Regisztráció Elfelejtett jelszó

Migránsok és bevándorlók

a túl sok információ által torzított kép

#804120 Spade Előzmény: #804118

mi jelenleg a bekevert leendő muszlimoknál tartunk Báint bá után

nem tehetek róla h az agyad nem fogja a malterost nem írhatom h a rókák miatt ha nem ők voltak, de gondolhatod h véletlenül ha neked azt könyebb felfogni.

aki gondolkodik az nem idióta csak az aki pofázik, de gondolatot nem tesz hozzá, h mi a fasz legyen,

#804119 Spade Előzmény: #804116

előre :), de amit írtam az 20 30 év egy ma ovodába menő várhatóan több mint 20 évig tanul a mai rendszerben tehát összemérhetőek az időhorizontok

#804118 tozsdenyul Előzmény: #804107

mi jelenleg sem elitet, sem fogyasztó idiótát, sem MI-t készítö szakembört nem képzünk, de még nyelvet se nem tanítunk, de igazad lehet, aki oktatásban gondolkodik a 21. században, az az idióta :)

Viszont ide is be tudtad illeszteni, hogy "malteros", a napi szerotonin adagod már megvan :)

#804117 Spade Előzmény: #804115

azt már levezették játék szimulációkkal h megnyerhető egy atomháború úgy h egy országot körbeveszel elhárító rakétákkal és első csapást mérsz.mert amit az első csapás meghagy azt elég nagy valószínűséggel leszedhetik nyilvánvaló tehát h ki ellen irányul elsősorban kina másodsorban oroszok, harmadsorban ékorea, mert ha kirobbanna a béke koreában az elhárítórendszerek nem tünnének el onnan az tuti

#804115 tozsdenyul Előzmény: #804106

különös tekintettel a thadd müködésére, alig várom hogy megmondd a tutit ez ügyben is :)

#804114 Ibiza Előzmény: #804089

:) még jó, hogy vagy nekünk és megfejted nekünk a híreket..világítótoronykényt mutatod a helyes irányt..bátran szembenézel- és megküzdesz helyettünk "a gondolkodást torzító információ áradat" sötét démonával.. lerántod a leplet a főgonosz orbán ördögi tervéről..értéket..értékeket mutatsz a felborult világ hamis értékrendjében.. gyöngyöket szórsz a sekélyes disznók elé.. nem tudjuk eléggé megköszönni..

Képtalálat a következőre: „köszönet smile”

#804107 Spade Előzmény: #804102

ez így egy faszság, az a kérdés h mit akarsz az oktatással. Elitet akarsz képezni mint a németek vagy korea japok, fogyasztó idiótát mint az amcsik és angolok bekevert leendő muszlimokat mint az eu és a malterosok (pisa,bologna) az MI-vel kooperáló beültetett csipes csókákat mint a ma már egyre kevésbé fictionokban, vagy mit ? Ezzel az idióta szlogennel Milliárdokat dobunk ki a semmire. Meg kéne fogalmazni h mi a faszt akarunk és milyen időhorizonton. Ahogy talán 1 éve írtam h a nyelvtanulásra fordított hatalmas energiák teljesen feleslegesek lesznek 2-3 éven belül lassan már ott tartunk h rf csippeket ültetnek be rá az agyba, sokan meg 12 éves oktatási rendszereket akarnak felépíteni rá ??? A jövő itt van ezen kéne gondolkozni nem ilyen faszságokkal dobálózni, mert az csak azt mutatja h aki ilyet mond egy gondolkozás mentes idióta.

Hogy mondjak is valamit valszeg az MI-vel közvetlenül megturbózott csóka a nyerő jövő sztem

#804106 Spade Előzmény: #804101

ugye nem gondoljátok komolyan h a fullos rakétavédelmi rendszereket ékorea miatt telepítették d-koreába és a japokhoz (thadd patriot) ?

például a ballib média m…

#804104 prospero Előzmény: #804098

például a ballib média már ezen az eseten szörnyülködik pörög egy pár napja...egy keréklyukasztáson mint a "kampány következménye". Nyugaton egy nyugati migránstábor felgyújtás vagy egy merénylet, vagy az a statisztika hogy bevándorló hátterűek követik el a bűncselekmények több mint 50%-át miközben arányuk a társadalmakon belül kisebb, vagy a (bejelentett) nemi erőszakok 90%-át, mint "együttélési súrlódás "- az valahogy nem vált ki ilyen heves érzelmeket belőled...:-)! Sem belőled, sem a ballib médiából...:-)! Hiszen tudjuk, ne is mondd: ezek a normális folyamatok amíg "integrálódnak" ha egyáltalán...:-)!

#804101 prospero Előzmény: #804092

kim volt aki tűzzel fenyegette az usat, nem trump ha jól tudom :-)!

Azt állítom, ha olyan a …

#804098 prospero Előzmény: #804086

Azt állítom, ha olyan a kampány, mint németeknél, és a cselekvés is annak megfelelő - akkor nem feltétlenül áll meg egy keréklyukasztásnál a történet, egyetnem értés kifejeződéseként..:-)! Ahogy a német, francia példák mutatják...pro kontra. :-)!

#804092 banyaiz Előzmény: #804089

Pl mikor egy Trump Twitteren kommunikálja, hogy ő kenyérrel és vassal elhatol Kínáig is mint Napóleon, akarom mondani tűzzel haraggal pusztítja É-Koreát. Akkor ennek a nagyvonalú gondolatnak értelmezésében mi tud segíteni? :) Megfelelő helyén kezelésében ennek a dolognak? Szerintem nagyjából amit említettem. Más gyógymódot nem tudok rá.

Nyilván ennek a mondandónak is van egy létező konfliktus alapja, és hozzá egy nagy bullshit áradat.

Ilyesmi összefüggés van a mi megvédés paródiánk és a hozzá kapcsolt félelemgerjesztés, és a létező valós probléma kapcsán is.

Ami hát igen eltorzult itt a nagy világvége műsorban. Kb ott ért véget a valóság, hogy a problémának van egy olyan része az európai külső határok feletti ellenőrzés. Ennél a kályhánál véget ért a valóság és megkezdődött az apokaliptikus rémálom. :)

#804091 banyaiz Előzmény: #804089

Azért jutottam arra a következtetésre, hogy nettó ökörség mert nincs összefüggés a világprobléma, és a mi helyi műsorunk között. Maximum olyan értelemben , hogy mindkettőben szerepel a migráns szó pl. :)

Egy ilyen apokaliptikus rémálmot szórunk rá a tömegre. Ami nekem úgy tűnik megérintette a lelkivilágát. :) Ennek az ég adta egy világon semmi értelme nincs azon kívül, hogy ezek a víziók kívánják a megvédés paródiát, és ez politikailag hasznot hoz.

Ennek vannak persze mellékhatásai is , nem marad meg azon a vonalon , hogy víziók és megvédés és pont. Nem becsülném le ezeket a mellékhatásokat.

Agyilag mit lehet kezdeni azzal, hogy valaki érzékeljen árnyalatokat az adott valóság kapcsán, összefüggéseket, részleteket és azt nagy egészként tudja kezelni, hát ezt nem tudom. Vannak a hagyományos eszközei ugye az oktatás, nevelés, képességfejlesztés stb. Esetleg egy agyátültetés mint modern eljárás gyors megoldás lehetne.

Manapság divatos ugye az, hogy hamis hírekkel manipulálni modern technika gyorsan szétteríti a világban. Mi lehet ennek a gyógymódja , csak a gondolkodás képessége, hogy ki tudja szűrni, hogy na itt ez azért nem egészen így van. Ugyanez politikusok mondandói kapcsán is. Semmi más nem tud ezen segíteni vsz.

a túl sok információ által torzított kép a Big Data korában

#804090 TrendMan Előzmény: #804089

Avagy nem az a kérdés, hogy megtalálod-e a feltett kérdésre a választ, hanem hogy a válaszok erdejében milyen kérdéseket teszel fel?

#804089 TrendMan Előzmény: #804086

Akkor lenne ökörség, ha ez egy kezelhető mértékű bevándorlás lenne.

De így, hogy egész Afrika és a fél Közép-Kelet ide akar jönni, így semmiképp sem az.

Sőt erre még rátesz egy lapáttal a modern informatika, ami felpörgeti és fokozza ezeket a folyamatokat.

Ugyanúgy, ahogy a 'menekültek' és a bevándorlók agyát tompítja a mobilneten közvetített téves kép, ugyanúgy az egyes távolabbi magyar régiókban élők képe is torzított a valóságról (azáltal, amit a tv-ben látnak, a rádióban hallanak vagy az interneten eléri őket.)

Ennek megfelelően a viselkedésünk is torzított és egyes esetekben téves. DE+ !!! Ez egy világjelenség. Szerintem ez a gondolkodást torzító információ áradat talán a legnagyobb fenyegetés az emberiségre a közeljövőben.

Mit kezdjünk pl. azzal a jelenséggel, hogy mindenki arra a hírre keres rá és azt lájkolja, ami megerősíti már addig is létező világképét?

Nem tudom ezeket a követ…

#804088 banyaiz Előzmény: #804062

Nem tudom ezeket a következtetéseket melyik mondandómból vontad le?

Mert szerintem semmi ilyesmit nem akartam mondani. :)

Konkrétan ez az eset menedékjogot kapott emberekről szól. Akiket a hatóságaink áteresztettek a jogi procedúrán, és menedékjoggal tartózkodnak itt.

Értem, hogy a világban sok minden történik és ezt agyilag sok ember képtelen feldolgozni. Ez nem meglepetés a számomra. De azzal nem értek egyet, hogy mindezt levezesse egy szállodás autójának a kerekén. :) Aztán a falu, a megye, az ország vezetői még gerjesszék az indulatokat.

Ha jól értem azt állítod…

#804086 banyaiz Előzmény: #804054

Ha jól értem azt állítod, hogy ebben a faluban ugyanez történt volna ha nincs ez a megvédés paródia leöntve félelem-gyűlölet (rokonszakmák) kampánnyal?

Ha ezt az állítást igaznak fogadjuk el akkor abból az következne , hogy teljesen feleslegesen költünk el erre milliárdokat, és nyomjuk az emberekre ezt az ökörséget. :) Mert hiszen a saját értékítéletük is ez lenne szerinted e nélkül is, hiszen látják az Apokalipszis közeledtét, és erre alapjáraton ilyen heves hisztériával reagálnának. :)

Ami szerintem nem így van. Mármint, hogy a saját értékítéletük alapjáraton ez lenne a történésekről, ha nincs ez a nyomjuk rájuk nap mint nap a világvége víziókat. 60-as iq-ra szabva.

Azt én is állítom , hogy a megvédés paródiánk félelem gerjesztéssel úgy ahogy van egy nettó ökörség, sőt igen káros. De egészen más logikai úton jutottam erre a megállapításra . :)

igen az rendben van..kam…

#804066 Ibiza Előzmény: #804051

igen az rendben van..kamionokat törnek fel..veszélyeztetnek.. vezetőiket halálosan megfenyegetik..de fenyegetik lakosságot..határőröket..megtámadják rabolják sőket.. szexuális tárgynak nézik.. és rád mint pondróra tekintenek..egy hitetlen szarnak.. de a másoknak is az vagy egy vacak goy..aki csak azért élhet, hogy szolgáljon.

neked az is rendben hamis okmányokkal vagy okmányok nélkül lépnek be az országba és minden szabályt törvényt megszegve törnek céljuk felé.. gondolom ezek neked Gemenc szálló vendégei.. emlékeim szerint a Gemenc szállóba be kellett jelentkeznem... lefénymásolták okmányaim.. volt egy házirend..meg volt a reggeli időpontja.. és az is amiből választhattam..

a te portád jól bezárva..magas kerítéssel mérges kutyákkal védve.. de az nálad rendben az azonosítatlan csürhe menjen amerre akar.. de az érvényes okmányokkal érkezők - de én is mint magyar állampolgár- várakozzanak békésen a határnál és tűrje birkán az átvizsgálást..

ettől lóg ki a lóláb.. mindegy mi az csak bosszancsa a zorbánot.. ami bosszancsa az jó..még az idegen is szép.. ez a zsigeri gyűlölet az amitől a liberálbolsevikok semmire nem viszik.. cifrázhatják..jöhet a hamis- és kettős beszét..a szép szavak.. működik soros mesterterve..

túúúúdom sorosozás.. ezt arra találták ki negatív legyen aki sorosról beszél..mint a zsidózás..aki bármi negatívat mond vagy csak a szót kimondja a tényektől függetlenül az már zsidózás.. de ilyen az összeesküvés elmélet szó is.. ne foglalkozz vele.. nem a te pályád.. ne gondolkodj ilyesmin.. mond azt összeesküvés elmélet..és nyugoggyá le a p..ba..