket teszel fel?